Yazik olacak bu adama. Oysa ne güzel hareketler ile baslamisti.

Yakinda Umut Olcan falan da affedilir satilamazlarsa ki bu yönetim hayatta becerip de satamaz.

Umut veya Olcani affettikleri an bas istifani hocam kendini kullandirtma bu kadar. Bulsun bakalim Dursun artik hangi "antrenörü" getirecekse.

Yazik ettik adama alt hocasindan Teknik Direktör yapmamizdan. Ah ne zülüm ettik sama Reis, ne güzel Çin alt yapisinda yildiz7ni parlatiyordun.

türkiye disundan toopcuu aldir hocaaa

Futboldan ve topcudan anlayan hoca geldi dedik bunun da basini dursun denen capsiz yiyecek

Ah ulan Rie-King sansin yokmus be reis. Bu yonetimle her td rezil olur. Umarin basarili olursun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kadro Gayet iyi eger birde Leiva gelirse... 1996-2001 dişinda ben her pozisyonu tartismasiz iyi oyunculara sahiip oldugumuzu hatirlamiyorum. 2011-2012 sezonunda takimin yarisi ne verecegi belirsiz oyuncular ile kuruluydu.Müzmin sakat Baros, Emre, Semih, bitmis Hakan, Deli Engin gibi...

Kadroda hem kalite var, hem fizik gücü yüksek ve genc oyuncular.

Kadro Gayet iyi eger birde Leiva gelirse... 1996-2001 dişinda ben her pozisyonu tartismasiz iyi oyunculara sahiip oldugumuzu hatirlamiyorum. 2011-2012 sezonunda takimin yarisi ne verecegi belirsiz oyuncular ile kuruluydu.Müzmin sakat Baros, Emre, Semih, bitmis Hakan, Deli Engin gibi...

Kadroda hem kalite var, hem fizik gücü yüksek ve genc oyuncular.

Baros ve verecegi belirsizmi? Ölü Baros bile bu ligi hoplatti

ölü baros 11/12 de de en kilit oyunculardandi. Hele sakatliktan önce

Antalyada capraz baglari koptu nasil tutunsun

Sadece ilk yari... Sonra yine sakatlandi formayi kaptirdi. Son iki sezon ancak ligin yarisini oynayabildi. Tabiki verecegi belirsizdi. Baros bizde ilk sene disinda müzmin sakatti.

Antalyada sakat degildi... 13 macta 2 golü vardi ligde...

Son maçda sakatlandi... Oraya kadar sakatligi yokdu ama performans olarak beklentulerin cok altinda kalmisdi. Sakatlaninca direk postaladilar ikinci yariyi görmeden.

capraz baglari koptu herhalde tutacaklari yoktu ondan sonra daha. Üstelik o sene antalya pek iyi bir takim degildi kümeye düstüler. Tek basina bir adam napsin

capraz baglari koptu herhalde tutacaklari yoktu ondan sonra daha. Üstelik o sene antalya pek iyi bir takim degildi kümeye düstüler. Tek basina bir adam napsin

Barosa iyi bir mikdar para saydilar cünkü yillik. Adam müzmin sakat idi işte. Standart bir Baros full sezonda kötü takimda da 20 gol atar.

vurdu gol oldu
13920720_10206590817077607_9027409557982773174_n.jpg

Geri
Üst Alt