Bize yakin bütceli iki takim oldugunu düsünürsek aslinda cok iyi. Ancak bizim son 24 senede 12 sampiyonlugumuz var. 50%´lik orandan düsmemek olmalidir, ilk önceki hedef.

Ama dedigim gibi normal sartlarda bocalasak, amenna. Ama asiri derece sacmaladigimiz, ve sampiyonluk hediye ettigimiz seneler var.
Mesela bu sene, sampiyon olmak icin firsat senesi. 2009/2010, yada 2008/2009 da da olmaliydik. Özellik ile stadin geliri yaklasmaya basladiginda, polat sag olsun, fazla fantazye kactik. 4-3-3, Hollanda sistemi derken, ne alt yapi adam oldu, ne futbol takimi.

Katılıyorum,bu sene şampiyon olursak son 10 sezonda 5,son 12 sezonda da 6 olacak yine yakalayacağız %50 oranını.

Özellikle 2008-2009.Hamburg'a dramatik bir şekilde elenmemiz çok kötü etkiledi takımı,başaşağı gittik oradan sonra.O sezon şampiyon Bjk dahil herkes kötüydü,şampiyonluk barajı 70-71'lere kadar gelmişti.O sene olabilirdik hakikaten.2009-2010'da da son dakikada 1-0'dan 4 maç vermiştik.Azıcık daha iyi defans yapsak o sezon da şampiyon olurduk.

442 433 451 filan bize yakisir yakismaz olur olmaz cok aptalca yorumlar yahi, ne biliyorsunuz belki 50 sene sonra 8-1-1 bile oynancak ve moda bu olacak. Önemli olan zaten ilk önce dogru dürüz takimin olmali.

Hala Sabri, iki oyuncu alinmis, birisi zaten Sakat geliyor ve eh peh herkes biliyordu ne cins birisi oldugunu, digeri bekleneni veremedi. Yarin obürgün zaten Carole de sakatlanisrsa, kim onyacak orda ? Semih zaten cabuk sakatlanan birisi, aliyorsun onun bir üst modeli sakat olarak, ee bide parayi döküyorsun bunlara, sonra da oyuncu yok.

Selcuk paralari kapiyor, bi bok yaptigi yok ama Wesleye gelince defolsun gitsin, ama Leshuk a laf yok, cünkü sessiz sedasiz, lan böyle kaptan olmaz olsun, dün resmen her topunu kaleciye öyle bi teslim etti ki, kornerlerde top ilk diregi gecemedi.

Getiriyorsun DeJong u, Milan gibi ölü takimdan daha ölü bi yere gidiyor, sende seve seve aliyorsun, bahane de hazir, cünkü Hocan Holandali, o istemistir gibi bir ortam yaratmak, ne oldu Jor oynatti mi ?

Böyle aptalca transfer yapan bir takim görmedim, burda bukadar topladiysak Bruma ve Jor un sayesinde, gecen sezonun malzemesi cok mu iyidik, yeni gelenlerin yarisindan fazlasi hala sakat

Fatih Terim tamamen bir no name olarak gelmedi, futbolcu olarak da Galatasaray´in efsanesiydi. U21 Milli takimi ile basarilari vardi, ve Türkiye´yi büyük turnavaya götüren ilk hocaydi.

Bunun disinda, Galatasaray tarihinde, nekadar kötü baslarsa baslasin. 4 mac icinde kovulan hic bir hoca yok, bu bir ilk olurdu.

peki terimin dönemi dolmadımı artık yani anternör olarak?bence artık miadı dolmaya baslıyor gibi ve kendiside bunun farkında ama cok inatcı bir karakteri var

Fatih Terim tamamen bir no name olarak gelmedi, futbolcu olarak da Galatasaray´in efsanesiydi. U21 Milli takimi ile basarilari vardi, ve Türkiye´yi büyük turnavaya götüren ilk hocaydi.

Bunun disinda, Galatasaray tarihinde, nekadar kötü baslarsa baslasin. 4 mac icinde kovulan hic bir hoca yok, bu bir ilk olurdu.

Ancak ortaya konan tez de gayet güçlü.Ali Sami Yen'de Fener'e 0-4 kaybetmekten bahsediyoruz.

Yahu bir mac dream football oynayarak kazanamadigimiz icin, ki kazandik. 4-4-2 olmuyor diyorsun. Peki, tek forvetli bir dizilis ile sikitiyormuyuz aceba, yada neden bu arayislara girmeye basliyor hoca ? Bu sezon nezaman oldu, yada daha dogrusu, esas tek forvet bizde nezaman tuttu ?

4-4-2 ile yanip tutasan diyorsun, bunu Galatasaray adina her daim ciddi bir opsiyon olarak gören bir taraftar olarak diyorum ki, esas tek forvetli diziliste tutturan, fetisistlik yapan, yanip tutusan taraftarlar var.

En büyük yatirimlarimizi yaptigimiz dönemlerden beri genel olarak tek forvet ile oynadik.

Bu siralamada bütce 2007/2008 itibari ile ciddi artis gösterdi.

2007/2008 :kupa: = cift Forvet
2008/2009 5. sira = tek Forvet
2009/2010 3. sira = tek Forvet
2010/2011 8. sira = tek Forvet
2011/2012 :kupa:= cift Forvet
2012/2013 :kupa: = cift Forvet
2013/2014 2. Sira = tek Forvet
2014/2015 :kupa: = tek Forvet
2015/2016 6. sira = tek Forvet
2016/2017 3. sira = tek Forvet = Lig devam ediyor

Sadece Hamzaoglu döneminde Sampiyon olduk, oluk gibi para harcadigimiz bu sürecte. Cift forvet ile ise 2007/2008´den beri firesiz gitmisiz.

