CtV6IfhWYAA2YFM.jpg

Şuanda ne başarılı ne de başarısız buluyorum..5 maçta 11 puan aldık ama 9 puan da alabilirdik veya 13 puan.Kazandığımız Karabük maçının nasıl alındığını gördük.Sakatlar da iyileştikten sonra karar vermek gerekiyor ve özellikle Osmanlı-Konya maçlarında oynanacak futbola da bakmalıyız..Yine de puan olarak benim hesaplarımda 2 puanlık sapma var..

Kendisi hakkında bir kaç değerlendirme yapmak istiyorum..
1-İlk olarak ciddi anlamda önemli sakat oyuncularımız vardı..Podolski,Cavanda,Sigthorsson,Serdar,De Jong.Oyuncu değişikliği yapmada zamanlama ve değerlendirme problemi olduğunu ben de düşünüyorum ama yine de tam kadro olmadan yaptığım değerlendirme hatalı olabilir.
2-Fizik kondisyon olarak ciddi kalitede olduğumuzu düşünüyorum ki ligin en koşan takımları ile kafa kafaya mücadele ettik(Karabükspor,Bjk..)
3-Takım her geçen maç daha iyiye gidiyor ve hocamız her maçta çıkardığı ilk 11 konusunda ciddi başarılı en iyi 11i bulabiliyor.
4-Hocamız tecrübeli bir a takım antrenörü değil,genç oyuncular ile a takım farklıdır..bunu yavaş yavaş atıyor ve iyiye gidiyor.
5-Bu sezon şampiyon olur muyuz bilmiyorum ama bu sezon olamazsak ve Riekerink'i gönderirsek seneye de olamayız..bir plan içerisinde ilerliyor Riekerink özellikle altyapılarda yaptığı şeyler hakkındaki haberler sevindiriyor..Unutmayalım Derwall'in yaptığı önemli çalışmalar ile altyapıdan çıkan oyuncularımız ciddi başarılar yakaladılar.

herkes oyuncu değişikliğine laf atıyor bence ama alakası yok

adam yedekten sokacak oyuncu bulamadığından geç(!) yapıyor

sonuçta bu adam linnesi hatalar yaptı diye daha ilk yarı bitmeden 40.dk da çıkardı değil mi ?

kayseri maçıydı heralde yasini ve kesilmez denilen selçuğu benim eniştem çıkarmıştı değil mi ?

herkes oyuncu değişikliğine laf atıyor bence ama alakası yok

adam yedekten sokacak oyuncu bulamadığından geç(!) yapıyor

sonuçta bu adam linnesi hatalar yaptı diye daha ilk yarı bitmeden 40.dk da çıkardı değil mi ?

kayseri maçıydı heralde yasini ve kesilmez denilen selçuğu benim eniştem çıkarmıştı değil mi ?

yoksa sneijder mi senin enisten malum kadroyu o yapiyor diyorlar

orhan ve ayhan daha alt bir kademeye alınıp yardımcısı johan neeskens olacakmış

Neeskens Rijkaard döneminde de yardimci hoca degil miydi bizde.

Neeskens gibi kariyerli bir adamın Riekerink'in altında çalışması saçma.

Orhan Atik'i hiç sevmemiştim zaten. Tek tutarlı hareketi kenera sinirle gelen Yasin'e ayar vermekti.
Hocamın istediği kim varsa bulunup derhal getirilmeli kulube.

Neeskens - Rijkaard iliskisi, Zeljko Buvac - Klopp iliskisine benzer... Futbol bilgisi konusunda iki yardimca da katlar, ama karizma konusunda da iki bas antrenör asiri derecede üstündür. Teknik Direktör´ün olayi, sadece takimi hazirlayip, calistirmayi kapsamaz cünkü. Olayin bir medyatik tarafi var, yönetimsel tarafi var, yani bir cok boyutu var. Her türlü baski var.

Neeskens tabi kariyer konusunda ve isim olarak Riekerink´i katlar. Ama neyim degil, ne olacam diyeceksin bu dünyada. 3-4 senedir calismiyor galiba profesyonel anlamda, iyi bir maas almaya, ve hollandalilarin domine etmeye basladigi bir ortamda calismayi red etmeyecekdir. Zaten biliyor buralari, yabanci degil.

Son düzenleme:
oha gerçekmi neeskens haberi yaw daha geçen burda rikenin yanınca kurt bir yardımcı lazım demiştim direk haberi çıkmış gündem yaratıyoruz be :D neeskens müthiş bir co-coach reykardı reykard yapan adam hocalık anlamında, reykaard kovulurken onu hoca yapmalıydık o dönem adnan herşeyi boka sardırdı.

neeskens futbol bilgisiyle 800 tane riekerink eder ama onun kadarda sempatik değil tabiki bence güzel bir ikili olur hadi inş..

Neeskens Kabul etmez bence

Rijkaard döneminde kulubede rijkaard oturuyordu saha kenarinda taktik veren neeskens ti

Neeskens kabul ederse hem Hollanda liginden gencleri almamiz, hem de yaslanan ama tam olarak bitmeyen Robben'i almamiz biraz daha muhtemel olur mu? Yoksa yine hayal mi bunlar?

gerçek değildir neeskens haberi

Düşünsenize 15 yıl sonra Yasin Öztekin'in yardımcısı Hasan Şaş oluyor.:asd22:Neeskens gelirse öyle bir şey olacak işte.

Geri
Üst Alt