Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.054
- 5.797
- 1.373
Bu sene şampiyonluğu sadece bu adam için istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
helal olsun hocama.
![]()

Bu adam cidden cok iyi bir insan. Adamin dibi hemde.
Bir kere is ahlaki olmasa genc oyuncular ile ilgilenmez. Hangi baska hoca yapiyor bunu? 2-3 sene burda parami alip evime döneyim düsüncesinde olsa bir kere neden 14 yasinda ki bir oyuncu ile ilgilensin? Ne gerek var, günü kurtarmaya bakardi böyle olsa.
Bu yüzden bu adama 3-4 sene sans versek iyi bir sistem oturtabilir bu kulüpte ama iste ne yazik ki 45. dakika sonra bile kelle isteyen bir taraftar profiline sahibiz.
Yazik..
Beyini botox tikamayinca, takimin basina nekadar güzel hocalar getirebilen Baskanlar geliyormus. Tesekkürler dursun baskan.
Beyini botox tikamayinca, takimin basina nekadar güzel hocalar getirebilen Baskanlar geliyormus. Tesekkürler dursun baskan.
Dursun Özbek ve Nazifoğlu'na da bu konuda haklarını teslim etmek lazım.
Tabi FFP baskısını da unutmamak gerekir. Muhtemelen böyle bir baskı olmasa 3-4 milyona ya Terim'i ya da İtalyanlar tarzında adamlar getirilirdi.
Bana göre FFP son yıllarda Türk futbolunun başına gelen en iyi şey. Takımlar adam gibi transfer tercihleri yapmaya başladılar büyük oranda.
Yine getirirlerde 3-4 Milyona teknik direktör, Riekerink´in altinda bir plan yatiyor.
Alp Yalman belki Riekerink'e sıcak bakmıyordu ama bu dediğine izin verecek biri olduğunu da sanmıyorum.Olay taraftarda da bitiyor.Bu destek sürdüğü sürece,Riekerink'i elleyemezler.
Serdar Aziz´in parasina ses cikarmadi, mali yönü hincalin dedigi gibi mehmet bek hallediyor. Ne kadar tutsalarda tolga ve eren icinde yillik 2 milyon tuzlu bir rakam.
Maglubiyetler olmadigi sürece desteklenir. Ondan krali olmaz, 3-4 maglubiyet + sampiyonluk yarisindan kopusda ise herkes 180 derece döner.
Alp Yalman belki Riekerink'e sıcak bakmıyordu ama bu dediğine izin verecek biri olduğunu da sanmıyorum.Olay taraftarda da bitiyor.Bu destek sürdüğü sürece,Riekerink'i elleyemezler.
Dursuna hala güvenim yok fakat hakkını da vermek lazım.Riekerink ile başlayarak doğru seçimi yaptı.Asıl iş takımın başına getirmek değil ama arkasında durup yerli oyunculara milyonlar saçmamakta iş bunu da başarırlarsa taraftarın gözünde oluşan olumsuzlukların birçoğu da tarihe karışır.Bundan sonra neler olacak göreceğiz.
Zaman gösterecek son dediğini.Koskoca camiada elbet gitsin diyenler olacak.Ama genel algı önemli.
Prandelli cok seviliyordu. Bütün galibiyetler göklere, Adam gibi adamdi. Karisini tavlarken yaptigi numarasi bile övüldü, adamliginin bir tescili olarak serildi. Bizimkiler olsa, söyle böyle yapardi gibisinden.(Size ne bilader)
Bunlardan sadece bir ay sonra, Prandelli seven bir taraftar olarak, övmek isteyen bir taraftar olarak, nefes alacak alan bile bulamadin burada.
Yani burada hersey fevri. Aslinda hesaplamak cok basit. Olay yani yönetimde bitiyor. Taraftar 40 yildir ayni. Yönetim taraftari takmayacak, catlasa da, patlasa da, ancak ozaman dedigin olur. Taraftar teknik direktör felan barindirmaz bu kulüpde.