Her takim basari oldugu dizilisi oynar, onda israr eder. Basari getirecekse, isterse 4-6-0 oynayalim, yada 3-5-2 ne bileyim.

Ben Tabloya göre hareket eden bir insanim, bu tabloya göre, cift forvete yanip tutusan adam var, diyemezsin. Tek forvet ile 5 senede 1 sampiyonluk var, o da begenmedigimiz hamza ile.

Tek forvet ile sampiyon olamazmiyiz, tabiki olabiliriz. Ama ihtimali düsük. Yada tek forvet ile sampiyon olunca, siz cift sampiyonluk mu sayiyorsunuz, anlamiyorum ki. :063:
Ben mevcut oyuncu grubu ile 4-4-2 olmaz diyorum, buna niye bu kadar sey yazdin bosuna ugrasmissin. Bruma ile Selcuk ile falan olacak isler degil bu. Kanat oyuncularin defansif özellikleri olmasi lazim, Selcuk dan artik hic bir sekilde verim alinmaz, adam ölü gibi resmen.

Eskilerde daha bile tutarliydik teknik direk konularinda. Özellik ile 2007/2008 sonrasi bozmaya basladik bu düzeni. Buna ragmen hic bir teknik direktörü 10. haftadan önce göndermedik.

Şimdi google lamadım, araştırmadım ama hatırladığım kadarıyla biz hiç bir zaman lige anormal şekilde kötü başlamadık. 1G. 2B. 3M. şeklinde mesela. Belki Terim'in 2. döneminde Bratu'lu Petre'li sezonda başlamış olabiliriz ama o zaman da Terim'in öyle bir kredisi vardı ki 10da 0la başlasak yine yollanmazdı.

Lucescu, Gerets öyle başlangıçlar yapsa anında şutlanırdı.

442 433 451 filan bize yakisir yakismaz olur olmaz cok aptalca yorumlar yahi, ne biliyorsunuz belki 50 sene sonra 8-1-1 bile oynancak ve moda bu olacak. Önemli olan zaten ilk önce dogru dürüz takimin olmali.

Hala Sabri, iki oyuncu alinmis, birisi zaten Sakat geliyor ve eh peh herkes biliyordu ne cins birisi oldugunu, digeri bekleneni veremedi. Yarin obürgün zaten Carole de sakatlanisrsa, kim onyacak orda ? Semih zaten cabuk sakatlanan birisi, aliyorsun onun bir üst modeli sakat olarak, ee bide parayi döküyorsun bunlara, sonra da oyuncu yok.

Selcuk paralari kapiyor, bi bok yaptigi yok ama Wesleye gelince defolsun gitsin, ama Leshuk a laf yok, cünkü sessiz sedasiz, lan böyle kaptan olmaz olsun, dün resmen her topunu kaleciye öyle bi teslim etti ki, kornerlerde top ilk diregi gecemedi.

Getiriyorsun DeJong u, Milan gibi ölü takimdan daha ölü bi yere gidiyor, sende seve seve aliyorsun, bahane de hazir, cünkü Hocan Holandali, o istemistir gibi bir ortam yaratmak, ne oldu Jor oynatti mi ?

Böyle aptalca transfer yapan bir takim görmedim, burda bukadar topladiysak Bruma ve Jor un sayesinde, gecen sezonun malzemesi cok mu iyidik, yeni gelenlerin yarisindan fazlasi hala sakat

Ne alaka yahu

Adam De Jongı 10 yaşından beri tanıyor

İlk başta Diarrayi istediler, bu olmayınca De Jonga odaklandilar

SuperLig >> Nieuws >> Olde Riekerink gelooft in Oranje met De Jong

Şimdi google lamadım, araştırmadım ama hatırladığım kadarıyla biz hiç bir zaman lige anormal şekilde kötü başlamadık. 1G. 2B. 3M. şeklinde mesela. Belki Terim'in 2. döneminde Bratu'lu Petre'li sezonda başlamış olabiliriz ama o zaman da Terim'in öyle bir kredisi vardı ki 10da 0la başlasak yine yollanmazdı.

Lucescu, Gerets öyle başlangıçlar yapsa anında şutlanırdı.

Fatih Terim´in ikinci döneminde de okadar kötü baslamadik. Ama sonrasinda cok kötü bir gidisat basladi, Terim de gitmek zorunda kaldi.

Senin icin ben baktim.

Gerets 5 hafta sonra puan durumu.

2006-2007 Sezonu TFF

9 hafta sonra fark 11 puan

2006-2007 Sezonu TFF

Bizde eskiden okadar kolay TD gitmezdi, son 7 senede bokunu cikardik.

Son düzenleme:
Ben mevcut oyuncu grubu ile 4-4-2 olmaz diyorum, buna niye bu kadar sey yazdin bosuna ugrasmissin. Bruma ile Selcuk ile falan olacak isler degil bu. Kanat oyuncularin defansif özellikleri olmasi lazim, Selcuk dan artik hic bir sekilde verim alinmaz, adam ölü gibi resmen.

Tamamda, 4-3-3 de olmuyor, yada sergledigimiz oyunda bir umut görebildin mi ? Oyuna ve defansa katki veren forvetlerinden (en az bir tane) lazim, 4-4-2´de. Pres yapan adamlar lazim... Ki bunlar var. Bu tek forvet olayini, yillardir denedik denedik, olmadi.

Tolga ve bekleneni verirse De Jong orta sahasi ile bal gibi olur.

Ben nedense 4-3-3 ile basarili olacagimizi dusunuyorum. Kutsal portakal zaten sol ic gibi oynuyor.
Tolga sag ici oynayabilirse kadromuz cok yatkin 4-3-3'e. Zaten De Jong 433 orta sahasi

Linnes gibi hucumcu bekinde var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt