İlla biri kötü gidiyo diye eski bidon'u övmek zorunda mı bu camia?

Jor denen herif bundan farksız değildi

Kör ölür badem gözlü olur derler ya bizim taraftar hep öyle..

Mancini varken koca Galatasaray ligde böyle ezik oynar mı bizim çapımızı bilmiyor dediler Hamza geldi..
Hamza gelince Mancini bir anda değerlendi..
Sonra Hamza gitti Jor geldi ..Jor kötü gidince Sneijderin torpillisi beden eğitimi hocasına takım mı verilir dediler Hamz değerli oldu..
Sonra Jor çuvalladı tudor geldi şimdi de Jor değerli oldu..

Böyle bir döngü var bizim taraftar da bana kalırsa Fatih Terimden sonra bu takım teknik direktör falan görmedi..Zaten bizden ayrılan hocaların durumuna bakarsanız hepsinin çuvalladığını görürsünüz ..

Riekerink GS teknik direktörü olacak kapasitede değil tabii ki. Bunu biliyoruz.

Riekerink gönderildi ne değişti? Yönetim Riekerink'i taraftarın önüne atıp kendini kamufle etti. Taraftar da bunu yedi. O dönem tepkiyi doğru düzgün yetkisi olmayan, çok fazla ses çıkarmasın diye takımın başına getirilen Riekerink'e göstermek yerine sorunun kaynağı yönetime gösterseydiniz daha farklı olurdu. Riekerink gönderilince her şey düzelecek sananlar şimdi şaşkın.

Ah be hocam. Senin çeyreğin kadar adam değilmiş bazıları.

HTC 10

Riekerink döneminde takımın tek eksiği kondisyondu, takım ne oynadığını bilen bir takımdı

Gidişine sevinmemek lazımmış daha kötüsünü gördük

Şunun kamp döneminde hazırlık maçında m.united'e sahayı dar etmiştik. Sağlı sollu saldiriyorduk yasin lan yaşından performans aldı herif hemde full.
Elindeki kondisyoneri gönderen hain kimse bugün bu halde olmamizin sorumlusu da aynı kisidir

Tudor'un tazminatı falan varsa para toplayalım hemen yatıralım yarın gelsin başlasın

Bu çapsız giderse bu yenilgiye üzülmem hayırlı oldu derim

Yeter artık git çapsız

Hamzaoğlu aşağı yukarı aynı hatta daha kötü kadroya daha iyi oynatıyordu pozisyona giriyorduk en azından

Tamam kadro sıkıntılı ama bu kadarda değil. Yarım saat kendi sahanda salakça pas yap ileriye gidene kadar mevsim değişsin bu ne biçim bir oyun

Derhal defol git Riekerink BYE

Harika!!

Bak bak

Ulan tüm forum Tudor gelsin diye düşünüyordu yanılmışız hep beraber de gidip benim yorumu alıntılamıs sadece

Ben Claude Puel, Tuchel vs adamları da istiyordum önce o isteklerimi neden araştırıp bulmadın? O kalibrede kişiler Türkiye'ye gelmiyor diye, bize gelebilecek ve ileride iyi TD olabilecek olan bu adamı istedik.

En çok yanıldığım konu ''Tamam kadro sıkıntılı ama bu kadarda değil'' kısmı bu kadro değişmeli. Sorunun bence hiç bir teknik direktörde Riekerink,Hamza dahil olmadığını gördük

Ki bu ikisininde gitmesi doğruydu ama kadroyu yenilemekte çok geç kaldık ve bugün bu yüzden sert bir tokat yedik.

Kadronun değişmesi gerektiğini ben Hamza ile şampiyon olduğumuz sene söylemiştim zaten

Ben adam gibi özeleştirimi de yaptım sen niye bunu alıntıladın ki şimdi? Ben geçmişte bunu dedim diye futbol cahili oldum sen futbol dehası falan mı oldun şimdi? Amacın nedir?

Sinan ve Ertem gibi goygoycu anadilini konuşmaktan aciz adamların algısı ile bu adamı yediniz, en azından sezon sonunu görseydi şu an sezonu yeni açıyor olurduk ki o da en kötü ihtimal.

Sinan ve Ertem gibi goygoycu anadilini konuşmaktan aciz adamların algısı ile bu adamı yediniz, en azından sezon sonunu görseydi şu an sezonu yeni açıyor olurduk ki o da en kötü ihtimal.

Bence Fener ve Besiktas maclarinda yenilmezdik Riekerink ile. Hatta ne Bruma ne Sneijde ne de Podolski'ye sarmayacagi icin daha fazla puan toplaridik diye düsünüyorum.

Bence Fener ve Besiktas maclarinda yenilmezdik Riekerink ile. Hatta ne Bruma ne Sneijde ne de Podolski'ye sarmayacagi icin daha fazla puan toplaridik diye düsünüyorum.
Açıkçası teferruatını düşünmek istemiyorum ama kesin olan bir şey var o da bundan kötü olamayacağı.

Riekerink gönderilip Tudor getirilirken burada kendimi parçaladım. Gerizekalı troller ve rüzgarcı taraftarlarla tartıştım. Büyük haksızlık edildi bu adama.

ıdmanda evcılık oynatıyordu gıtmesı ıyı oldu bunu takıma layık görüp getırenın

Bak bak

Ulan tüm forum Tudor gelsin diye düşünüyordu yanılmışız hep beraber de gidip benim yorumu alıntılamıs sadece

Ben Claude Puel, Tuchel vs adamları da istiyordum önce o isteklerimi neden araştırıp bulmadın? O kalibrede kişiler Türkiye'ye gelmiyor diye, bize gelebilecek ve ileride iyi TD olabilecek olan bu adamı istedik.

En çok yanıldığım konu ''Tamam kadro sıkıntılı ama bu kadarda değil'' kısmı bu kadro değişmeli. Sorunun bence hiç bir teknik direktörde Riekerink,Hamza dahil olmadığını gördük

Ki bu ikisininde gitmesi doğruydu ama kadroyu yenilemekte çok geç kaldık ve bugün bu yüzden sert bir tokat yedik.

Kadronun değişmesi gerektiğini ben Hamza ile şampiyon olduğumuz sene söylemiştim zaten

Ben adam gibi özeleştirimi de yaptım sen niye bunu alıntıladın ki şimdi? Ben geçmişte bunu dedim diye futbol cahili oldum sen futbol dehası falan mı oldun şimdi? Amacın nedir?

Bu duruma gelmemizin baş sorumlusu Hamzadır.

Riekerink olayında kör öldü badem gözlü oldu muhabbeti var

Fenere beşiktaş'a yenilmezdik denmişte ilk yarıda ki çöp trabzon'a yenildik Riekerink varken

Riekerinkte pek farklı değildi , üstelik Galatasaray'ın 20 m € parası çarçur edilirken sesini çıkarmayıp her şeye eyvallah dedi ki daha beter bir olay

Bu duruma gelmemizin baş sorumlusu Hamzadır.
O sene ben 5-6 transfer istiyordum takım yenilensin diyordum

Burada da aynı fikirde çok üye vardı

Hatta Yasin o sene şampiyonlukta pay sahibiydi ama CL için bize yetmez daha iyisi gerek falan diyorduk

Kadrolarını bizim gibi 28-32 yaş aralıklı oyuncuları transfer ederek kuran takımların en geç 3-4 senede bir kadroyu yenilemesi gerekir, malesef biz bu konuda çok geç kaldık ve sonuç bu oldu.

Geri
Üst Alt