Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Saçma oyuncu değişikliklerine ragmen iyi işler yapti. Altyapiyla ilgilenen yardimci antrenör olmasi lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi insan.
Kötü hoca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oyuncu değişiklikleri acemice,bizim seviyemizde bir hoca olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca disiplin sorunu da olabilir kalırsa.Kalırsa muhtemelen 10. hafta gönderilir.ezber bir yorum. neden kötü hoca die acıklamanız gerekir?
Oyuncu değişiklikleri acemice,bizim seviyemizde bir hoca olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca disiplin sorunu da olabilir kalırsa.Kalırsa muhtemelen 10. hafta gönderilir.
Adam ajax akademisinde görev almış birisi terimdaş. Disiplinin kitabını yazar bu adam. Ajaxin alt yapısı çok sert bir yer eğitim konusunda ve belkide dünyanın en sert ve disipline dayalı yerİşler kötü giderse kayışı koparabilir topçularla arkadaş hoca ayağı takıldı ama tam bir sezon o kadar adamı idare etmek disiplin gerektiriyor
Hmm güzel bilgi renghim ama bebelere disiplinle 30 yaşında adamlara disiplin aynı değil biliyorsun piskolojisi çok farklı bu işin yani, birde kastım terim tipi disiplin yaniAdam ajax akademisinde görev almış birisi terimdaş. Disiplinin kitabını yazar bu adam. Ajaxin alt yapısı çok sert bir yer eğitim konusunda ve belkide dünyanın en sert ve disipline dayalı yer
Farklı tabiki alt yapı disiplin anlayışı haklısın.Hmm güzel bilgi renghim ama bebelere disiplinle 30 yaşında adamlara disiplin aynı değil biliyorsun piskolojisi çok farklı bu işin yani, birde kastım terim tipi disiplin yani
Oyuncu değiştirmeyi bilse iyi adam aslında