"Bunu duyunca Çin’de herkes güldü."

NUFF SAID

su kadro ile kimi getirirsen getir mucize beklemek yanlis ama bu riekerink de capsizin teki cikti sasirdikmi dursun ve ekibinin getirdigi adamdan ancak bukadar olur, sezon sonu bunu altypaida görevlendirmek yanlis olur

Cindeki herkesi gulduren spring roll yurekli dev adam

Umut yerine volkan palayi almaliydi. Linnes oyunda kalmaliydi. Kolay gamsizligini tüm defansa virüs gibi bulastiriyor. Aslinda denayerin sakat olmasi Riekerink in bitmeyen sansizliklarindan biri.

Son düzenleme:
Bu saatten sonra bu adam ne yapsin ? Takimda zerre motivasyon kalmamisken, sezonun kacinci hocasi saymayi unuttum.

Donk Hollandalı olmasa oynatır mısın hocaefendi

Bu saatten sonra bu adam ne yapsin ? Takimda zerre motivasyon kalmamisken, sezonun kacinci hocasi saymayi unuttum.

En azından Donk denen herife şu son 2 maç katlanmayabilirdi. Vatandaşına torpil geçmeyebilirdi. İlk hatasında ikinci kez Linnes'i çıkaran adam, vatandaşı olan o şerefsz adamı çıkarabilirdi. Çıkarmadı. Neden? Çünkü kendisi de katıksız beyin yoksunu.

Adam için müthiş deneyim yedek kulubesinde duruyor süper ligde hocalık imkanı saglandı, profesyonel seviyede 2 gol atabilen takımım var diye seviniyordur şimdi

Olcan denen herifi 90 dk boyunca oynattin ya senin ben capina sicayim.

cingıl bels

173809259-chinese-friends-laughing-in-park-gettyimages.jpg

En azından Donk denen herife şu son 2 maç katlanmayabilirdi. Vatandaşına torpil geçmeyebilirdi. İlk hatasında ikinci kez Linnes'i çıkaran adam, vatandaşı olan o şerefsz adamı çıkarabilirdi. Çıkarmadı. Neden? Çünkü kendisi de katıksız beyin yoksunu.

Ben hatalarini savunmuyorum babacim, yada hatasiz demiyorum. Ama bunlari yapmayan, baska birsey yapar... Kafamda bu saaten sonra, ne kurgularsam kurgulayim, pozitif bir senaryo hayallerimde bile cikmiyor zaten, ligin kalan maclarinda... BJK maci, ve kupa maclari haric, bu takim zerre motive olamaz.

Geri
Üst Alt