as takımda 3 farklı oyuncuyla hersey degısecek sandık.hala sabrı oynuyor hala selcuk.eren gol atamayınca takım durdu ıste anlayın sunu.takım cok ıyı top oynuyormus cok coskuluymus fılan boyle seylerı de gecın akhısar ve bjk maclarının ılk yarıları harıc olu gıbı top oynuyoruz..muslera chedjou hakan selcuk un yan ve gerı paslarıyla yuzde 60 topa hakımıyetle cosku fılan olmuyor kusura bakmayın..

Son düzenleme:
Yerine gelecek adam kim olursa olsun. Bu kadroyla yapip yapacagı max puan budur. Riekerink gönderilir o sorun değil, git dersen bırakır gider. Sorun riekerinkin eline bu kadroyu verenlerde ve hocayı taraftarın önüne atanlardadır.

Gelen ust duzey hocanın isteyeceği transferler sırasiyla; 2 stoper. 1 sağ bek. 2 orta saha. 1 forvet. Bunlarin hepsi üst duzey olmalı.

Terimin de Guardiolaninda isteyeceģi bunlardir.

Bunları karsılayacak g.t yönetimde varsa buyrun gönderelim hocayı.

kimleri aldık da kat be kat iyi oldu sorabilir miyim? forvete eren geldi, ilk haftalar eyvallah ama son haftalardaki oyununun burak yılmaz'dan farkı yok. defanstaki adamlar geçen sene ile aynı. performans olarak geri giden adamları ise saymıyorum. bknz: podolski sneijder. geçen seneden farklı olarak 1 bruma 1 tolga var. herhalde KAT'ın biri BRUMA, diğeri ise TOLGA

Sadece Bruma ve Tolga bile tek kisilik ordu gibi futbol oynuyorlar. Diger taraftan da her pozisyon icin alternatif var, kullanmasini bilmeli.

Ligin en les kadrosu olan Bursa ile ayni puandayiz. Oradan bir tane oyuncu giremez bizden ilk 11e...

Cok daha genc dönemlerinde, bizde kadroya bile giremeyen, dört tane futbolcu su an basaksehir 11´nde. Yalcin, (sakatlik sonrasi) Ugur, Ferhat, Batdal... Kilit pozisyonlar bunlar. Kac puan öndeler su an.

ben kadro bukadar, demekten utanirdim.

2 maç kaybetti diye beceriksiz ilan ettiniz işte bu yüzden başarılı olamıyoruz.Adam ne yapsın yahu hiç değilse devre arasına kadar sabretmeliyiz adamdan 1 ayda ne performansı bekliyorsunuz.

Yerine gelecek adam kim olursa olsun. Bu kadroyla yapip yapacagı max puan budur. Riekerink gönderilir o sorun değil, git dersen bırakır gider. Sorun riekerinkin eline bu kadroyu verenlerde ve hocayı taraftarın önüne atanlardadır.

Gelen ust duzey hocanın isteyeceği transferler sırasiyla; 2 stoper. 1 sağ bek. 2 orta saha. 1 forvet. Bunlarin hepsi üst duzey olmalı.

Terimin de Guardiolaninda isteyeceģi bunlardir.

Bunları karsılayacak g.t yönetimde varsa buyrun gönderelim hocayı.

Peki, yazalim...

Muslera
Aurier - Sakho - Pepe - Carole
Schneiderlin - Lassana Diarra
Podolski - Sneijder - Bruma
Bony

Peki, nezaman böyle bir kadroya sahip olduk. Ya da sence illaki bu mu lazim türk liginde sampiyon olmak icin ? Ya da böyle kadro garanti mi olur ?

Gözünü seveyim melih, bir bursaspor kadrosuna bak, kac futbolcu girer bizde 11e... IBB´ye bak, hangi oyuncuyu bize yazarsin, 33´lük Mossoro ? Daha olmamis olan Cengiz ? Iyi futbolcu kabul, ama 36´lik Emre ? Yas olarak daha optimal dönemlerinde bizde kadroya giremeyen ugur, yalcin, ferhat, memo ?

