Şimdi Yasin oynadığı maçlarda ondan daha iyi performans gösterdi o yüzden oynamaması normal Adem kardeş. Gömmeye gerek yok lakin 11 ide bu oyunu ile haketmiyor.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11 oynasin demiyorum zaten, gerek de yok. Bu ligde Sinan Gümüs kadar süratli, güclü ve ayni zamanda gole yakin kac tane kanat oyuncusu var ? Üstelik birde 22 yasinda ? Sinan kanatda oynar, forvet de oynar. Sonradan girmesi gerekir diyorum. Su son maclarda 20-30 dakikada oyuna girseydi, belki ilk 11 icin de kendini tavsiye ettirecek bir performans sergileyebilirdi. Ama 3-5 dakika oynayip, ne kendisine, ne de bize faydasi olur.

Ancak kadromuz zannedildiginden genis. Sinan, Josue gibi oyuncular, iyi hamle oyuncular haline gelmesi lazim. Sinan´dan müthis joker olabilir, hücum icin.

Son düzenleme:
Sinan' dan ben de ümitliydim, uzun süre avatar resmi olarak kullanmam o yüzdendi...Ancak takımı takip eden muhabirlerin, çalışmayı sevmediğine dair sözlerini doğrular bir görüntü veriyor...

Ezbere hariçten gazel okumak yerine, bütün hafta boyunca antrenmanları bizzat yöneten TD ün, kendisine güvenmemek için haklı sebepleri olabileceğini de en azından bir ihtimal olarak hesaba katmak gerekir...

Eksikleri olduğunu, daha fazla çalışması gerektiğini söyleyen Ersun Hoca' ya ''Benim eksiğim yok, fazlam var hocam'' diye küstahça cevap veren Salih' in halini görüyoruz...Ben vücut dilinden Sinan' ın da kendisinde vazgeçilmez yetenekler vehmettiğini, çok fazla çalışmaya gerek duymadığını algılıyorum. Oysa ki hele oynamaya çalıştığı oyun stilini tutturabilmesi için herkesten daha güçlü-hızlı-dayanıklı olması gerekiyor; öyle olağanüstü top tekniği olduğunu da düşünmüyorum zira...

Sinan' dan ben de ümitliydim, uzun süre avatar resmi olarak kullanmam o yüzdendi...Ancak takımı takip eden muhabirlerin, çalışmayı sevmediğine dair sözlerini doğrular bir görüntü veriyor...

Ezbere hariçten gazel okumak yerine, bütün hafta boyunca antrenmanları bizzat yöneten TD ün, kendisine güvenmemek için haklı sebepleri olabileceğini de en azından bir ihtimal olarak hesaba katmak gerekir...

Eksikleri olduğunu, daha fazla çalışması gerektiğini söyleyen Ersun Hoca' ya ''Benim eksiğim yok, fazlam var hocam'' diye küstahça cevap veren Salih' in halini görüyoruz...Ben vücut dilinden Sinan' ın da kendisinde vazgeçilmez yetenekler vehmettiğini, çok fazla çalışmaya gerek duymadığını algılıyorum. Oysa ki hele oynamaya çalıştığı oyun stilini tutturabilmesi için herkesten daha güçlü-hızlı-dayanıklı olması gerekiyor; öyle olağanüstü top tekniği olduğunu da düşünmüyorum zira...

Rize maçında oyuna girdikten sonra çok iyi görünmüştü. Bence dün de daha erken şans bulmayı haketmişti düye düşünüyorum. Üstelik 65-70 itibariyle oyun tam O'nun tarzına dönmüştü. Hoca Hamit-Sinan alıp Eren-Selçuk veya Yasin'i çıkarsaydı hareketlenebilirdik. Hatta ben Cavanda-Hamit-Sinan girmeli Selçuk-Yasin-Eren çıkmalıydı diye düşünüyorum dün için. Özellikle 65 sonrası Sinan girebilirdi.

11 oynasin demiyorum zaten, gerek de yok. Bu ligde Sinan Gümüs kadar süratli, güclü ve ayni zamanda gole yakin kac tane kanat oyuncusu var ? Üstelik birde 22 yasinda ? Sinan kanatda oynar, forvet de oynar. Sonradan girmesi gerekir diyorum. Su son maclarda 20-30 dakikada oyuna girseydi, belki ilk 11 icin de kendini tavsiye ettirecek bir performans sergileyebilirdi. Ama 3-5 dakika oynayip, ne kendisine, ne de bize faydasi olur.

Ancak kadromuz zannedildiginden genis. Sinan, Josue gibi oyuncular, iyi hamle oyuncular haline gelmesi lazim. Sinan´dan müthis joker olabilir, hücum icin.

