Saçma oyuncu değişikliklerine ragmen iyi işler yapti. Altyapiyla ilgilenen yardimci antrenör olmasi lazim.

İyi insan.
Kötü hoca.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ezber bir yorum. neden kötü hoca die acıklamanız gerekir?
Oyuncu değişiklikleri acemice,bizim seviyemizde bir hoca olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca disiplin sorunu da olabilir kalırsa.Kalırsa muhtemelen 10. hafta gönderilir.

Oyuncu değişiklikleri acemice,bizim seviyemizde bir hoca olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca disiplin sorunu da olabilir kalırsa.Kalırsa muhtemelen 10. hafta gönderilir.

analiz yönü ii bence.

donk+tarık+rodrigez'i kadro dısı bıraktı.

geldiginden beri umut yedek podolski en ucta oynadı.

sneijder'i devamlı 10 numara'da oynattı. emre colak'ı merkeze monte etmesi. bunlar pozitif gelişmeler.

otorite olarak yetmeyebilir ama kulübün icinde tutulması gereken bir hoca oldugunu düsünüyorum.

Hataları var ama her hafta daha iyiye gidiyor.
Terim Denizli gibi egolu değil, futbolculara kendini sevdirdi. Önümüzdeki sezon bizi şampiyon yapar.

İşler kötü giderse kayışı koparabilir topçularla arkadaş hoca ayağı takıldı ama tam bir sezon o kadar adamı idare etmek disiplin gerektiriyor

İşler kötü giderse kayışı koparabilir topçularla arkadaş hoca ayağı takıldı ama tam bir sezon o kadar adamı idare etmek disiplin gerektiriyor
Adam ajax akademisinde görev almış birisi terimdaş. Disiplinin kitabını yazar bu adam. Ajaxin alt yapısı çok sert bir yer eğitim konusunda ve belkide dünyanın en sert ve disipline dayalı yer

Adam ajax akademisinde görev almış birisi terimdaş. Disiplinin kitabını yazar bu adam. Ajaxin alt yapısı çok sert bir yer eğitim konusunda ve belkide dünyanın en sert ve disipline dayalı yer
Hmm güzel bilgi renghim ama bebelere disiplinle 30 yaşında adamlara disiplin aynı değil biliyorsun piskolojisi çok farklı bu işin yani, birde kastım terim tipi disiplin yani

Hmm güzel bilgi renghim ama bebelere disiplinle 30 yaşında adamlara disiplin aynı değil biliyorsun piskolojisi çok farklı bu işin yani, birde kastım terim tipi disiplin yani
Farklı tabiki alt yapı disiplin anlayışı haklısın.
Fatih hocam ile kıyaslama bile yapılamaz tabiki.

hagi ya da o seviyelerde biri gelcekse hiç gelmesin (dursundan bundan fazlası beklenmez), riekerink denenebilir.

kal yakisikli imparator.kal birlikte kupalara ambargo koyalım güzel insan.

Riekerink, G.Saray'da iki ay içinde 40 bin Euro maaş alırken, klübe kazandırdığı primlerin toplamı yaklaşık 14 Milyon TL'yi buldu. [Sabah]

Oyuncu değiştirmeyi bilse iyi adam aslında

Gençleri çalıştırmaya devam etsin bence. Ama teknik direktör diye aldığımız adamlar da saçmalıyor.

Umarım Riekerink'i teknik direktör olarak tutmak gibi bir hata yapmayız. Kendisini taa Mustafa Denizli döneminde teknik direktör olarak forumda öneren ilk kişi belki de benim. Hatta başlık bile açmıştım. Ama o durum bu sezon için geçerliydi. Gelecek sezon adam akıllı bir teknik direktörle devam etmeliyiz. Riekerink en fazla 7-8 hafta dayanabilir. Yine sezon ortasında teknik adam değiştirmeyelim.

Son düzenleme:
Kadro tercihleri fena değil ama oyun içi değişiklikleri rezalet. Gençlere de şans verecek birine benziyor Dursun'un getireceği isimler aklımdan geçtikçe kalsa da olur diyorum. Aslında en iyisi toptan bir temizlikte bu taraftar Dursun'u dehleyemez Euro2016 vs derken bir bakmışsın Dursun ile lige başlamışız.

Geri
Üst Alt