Aslan News @Aslanews
Riekerink: "Yönetimden sezon sonuna kadar A takımın başına geçme teklifi aldım. Ben de kulübe katkı sağlamak amacıyla teklife 'evet' dedim."
Riekerink: "Devamının olup olmayacağı şu anın meselesi değil. Yapmamız gereken tek şey bulunduğumuz süreci en iyi şekilde idare etmek."
Riekerink: "Orhan Atik'in de burada olması büyük şans, onunla birlikte sezonu en iyi şekilde kapatmaya çalışacağız."
Riekerink: "Türkiye Kupası'nı kazanmaya ve iyi futbol oynamaya odaklanacağız."
Riekerink: "Böyle durumlarda birilerini suçlamak kolaya kaçmaktır. Taraftarın 12.adam olduğunu hatırlaması gerekiyor, buna ihtiyacımız var."
Riekerink: "Hedeflediğimiz noktaya ancak taraftarın 12.oyuncu olması sayesinde ulaşabiliriz."
Riekerink: "Deneyimlerim sayesinde bir futbol akademisinin nasıl idare edileceğini ve genç oyuncuların nasıl yetiştirileceğini öğrendim."
Riekerink: "Bu deneyimleri Galatasaray için kullanacağım. Burada sağlam bir temel buldum."
Riekerink: "Temeliniz güçlüyse çok iyi bir bina inşa edebilirsiniz ama temeliniz zayıfsa binanız yıkılır gider."
Riekerink: "Altyapımızda iyi oyunculardan kurulu istekli takımlar ve başarılı antrenörler var. Temel olarak bu yeterli."
Riekerink: "Artık üzerine güçlü bir bina inşa etme safhasına geçebiliriz."
Riekerink: "Oyunculara, oynamak istediğimiz futbolla ilgili eğitim vermek, bir vizyon ve felsefe kazandırmak istiyoruz."
Riekerink: "Galatasaray'da yapacağımız altyapı çalışması uzun soluklu bir proje. Sonuçlarını zaman içinde alacağız." (GS Dergi)