Istifa etsin/KOVULSUN, yerine de Tudor gelsin... Tudor gelemeyecekse Hamzaoglu gelsin. Riekerink ile gidecek gibi degil.

Selçuk ve Sabri oynamaya devam edicekse allah harbiden belasını versin böyle takımın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne Hamzası yahu?

Hamzaoglu elindeki kadrodan yüksek verim alabilen bir hoca. Kendisi yerine bulacagimiz cogu hocalardan kisa vadede, cok daha garanti bir opsiyondur. Sezon sonu da yeni bir hoca alinir. Sampiyonlar ligi spotunda bitirmemiz sart ligi, sampiyonlugu gectim.

Aciklama yapti mi capsiz herif?

Yine "ikinci yarimmüthis bi Galatsaray sahada vardi" deyip aklimizla alay etti mi beyinsiz?

Riekerink: "Bana yapılan bir protesto duymadım. Lige bakınca da kötü bir durumda olduğumuz söylenemez. Artık tamamen lige odaklanacağız."

Beyler kötü oluyorum.

Şampiyonluğu filan geçtim zaten artıkda

Sen takımın başında olduğun sürece derbi&önemli maç filanda kazanamıycaz

Avcı&Güneş'in belli bir taktiği var
Terim'in güzel gazlaması var
Advocaat'ında Yanal'ında kendince bir oyun anlayışı var
Hamzaoğlu'nun bile inandığı uğraştığı birşeyler vardı

Senin neyin var peki ????

Taktik =0
Oyun okuma =0
Gazlama=0
Defans yapma=0
Hava topları=0
Ofans yapma=0
Müdaheleler=0
Antrenman=0

tek becerdiğin şey uysal koyun gibi oturup looser olmak

Istifa da edemiyor cünkü yönetum izin vermiyordur. Sen gidersen simdi hoca aramamiz gerekli diye

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bunu gondermeyecekler sezon sonuna kadar orası kesin.Bütçeyi düzgün bir sekilde ayarlayamadıkları için su an sınırdayız.Bu giderse yine yerine yerli bir beden egitimi hocası gelir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vasıfsız herif kes artık Selçuk,Sabri,Semih gibi örümcekleri gerekirse 20 puan fark yiyelim ama şunları görmeyelim artık Linnesle Sinanla Tolgayla 4.olalım sorun yok

Geri
Üst Alt