Hucumsal anlamda takım niye ne yaptığını bilmeyen takım gibi oynuyor?
Niye hucum bölgesinde koşu çalışması yapılmadı?

Bu adama hiç güvenemedim güvenemem de Galatasarayın hocasıdır desteklerim ancak şimdiden yerine adam bakmaya başlarsak iyi olur. 7 maçlık dönemde de defalarca eleştirdim zaten sene başından beri rahat maç oynamadık, hurra hücum oynatsa iş bitecek.

Bu kadar yumusak hoca olmaz. Seninde yolun gorunde.

Gule Gule JOR.

Nedir bu Selçuk sevdasi

Kendi evladın varken

Son düzenleme:
Kaç senedir bir sürü hoca gördüm takımla kimyası tutmadı, inatçı ya da taktiği takıma uymuyor ya da takım anlamıyor dediğim çok oldu ama gerçekten antrenörlükle alakası yok lafını kimseye demedim. Bi insan profesyonel olarak üst seviyede çalışmasa bile yıllarca futbolun içinde bu kadar kalıpta nasıl bu kadar bi bok almaz gerçekten anlayamıyorum. Takım seçimiyle alakalı direk eleştirmiyorum ama hiçbir ilerleme yok takımda. Hücum sıfır, savunma kağıt gibi Adanalılarda bugün son pasları atacak biraz becerikli oyuncu olsa şu an mağluptuk belki de. Geçen seneden bence tek farkımız Bruma ve Tolga başka da bişey yok. Hatta bu kadar kısır oynamıyorduk yine tek tük yakalıyorduk da Umut hepsini hiç ediyordu. Oyuncu seçimleri için ciddi soruyorum Sinan oynasa Yasin'den ne kadar kötü oynar veya Selçuk'un yerine tribünden bi taraftar girse farkedilirmi acaba? Selçuk'un futbolla alakası kalmamış. İlk 45 dakika sağ tarafta otoban oldu Cavanda, Linnes 1-2 hata da çat diye kesilir ama Sabri o kadar alıştırmış ki artık adam top kesınce garip geliyor. Komik bi antrenör bence nereye gidiyorsa gitsin bu sene böyle zor biter.

Takım yan pas geri pastan başka birşey yapmıyor bu adam da top hep bizde diye iyi oynuyoruz saniyor.s istem yok birşey yok.terimin hurra kor topal futbolu bile daha sistemli lol.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk'u kesecek cesaretin yok mu yoksa oynadığı futbolu iyi mi buluyorsun??
Linnes'i 1 maçta sildin Sabri'den çok mu verim alıyoruz?

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3S*'i acilen bırakmalısın.

*Sabri, Semih, Selçuk.

Selcuku bi maç kesti azari yedi bir daha kesemiyor liderlik hocalık vasfı yok.ona bile gücü yetmiyor.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk günden beri eleştirdim 2 noktasını bir kadroda değişiklik yaparken korkuyor, iki maç içi hamleleri aşırı kötü...

Önceden en azından takımı maça iyi konsantre ediyordu onda da düşüş var 2 maçtır en iyi yaptığımız şey olan maçlara iyi,etkili başlama noktasında çok zayıfız. Biz 60'dan sonra gol bulma potansiyeli zayıf takımız, bizim işimiz ilk yarıda skoru bulmak, hatta mümkünse 2-3'ü bulmak ki ikinci yarı takım uyurken yediğimizde puan kaybetmeyelim

Hocam Allah aşkına biraz evlatcı ol da kes şu Selçuku ve evladın De Jong'u oynat.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Vallahi hocam kusura bakma sona olan güvenim iyice bitti maalesef

Daha 10. hafta olmadi, bey dediginiz adami neden simdiden gömüyorsunuz ?

selçukla poldiyi çıkartmaya totosu yemedi maalesef

Vay be

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim takımın en büyük transferi devre arası Abdullah Avcı'yı getirmek olacaktır varya maalesef GS'nin teknik direktörü olabilecek seviyede değilsin artık bundan eminim hocam

Geri
Üst Alt