Süperlig´de maclarinin 88% oran ile anadolu kulüpleri ile oynuyorsun, sampiyonlukta o senden kat be kat gücsüz, kalitesiz takimlari, istikrarli bir sekilde yenmene bagli.

Ve ne fenerin, ne de besiktasin bizden iyi kadrosu yok. eksigi olur, fazlasi olmaz.

Kadromuz lig icin yeterli bence de.Hele ki fb ve bjk'nin Avrupa'da yoruldugu,bizim ise Avrupa'da olmagimiz bir sezonda daha iyi puan toplamaliydik.

Cok muhterem yonetici bozuntulari!

Pek sayin Jor beyin , emrinde 2 yilda muslera haric 26 yas alti fosil kalmayacak bicimde sadece genc oyunculardan kurulu bir proje sunun

Ve dahi bu mevzuda hocaya da max 25m eurito butce verin (for2years)
Ve dahi nerde genc , hodbin olmayan playerler var topplasin calistirsin

Carole bruma sinan tolga linnes gibi adamlarin oynamasindan muazzam zevk alioruz
Kabul edin

Amin

Liverpool'un 8 attığı takımın taraftarı teknik direktörleri için kötü sonuclar alıyor ama gitar çalıyor, sosyalist diye kendini avutuyordu.

Aynı romantizm bize bulaştı diye korkuyorum.

Takım futbol oynamıyor, ama çok yakışıklı.
Evimizde iki maç ust uste kaybediyoruz ama çok beyefendi.

Kusura bakmayın ama bu anlayış bize yakışmıyor.

hocayi seviorum fekad bu bok gibi bir defans anlayisi oldugu gercegini degistirmiyor
kusra kalma JOR-el lad

Sene başında görüşüp ikna edemediğin 2 hoca

Biri Sampaoli İspanyada esiyor adam

Biri Favre Fransa liginde döktürüyor.

Ben Özellikle Favreyi çok istemiştim.

Çünkü Galatasarayımızın Avrupada yer almayacağı bu sezonda Takımın büyük bir yapılanmaya ihtiyacı vardı.

Papazları gönderip genç oyunculurla geleceğin takımını kurmalıydık.

Favrede bu konuda uzman bir hoca .

Büyük ihtimal yönetimin vizyonsuzluğunu gördü gelmedi.

Geriye en iyi ihtimal Türkiye ligini iyi bilen mütevazi kadrosuyla kaç senedir iyi işler yapan Abdulluh avcı kalıyordu.

Ama büyük ihtimal oda hem bu vizyonsuz yönetim hemde takımda selçuk varken Galatasaraya gelmezdi.

Yani bence yönetim Rierinki tercih etmedi mecbur kaldı.

Kimseyi ikna edemedi.

Çünkü Galatasarayımızın Avrupada yer almayacağı bu sezonda Takımın büyük bir yapılanmaya ihtiyacı vardı.

Geriye en iyi ihtimal Türkiye ligini iyi bilen mütevazi kadrosuyla kaç senedir iyi işler yapan Abdulluh avcı kalıyordu.

Ama büyük ihtimal oda hem bu vizyonsuz yönetim hemde takımda selçuk varken Galatasaraya gelmezdi.

Kimseyi ikna edemedi.

Favre diye az yazmadık burada.:(

Kimseyi ikna edemedi.

Unuttuğun bir madde var yalnız.2 yenilgide kelle istemeyen sabırlı taraftarlarda lazım.Yoksa 10 tane favre getir neye yarar.

Fenev maçından sonra gonderilmeli.Galibiyet alsakta almasakta Riekerink ile olmaz bu iş

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener maçına da aynı çeteyle çıkacak bi şey değişmeyecek.hep aynı şeyleri yapıp farklı şeyler olmasını bekliyor pısırık hoca.

Arkandayiz Jorum. Problem yok takımı hazırla, motive et. Bozalim şu tılsımı.

Giderse yerine kim gelecek o da önemli.

Hamzaoğlu'ndan sonra Denizli geldi, aylarca maç kazanamadık adam akıllı.

Eğer Fatih Terim gelecekse Riekerink Bey bir alt yapı efsanesi olarak görevine devam etsin. Gelmeyecekse sezon sonuna kadar kendisiyle devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt