Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 8.929
- 3.472
- 1.298
Belli olmaz o işler.hangi yerli FT ister ki ağır topları almadı Milli takıma asıl Selçuk bey FT gelmesin diye yırtınır bundan sonra ve bu bizim için mükemmel olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belli olmaz o işler.hangi yerli FT ister ki ağır topları almadı Milli takıma asıl Selçuk bey FT gelmesin diye yırtınır bundan sonra ve bu bizim için mükemmel olur
Çok iyi niyetlisiniz Mehmet bey kardeşim. Ft böyle bir şey söylediyse tesadüfen söylememiştir. Riekerink hocamıza karşı sinsi bir kalkışma var.Olay terimin tuhaf ve gereksiz açıklaması yüzünden büyüdü, yönetimin hocayı değiştirmek gibi bir düşüncesi olsuğuna inanmıyorum. Yarın yüksek perdeden açıklama yapmazlarsa Allah belalarını versin, çakmak gözlü hocamın şevkini kırarlar.
Allah yardımcın olsun. By EGO tahtına göz dikmiş.
Sanmıyorum ama varsa öyle bir durum safımız belli, riekerink bey!Çok iyi niyetlisiniz Mehmet bey kardeşim. Ft böyle bir şey söylediyse tesadüfen söylememiştir. Riekerink hocamıza karşı sinsi bir kalkışma var.
Artik tek bir maglubiyet ile tartisilir hale geleceksin Riekerink. Hele 2-3 maglubiyet düsünülmez bile artik.
Allah Terim'in de belasini versin acik acik diyorum. Iyi bir düzen yakalamisken mutalaka hoca'nin aklini karistiracaklar, düzeni bozacaklar.
Lan bir UEFA Kupasi aldi, 40 yildir avutuyorlar hoca diye. Di Matteo denen capsiz CL'i aldi esamesi okunmuyor. Adam istedigi gibi istedigi zaman gidip gidip geliyor. Türk futboluna bak hey allahim.
BRAVO GALATASARAY'lilar, IYI GIDEN DÜZENI YINE YOKETTINIZ AZ KALDI. DEVRE ARASI ÖNCESI KOVULURSA SASIRMAM. ALISTIK BUNLARA.
Dikkat etsin de Riekerink varken oturmasın.
Doğru biliyorsun.Ben UEFA kupasını Hagi aldı diye biliyorum.
![]()
Doğru biliyorsun.
Hatta salt Hagi olarak bakmamak lazım. Popescu ve Taffarel dahi Türkiye'ye gelişlerinde Hagi'nin etkisinden bahsetmişlerdir. Hagi olmasa belki de bu adamları o dönem getiremeyecektik. Bu 3 adam gibi adamın olmadığı yerde de UEFA Kupasının sapını alırdık ancakYanlış olmasın 96-00 arasındaki Terim'in de yerli jenerasyon ile tecrübeli yabancıların iyi bir şekilde harmanlanmasında rolü büyük lakin öyle UEFA Kupası'nı Terim aldı o olmasa alınamazdı falan filan yalan bunlar yok öyle bir dünya. O başarı illa bir kişiye mal edilecekse o isim tartışmasız Hagi olur.
Orası öyle tabi ki ağabey imzamı atarımUEFA Kupasını ne Terim ne de Hagi aldı. Galatasaray aldı, lütfen saçmalamayalım Erman Bey![]()
Ne adamsın ya ahahhahahahahhHakikaten doğru like ımı çekiyorum, Arda abi uyarmasa küfre düşecektik.