CdsUU0AWAAEd5YH.jpg

adamin durusu bile farkli :D

orhan ezik duruyor hocamiz aslan duruslu,ins basarili olur ya kanim isindi herife

Umarım Orhan değildir yetkili zaten bunu kabul ettiyse Olde den de birşey olmaz

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Riekering'i, Owen Wilson un yaşlı haline benzetiyorum yahu..

Owen_Wilson_2011.jpg

Harbi son durum nedir şimdi bu td mi? Yoksa yardımcı mı?

Bu nasıl bir yönetimdir aga. Adam gibi açıklama bile yapamıyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vay anasini be, gözlerinin üstünde kas varmis hocamizin... Aslansin be Riekerink... Adamin herseyi farkli.

CdsdPHcWoAA8BwG.jpg

Riekerink de evlatçı çıktı. :(

Simdi bunlar birbiri ile anlasabiliyormu onu merak ettim.

Istifa da bir hizmettir Jan

~tap

Sonunda benim gibi bu konuyu merak eden biri. Bazen bakıyorum bizim yerliler takır takır konuşuyor yabancılar ile. Dil biliyorlar mı acaba?

Oyuncular arasinda sorun olmaz genelde, aralarinda Ingilizce veya Almanca bilen vardir onun disinda ayni takimda oynayinca epeydir, oyle yada boyle iletisim kurmasini bilirler artik da.
Hoca konusuna deginmistim aslinda, simdi Orhan mesela Ingilizce biliyormu? Bilmiyorsa nasil anlatacak Jan Olde ye ? Gene Mert e is dusebilir..

Oyuncular arasinda sorun olmaz genelde, aralarinda Ingilizce veya Almanca bilen vardir onun disinda ayni takimda oynayinca epeydir, oyle yada boyle iletisim kurmasini bilirler artik da.
Hoca konusuna deginmistim aslinda, simdi Orhan mesela Ingilizce biliyormu? Bilmiyorsa nasil anlatacak Jan Olde ye ? Gene Mert e is dusecebilir..

Maalesef ülke olarak 2.dil konusunda yerlerdeyiz onun için pek sanmıyorum Orhan'ın ingilizce bildiğini. Arkadaş eğer td olacaksan veya antrenör olacak dil şart. Yabancılar enayi mi ingilizce öğreniyorlar td olmadan önce.

Yanlış anlaşılmasın özellikle insanları suçlamıyorum daha çok sistemi suçluyorum.

Geri
Üst Alt