Riekerink taktik yönden bu kulübü rahatlıkla kaldırabilecek kapasitede bana göre. Vasat taktik bilgisiyle Fatih Terim bu kulübü kaldırdı. + Motivasyonla tabi.

Futbol romantikliği ile de alakalı bir durum değil. Sadece sabredilmesi taraftarıyım. ilk puan kaybında tepesine binmeye gerek yok.

10 hafta. 3 gitti kaldı 7. Sonra görüşelim yine.

Edit.

melih arkadaşa göre taktik bilgisi yeterli sabır edelim tabi suç bizde

Ali Gece haddini bil bu futbol herkes yanilabilir. Koskoca Mou bile rezil gidiyor burada milletin eski yorumlarini alinti yaparak ne yapmaya calisiyorsun?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan hepiniz Sneijder,Podolski,Selçuk üçü aynı anda sahada olamaz demiyor muydunuz?Bakın adam Podolski'yi kesti.Chedjou malını kenara aldı.Bu yaptığı hamleler yanlış mıydı?Beni ayar ettiği tek nokta Serdar'a şans vermemesi.Serdar sert oynar,hızlıdır.Semih malına 1000 basar.Acilen Serdar'ı 11'e monte etmesi lazım.

Hoca değil diyenler asıl adam değil, maç başında beraberlik verseler hepiniz atlardınız biz galibiyeti pisi pisine kaçırdık. Ayrıca o atmosferde hangi hoca olursa olsun böyle kaliteli bir ilk yarıyı zor izletirlerdi. Adam 50 tane de oyuncu değiştirse Ched gibi gamsız bir yavşak varken ne yapabilir daha fazla.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hoca değil hoca değil hoca değil

Yanina taktisyen degilde, Yan pas uzmani alirsan, butun takim yan pas yapar.

hhahhaha ulan adam alt yapı hocası bu adamın koskoca galatasarayın başında ne iş demiyorlar sonra bık bık konusmaya devam hepinizi futbol dehasısınız

Bir arkadas yazmış.
Riekerink Bey oldu Riekerink bye

Yakında bunu diyeceğiz, eminim.
Sadece bugunku netice ile ilgili değil.
Takım futbol falan oynamıyor. Takımı maclara hazırlayamadığı belli.Fizik kondusyon çok kotu.
Teknik, taktik, oyunu okuma, oyuncu değişikliği rezalet..
İyi bir insan olabilir ama çok kotu bir td.

Bu arada yönetim Riekerink' i gönderemez, göndermez!

Gönderseler, yeni teknik direktör bulacak çapları yok, olsa zaten Riekerink' le sezona başlamazdık.

Hadi es kaza hocayı buldular, yeni gelecek adam transfer istemeyecek mi, bu takımı ben kurmadım demeyecek mi, e para da yok.

Buradaki arkadaslarin cogu Riekerink'e aldigi radikal kararlardan ötürü kanı ısındı.Fakat sonradan kendisi medya baskısıyla cıvıtma noktasına geldi.Hep dedim yine diyorum medya falan seni elestirse nolur hoca sen taraftarın gonlunu hoş tutmaya bakıcaktın.Basarisizlik halinde seni ne medya kurtarır ne Selcuk ne Sabri..

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CtlD02rWIAA90pm.jpg

takımı bu hiçbir şey yapmayan sözde 10 numara yönetiyordu o getirdi td'yi hadi bakalım
Atletico maçından sonra Hamzaya taktiksiz oynuyoruz diyordun wesley efendi şimdi taktik ne?

Evlatci degilsin bir kere hocam. Yani bence hic vakit kaybetmeden cek git. Taraftar 4 bir gözle maglup olmani bekliyor. Ortada agir Terim yalakaligi var.

1 maglubiyet kredi bile tanimiyorlar 8 macta 2 kupa alan bir adama.

galastuff sur Twitter : "Video: Eren Derdiyok'un Beşiktaş'a attığı golde cizilen set ve uygulanış. [via @195oGuz] https://t.co/GtwZNN21tE"

Bu calismalarda bu taraftara fazla, bence birak simdiden.

8macta 2 kupa alan adamın çok kötü futbol oynattığını görmek için acaba kaç kez mağluk olmamız gerekiyor? Bu arada Hamza Bey de 3 kupa aldı

Bunları upladım çünkü ne kadar boş adam varsa burada güya futbol biliyor. Ulan bu adam daha önce herhangi bir ligde tdlik mi yapmıs ki gelip burada riekerink bey diyorsun utanmadan. Prandelli mancini hamza hoca ve diğerleri en azından bir yerlerde değişik tipte kadrolarla kendilerini kanıtlamış ne yapıp ne yapamacağını tahmin edebilme ihtimali var sonuçlar öyle olmasa bile. Neyse bu arkadaşlar futbol yazmaya devam etsin

edit: Kadıköyde şikecileri yensek bile fikrim değişmicek haydi selametle

Son düzenleme:
Olacak tablo haftaya'da kaybedicez %90 filan sonra JoR kovulur ahada görürsünüz

Geri
Üst Alt