Jan Olde Riekerink Derhal Takımın Başına Geçmeli!

Geçen sene Paşa'da böyle bir hamle yaptı ama tutmayınca yollandı. Hatta 12numara Sneijder ile akraba diye şike yaptığımızı söylemişti.

Adam Hollandalıymış. Gelirse Wes ile iyi anlaşır. Hatta yeni kadroyu da Wes üzerine kursun seneye. İyi olabilir.

Bu kadar sezon iyi çalıştırilmamis takıma kimi getirirseniz getir fazla bisey değişmez.
Hamzayla sezona baslamak hataydı. En azından hamza olmasa melo bruma telles gibi adamlar takimdaydi belkide.
Dursun hamza denizli sırasıyla hepsi hatalı zincirleme kaza gibiler Galatasaray üzerinde.
Kadro kadro değil topçular da topçu.
Banko gözüyle maclardir takımın anasini belleyen oyuncular var.
Onları tek kalemde silmek lazım bu adamlardan artık katkı falan alınmaz.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz Yildirimin ilk geldigi zamanki fenerbahceye donduk :)

her ay bir teknik direktor degistirelim. Deneyelim bakalim kim tutarsa. 2 hafta rikerik calistirsin, 4 hafta Hagi, 4 Hafta da Ersun.

Kim be bu.Kumara gerek yok, Terim dururken..
Terim nereye geliyor ya ?

Bir düşün empati kur. Galatasaray'ın aldığı kupaların yarısında ismin var, 7 sezon çalıştırmışsın 6 şampiyonluk kazanmışsın,UEFA falan,en büyük efsanelerinden birisin,ismin besmeleyle anılıyor. Böyle bir kariyerin var. Senin şuan da Türkiye futbol direktörlüğü gibi bir konumun var futbol ile ilgili her karar sana soruluyor buradan Fedarasyon başkanlığına atanacaksın,maaşın çok iyi,yaşın zaten kemale ermiş sen öyle bir kurulu düzeni bırakıp böylesine büyük bir maceraya atılmak istermisin ? Atılan insanin psikolojik sorunları olması gerek. Bana Galatasaray aşkından falan bahsetmeyin.

Terim nereye geliyor ya ?

Bir düşün empati kur. Galatasaray'ın aldığı kupaların yarısında ismin var, 7 sezon çalıştırmışsın 6 şampiyonluk kazanmışsın,UEFA falan,en büyük efsanelerinden birisin,ismin besmeleyle anılıyor. Böyle bir kariyerin var. Senin şuan da Türkiye futbol direktörlüğü gibi bir konumun var futbol ile ilgili her karar sana soruluyor buradan Fedarasyon başkanlığına atanacaksın,maaşın çok iyi,yaşın zaten kemale ermiş sen öyle bir kurulu düzeni bırakıp böylesine büyük bir maceraya atılmak istermisin ? Atılan insanin psikolojik sorunları olması gerek. Bana Galatasaray aşkından falan bahsetmeyin.
"Söz konusu Galatasaray ise, gerisi teferruattır."
Euro 2016 sonrası tutup kolundan getirecen.

Fatih Terim kulüp çalıştırmaz bu saaten sonra maalesef. İlerde başkan olur belki inan kıraç ölürse veya düzen değişirse camiada.

NKFVaklınaK

yahu kumar falan sanki şampiyonluk yarışındayız ne kadar kötü olabilir ki :)

"Söz konusu Galatasaray ise, gerisi teferruattır."
Euro 2016 sonrası tutup kolundan getirecen.

Aslolan Galatasaray'dır. Lafını söyleyen adam her fırsatta bu takımdan arkasına bakmadan yol aldı gitti, bu lafı söyleyen adam Adnan Polat döneminde çağrıldığında gelmem dedi eyvallah anlaşamayabilirsin, başarısız gözükmemek için gelmeyedebilirsin ama bu lafları söylemeyeceksin o zaman.

Ben getirdim Jan Olde'yi ben. Dursun değil, ben getirdim.
Taaa Denizli dönemindeyken önermiştim.

Geri
Üst Alt