Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.005
- 17.769
- 2.838
![]()
adamin durusu bile farkli![]()
orhan ezik duruyor hocamiz aslan duruslu,ins basarili olur ya kanim isindi herife
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
adamin durusu bile farkli![]()
Bu Riekering'i, Owen Wilson un yaşlı haline benzetiyorum yahu..
![]()
Kandırmayın Galatasaray'lıları. Orhan Atik devam edecek yine. Sadece kağıt üzerinde Jan Olde gözükecek. Yine Orhan'ın borusu ötecek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Reis seni çözemedim,KTB tayfasından mısın yoksa vizyon tayfasından mısın?
Ooo kardesim naber bayadir gorusemiyoruz.Doner ismarladim ortaliktan kayboldun.Istifa da bir hizmettir Jan
~tap
Simdi bunlar birbiri ile anlasabiliyormu onu merak ettim.
Oyuncular arasinda sorun olmaz genelde, aralarinda Ingilizce veya Almanca bilen vardir onun disinda ayni takimda oynayinca epeydir, oyle yada boyle iletisim kurmasini bilirler artik da.Sonunda benim gibi bu konuyu merak eden biri. Bazen bakıyorum bizim yerliler takır takır konuşuyor yabancılar ile. Dil biliyorlar mı acaba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oyuncular arasinda sorun olmaz genelde, aralarinda Ingilizce veya Almanca bilen vardir onun disinda ayni takimda oynayinca epeydir, oyle yada boyle iletisim kurmasini bilirler artik da.
Hoca konusuna deginmistim aslinda, simdi Orhan mesela Ingilizce biliyormu? Bilmiyorsa nasil anlatacak Jan Olde ye ? Gene Mert e is dusecebilir..
Hayırlı olsun. Hiç duymadım ismini.