Koskoca Galatasarayı PTT 1. Lig takimi gibi oynatan stajyer hoca tabi eleştirilir

Kadro mükemmel ötesi degil ama bu kadar vasat oynamanın hiç bir anlami yoktur.

Fenerbahçe, Basak, ve Osmanlı maçlarda ezildik

Besiktas maçindaki ilk yari iyiydik, ama ikinci yari 0-2den az kalsın 3-2 gidiyorduk

Sen Galatasaray'ın hocası isen oynanan oyun için sorumlusun

Iyi basarili olunca Riki bey diyeceksiniz diye şimarin

Basarisiz olunca suç yönetimde yav, suç kadroda yav, suç hakemlerde yav diye aglayin

Ayni mal argümanlari Mancini ve Prandelli için kullandiniz

Kes

Son düzenleme:
Koskoca Galatasarayı PTT 1. Lig takimi gibi oynatan stajyer hoca tabi eleştirilir

Kadro mükemmel ötesi degil ama bu kadar vasat oynamanın hiç bir anlami yoktur.

Fenerbahçe, Basak, ve Osmanlı maçlarda ezildik

Besiktas maçindaki ilk yari iyiydik, ama ikinci yari 0-2den az kalsın 3-2 gidiyorduk

Sen Galatasaray'ın hocası isen oynanan oyun için sorumlusun

Iyi basarili olunca Riki bey diyeceksiniz diye şimarin

Basarisiz olunca suç yönetimde yav, suç kadroda yav, suç hakemlerde yav diye aglayin

Ayni mal argümanlari Mancini ve Prandelli için kullandiniz

Kes
Size Orhan Atikler mustehak !!!

Riekerinkin ortaya çıkardığı şu takım ve alınan sonuçlar başlı başına bir tez konusu olabilir.

Bir takım düşünün, herhangi bir maçta %65-70 topa sahip. Fakat 7-8 korner. 4-5 net atak veriyor.

Bu takım aynı zamanda mücadele ettigi ligin en fazla pas istatistiğine sahip takım. En fazla gol atan 3 takımdan biri. En fazla atak sonuçlandıramayan takımı.

Muhtemelen en fazla atak veren takım da olabiliriz.

Çok garip bir durum.

Son düzenleme:
Agir mal lan bu cocuk.

Elbette bu kadroyla basarili olunca JOR'u kutlamak gerekir. Cünkü bu kadroyla basari ve güzel oyun bir kere süpriz olur. Biraz beyin kullanin arkadas ya.
Basarisiz olursa beklenir bir sonuc olur, sorumlusu da ilk basta yönetim olur.

Isin ilginc tarafi su: Dogru birsey yazdigini saniyor bu cocuk :red:

Lige göre kötü kadro eline verince ve bununla basarili olunca bravo yönetim, kötü kadro vermen cok dogruydu bak basarili olduk mu diyecegiz. Te allahim ya. Heralde o kadrodan maksimumu cikaran ve mucizeler yaratan hocaya tsk edecegiz. Aksi sonuclarda sorumlu o kadroya veren yönetimdir.

Son düzenleme:
Adam sneijderin elemanı diye joru bile begenıyor helal olsun

Forumda veya medyada cogu zaman kullanilan "Lig icin yeterli" tezine katilmiyorum ben bizim kadromuz icin.

Kagit üstünde cok adam var kadroda ama tam olarak performans alabilecegimiz futbolcu sayisi 6-7 ya olur ya olmaz.

Elinde 3 tane sagbek var ama bir tanesi bile vasat bile degil. Sadece 1 sol bek var, savunma Allah'a emanet, stoperleri görünce icimden aglamak geliyor, orta saha statik, forvetin yok. Ama neymis lig icin yeterliymis kadro, resmen koca takim Bruma'nin ayagina bakti ligin ilk yarisinda. Hoca önemli bir faktör ama yok baska T.D. bu adamlarla daha iyi olurdu yok su yok bu diye düsünmüyorum ben. Selcuk var elinde hayalet gibi, ne olacak diyelim Terim gelince bu adam sihirli degnek deymis gibi maestro haline mi dönecek? Milli takimda da ayni boktan futbolu oynuyor Selcuk iste. Evet JOR yetersiz olabilir ama öyle bir konusuluyor ki sanki tek sorun oymus gibi.

Sene sonuna kadar kalmali, yoksa iyice yaristan kopariz kim gelirse gelsin ki bunlarin getirecegi adam Ayhan Akman capinda biri olur JOR sonrasi bosuna hayallere kapilmayin.

C0vP_cvXcAA11fk.jpg

Yalnız Riekerink'i savunmak için kullanılan bütün tezler fazlasıyla Hamza için de kullanılabilirdi. O konuda ne düşündüklerini de sormak lazım?

Riekerink'in mevcut durumu fena değil kağıt üstünde ama her an 3-5 maç bizi arrd arda pas pas edebilir rakipler, öyle bir hava var. Hoca ile şu an ayrılmak yanlış olur artık. Ama seneye kalması da bir o akdar yanlış.

Hamza mi?

JOR Hamzaoglu gibi irkcilik mi yapiyor? Bundan dolayi yabanci transferini mi engelliyor? Bos yapmayalim yorum atmak icin.

2. temizlik operasyonunu bir an önce yapması lazım yoksa sabri semih ve selçuk bunun başını yiycekler

seni td diye oraya koyanın, orada tutanın validesini seveyim. maçtan sonra hamitle chedjuya dibini dövdürürsün.

seni hoca diye bu takımın basına koyanın ben.. ulan hamit ched maç başından bari takıma ihanet ediyor nerenle izliyosun maçı sığır oğlu sığır

Seni bu takımın başına getiren, vesile olan, sana bey diyen herkese selam olsun vasıfsız,karaktersiz azıcık karakterin olsa zaten ben bu işi beceremiyorum der gidersin

Sneijder avatarlılar sövmesin cok tutarsız kalıyor

Geri
Üst Alt