Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
2 . yarıda zevki futbol izlettirdi
Tarık fln kesse ondan bir şeyler olabilir
Ama altyapıda
Tarık fln kesse ondan bir şeyler olabilir
Ama altyapıda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk u aldı mı?Sonunda selcuku kenara alabilme cesareti gösterebilen bir td gördük. Bunu Terim bile yapamiyor milli takimda.
Sonunda selcuku kenara alabilme cesareti gösterebilen bir td gördük. Bunu Terim bile yapamiyor milli takimda.
Selçuk u aldı mı?
Selçuk mu çıkmak istedi?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Macta farketmedim eger öyle ise o da Selçuka biat eden td lerden demek.Selçuk u aldı mı?
Selçuk mu çıkmak istedi?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende öyle bise gordum ozetlerdeAdam değişikliği geç yapıyorlar diye azarladı bile kulübeyi![]()
Alınmaması daha hoş olur su kadroya baktığımızda.Selçuk kendi çıkmak istedi. Hatta bağırdı kenara "çıkarın lan beni oyundan ayağım ayrıyor" diye.
Dediğin gibi oyundan direk alabilecek billurlu adam piyasada yok.
Ligin son haftalarinda hala hocadan beklentileri olanlara demek istedigim; uyanin artik oyle bir dunya yok. En azindan bu takimda yok imkan. Futbolcular zaten futboldan uzak, Riekerink, Orhan, Lucescu, Mourinho, kimse ligin bu kisminda takima direk katki veremez(di). Bu donemde tek umudumuz, oyuncularin kendileri karakterlerini ortaya koyup maca asilmalari olacaktir.
Problem de o zaten.Karakter? lol
Bizim takımın %80'inde olmayan duygu.
Problem de o zaten.