4dc653627d3d37bfb5dc75f1bc51b3d0.jpg

Van Gaalın eski takım arkadaşıymış

14d45a1f4e0f3873ba246f2b17d26d10.jpg

95db371d266903558dfa9f6bf86fe644.jpg

son lavuklardan daha kötü olma ihtimali sifir

dogru kadroyla cik, efsane ol

Haşortman yerine takım elbise tercih etmiş.Bundan olur.

Umut-Semih -- Chedjou-Volkan değişikliğiyle başla ikinci yarıya efsane ol

3 tane genc sür ikinci yari sahaya. Ilk olarak Semih ve Umut'u cikart.

Umut-Tarik degisikligi?

Jan Olde Riekerink: "Kaybetmemiz kötü oldu, 90 dakika geneline bakarsak orta sahada kaybettiğimiz bir savaş vardı."
Jan Olde Riekerink: "Pozisyon hataları yaptık. Kanatlarımız çok içeri girmeye başladılar. Podolski Umut'a çok yakın oynamaya başladı."
Jan Olde Riekerink: "Haliyle orta sahayı kaybettik ve defansta eksik duruma düştük."
Jan Olde Riekerink: "Topu her kaybettiğimizde orta sahadaki formasyonumuzda sıkıntı yaşadık."
Jan Olde Riekerink: "Yediğimiz gollere bakarsak, çok kolay top kayıpları yaptık. Bu kayıplarda goller yedik."
Jan Olde Riekerink: "Çok sakatımız var, onlar toparlanıp dönecekler. Bir cephede kaybettik, ama savaşı kaybettiğimizi kimse söyleyemez."

en azindan futbolu konusmus

Orta sahayı kaybettiğini görüp önce tarıkin oyuna girmesine ardından bilali çıkarıp tamamen boş kalmasına izin veren bir hoca. Lan bilerek yapıyorlar bazı şeyleri artık buna inanmaya başladım

Hikaye anlatma lan sende.

Orta sahayi kaybettik diyorsun da niye Tariki oyuna aliyorsun ilk hamle olarak?

Tek oyuncu degisikligi hakkim olsa ve kulübede baska hic kimse olmasa bile yine de Tariki sahaya almam ben.

Adam teknik direktör değil ki dert yanalım.

Çin'de alt yaş kategorisi çalıştırmış berbat diye onlar bile göndermiş.

Cruyff tekme tokat idmandan ne işe yarıyorsun 5 senedir 1 doğru düzgün oyuncu çıkaramadın alt yapıdan diye yolluyor.

Alt yapı da da iyi değil yani adam aslında. Sneijder'in tanıdığı diye getirildi tezi doğru herhalde.

Ya da 2.seçenek yönetim Sneijder'i göndermek için basına bu gariban adam üzerinden haber yolladı. Bu yönetim varken 2. senaryo daha mantıklı. Zira hainler sürüsü hepsi.

Tarık'ı oyuna 1 dakika olsa bile alan herhangi bir insanı savunamam, kimse kusura bakmasın.

Kim yahu bu adam da Gs da teknik direktörlük görevine layık görülüyor bu kadar kolay mı bu işler önce Orhan şimdide bu çapsız.

Aslan News ‏@Aslanews
Riekerink: "Yönetimden sezon sonuna kadar A takımın başına geçme teklifi aldım. Ben de kulübe katkı sağlamak amacıyla teklife 'evet' dedim."
Riekerink: "Devamının olup olmayacağı şu anın meselesi değil. Yapmamız gereken tek şey bulunduğumuz süreci en iyi şekilde idare etmek."
Riekerink: "Orhan Atik'in de burada olması büyük şans, onunla birlikte sezonu en iyi şekilde kapatmaya çalışacağız."
Riekerink: "Türkiye Kupası'nı kazanmaya ve iyi futbol oynamaya odaklanacağız."
Riekerink: "Böyle durumlarda birilerini suçlamak kolaya kaçmaktır. Taraftarın 12.adam olduğunu hatırlaması gerekiyor, buna ihtiyacımız var."
Riekerink: "Hedeflediğimiz noktaya ancak taraftarın 12.oyuncu olması sayesinde ulaşabiliriz."
Riekerink: "Deneyimlerim sayesinde bir futbol akademisinin nasıl idare edileceğini ve genç oyuncuların nasıl yetiştirileceğini öğrendim."
Riekerink: "Bu deneyimleri Galatasaray için kullanacağım. Burada sağlam bir temel buldum."
Riekerink: "Temeliniz güçlüyse çok iyi bir bina inşa edebilirsiniz ama temeliniz zayıfsa binanız yıkılır gider."
Riekerink: "Altyapımızda iyi oyunculardan kurulu istekli takımlar ve başarılı antrenörler var. Temel olarak bu yeterli."
Riekerink: "Artık üzerine güçlü bir bina inşa etme safhasına geçebiliriz."
Riekerink: "Oyunculara, oynamak istediğimiz futbolla ilgili eğitim vermek, bir vizyon ve felsefe kazandırmak istiyoruz."
Riekerink: "Galatasaray'da yapacağımız altyapı çalışması uzun soluklu bir proje. Sonuçlarını zaman içinde alacağız." (GS Dergi)

Tarik'i oyuna Orhan Atik'in aldigini düsünüyorum ama eger sen aldiysan senden altyapi hocasi olmamali.

Geri
Üst Alt