Diğerleri neyse de kupayı aldığımız Fener maçndaki rezalet oyun ve ikinci yarıdaki pısırık tablo bu sene adına ümit vermiyor. Yazık oldu bence.

Özbekler varken rahat yüzü yok galiba.
Haklısın en ciddi olay o maçtaki wes sakatlandığında ofansif ouncu yerine ched değşikliği idi.. uyuyan feneri zorla üstümğze çekip zor bitirdik maçı

Sn. Hocamıza sahip çıkalım 5. lik yolunda olumlu işler yapacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Sieh Dir den Tweet von @galastuff an: galastuff sur Twitter : "Video: Riekerink'in direktifleri doğrultusunda, Galatasaray'ın yuksek tempoda gecen antrenmanı. [via @yunus_oyken] https://t.co/ir6RInzEtQ"

Adam hoca arkadaş hoca. Futbolu biliyor işte. İkili mücadele pres uygulamasında nasıl gösteriyor ve bağırıyor bizim gölge defans yapan futbolculara. Öyle değil böyle yapılır topa Press olan Ayhan Akmana oluyor ya neyse :)

Derwall volume 2 olacak inşallah. Adam eğitimsiz futbolcular ile çalıştığını biliyor resmen ve resmen alt eğitim eksikliği de ekliyor programına.

Sieh Dir den Tweet von @galastuff an: galastuff sur Twitter : "Video: Riekerink'in direktifleri doğrultusunda, Galatasaray'ın yuksek tempoda gecen antrenmanı. [via @yunus_oyken] https://t.co/ir6RInzEtQ"

Adam hoca arkadaş hoca. Futbolu biliyor işte. İkili mücadele pres uygulamasında nasıl gösteriyor ve bağırıyor bizim gölge defans yapan futbolculara. Öyle değil böyle yapılır topa Press olan Ayhan Akmana oluyor ya neyse :)

Derwall volume 2 olacak inşallah. Adam eğitimsiz futbolcular ile çalıştığını biliyor resmen ve resmen alt eğitim eksikliği de ekliyor programına.

transfer gerek bunlardan adam olmaz
hocanın iş çok çok çok zor

transfer gerek bunlardan adam olmaz
hocanın iş çok çok çok zor
Bazılarında işi zor değil imkansız bence. Umut Bulut mesela.
Adam gibi santrfor almalıyız en azından. Ön liberoda belki hamit ile çözeriz ama oda bugün yarın sakatlanıp yarı yolda bırakır herhalde.

Son düzenleme:
Yalnız antremanları özellikle takip ediyorum fotoları gelişmeleri falan. Çok iyi antreman yaptırıyor. Sabah ormanda koşu ve salonda egzersiz hareketleri falan bu sene hem kondisyon hem güç olarak iyi bi takım olacak gibi

Yalnız antremanları özellikle takip ediyorum fotoları gelişmeleri falan. Çok iyi antreman yaptırıyor. Sabah ormanda koşu ve salonda egzersiz hareketleri falan bu sene hem kondisyon hem güç olarak iyi bi takım olacak gibi
Salon çalışmasında hamitin çay börek kurabiye ikram etmesi lazim

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

3oZ8Op.png

Yineleyelim.

bir kupayı daha müzemize götürdü

seni hakedicek naptık be hocam :(

CnwIyGxWEAAyz60.jpg

3 Puan ‏@3puancom Riekerink’in 2.kamp dönemine Olcan Adın, Umut Bulut, Ryan Donk ve Tarık Çamdal’ı götürmeyi düşünmediği gelen haberler arasında.

:hat:

Muhtemelen 2. kamp dönemine Riekerink gitmez listede ki bütün oyuncular gider.

Geri
Üst Alt