Son maçlarda ben de bekledim 60-70 gibi oyuna girmesini ancak hoca böyle bir tercihte bulundu. Olsa iyi olurdu sanki diye düşünmemiz normal taraftar olarak. Ancak teknik direktörler bizim gibi düşünmez, düşünmemeli de çoğu zaman. Riekerink Sinan için bir şanstır aksine. Altyapı menşeili bir hocanın gençlere sırtını dönmesi beklenemez. Her gün bu oyuncuların hepsini gören, ilgilenen de yine kendisi. Antrenmanlarda daha iyi çalışmasını bekliyor olabilir, formanın kolayca elde edilemeyeceği mesajını vermek istiyor olabilir. Sinan'da sezon başında hepimizin dikkatini çeken bir "ben oldum" havası vardı çünkü. Tekrar geçen sezonki ciddiyetle ve hırsla geri döneceğini düşünüyorum ben ilerleyen haftalarda. Belki antrenman performansıyla belki kupa maçlarıyla. İş kendisinde bitiyor.

Ugur melekeden guzel bir yazi.

Stoper faturası | Uğur Meleke

Ben de Riekerink ile uzun sureli kontrat yapilmasi gerektigine inaniyorum.

Bu takim stoper ve orta saha takviyeleri ile cok baska noktaya gelebilir.

Renktaş kusura bakma da bu yazı bir kaç cümle haricinde berbat bir yazı. Resmen Galatasaray şans eseri 1 puan aldı demiş. Ki tinercilerin kadrosu da bizimkinden çok üstünmüş? Bak Riekerink hocayı ben de çok seviyorum da sadece 1 cümle över gibi yapmış diye bu yazıyı beğenemem.

Son düzenleme:
Hocam candır kraldır hocam iyidir beyler :) stoperler mal olunca maçı verdik,bu adam takıma sistem getiriyor özetide izledim,inanın güvenin destek çıkın....

Renktaş kusura bakma da bu yazı bir kaç cümle haricinde berbat bir yazı. Resmen Galatasaray şans eseri 1 puan aldı demiş. Ki tinercilerin kadrosu da bizimkinden çok üstünmüş?

Mac konusunda tespitler ehhh iste ama td hakkinda dogru tespit yapmis iste.

Aci olan bu ovdugumuz adam tr'nin en iyi yorumcularindan ama o bile sacmaliyor bazen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mac konusunda tespitler ehhh iste ama td hakkinda dogru tespit yapmis iste.

Aci olan bu ovdugumuz adam tr'nin en iyi yorumcularindan ama o bile sacmaliyor bazen

Biz dün 1 puan almadık 2 puanı kaçırdık bunu bilerek ve isteyerek görmezden geliyorlar.

Renktaş kusura bakma da bu yazı bir kaç cümle haricinde berbat bir yazı. Resmen Galatasaray şans eseri 1 puan aldı demiş. Ki tinercilerin kadrosu da bizimkinden çok üstünmüş? Bak Riekerink hocayı ben de çok seviyorum da sadece 1 cümle över gibi yapmış diye bu yazıyı beğenemem.

Adamin dedigi takimi gecen sene nereden alip nereye getirdigi.

Ben bunu cok onemsiyorum.

Kadro derinligi ve zenginligi bu yil ffp kiskacindayken artirilmaya calisildi.

Ama bur gercek var.

Adamlar oguzhan ile olcayi cikarip Talisca ile Aboubakari aliyor.

Bizimkiler 2 yildir oynamayan hamiti neden almiyor , bu yil oynadigi maclarda hic bir olumlu katki saglamayan Sinan neden alinmiyor diyoruz sirf Riekerinke vurmak adina.

Biz dün 1 puan almadık 2 puanı kaçırdık bunu bilerek ve isteyerek görmezden geliyorlar.

Beyaz futbol en beteriydi. Normalde pek izlemem ama dun izledim ve iQ puanim 20-30 puan dusmustur

Kotu bjk , iyi Galatasaray'i az daha yenecekti dediler

Ulan daha Benfica macina kadar Ultra Uber Besiktas demiyorlarmiydi ahah

Iste yinede bunlara bakarak Ugur Meleke mantikli geliyor. Hatta Ridvan bile

Tek birseyden adim kadar eminim. Tum Turkiye Galatasaray dusmani. Bizim bizden baska dostumuz yok aga

Son düzenleme:
Son maçlarda ben de bekledim 60-70 gibi oyuna girmesini ancak hoca böyle bir tercihte bulundu. Olsa iyi olurdu sanki diye düşünmemiz normal taraftar olarak. Ancak teknik direktörler bizim gibi düşünmez, düşünmemeli de çoğu zaman. Riekerink Sinan için bir şanstır aksine. Altyapı menşeili bir hocanın gençlere sırtını dönmesi beklenemez. Her gün bu oyuncuların hepsini gören, ilgilenen de yine kendisi. Antrenmanlarda daha iyi çalışmasını bekliyor olabilir, formanın kolayca elde edilemeyeceği mesajını vermek istiyor olabilir. Sinan'da sezon başında hepimizin dikkatini çeken bir "ben oldum" havası vardı çünkü. Tekrar geçen sezonki ciddiyetle ve hırsla geri döneceğini düşünüyorum ben ilerleyen haftalarda. Belki antrenman performansıyla belki kupa maçlarıyla. İş kendisinde bitiyor.

Ben simdiye kadar israr ile oyuncu degistirmeyen TD görmedim haci. Dogru zamanda nerdeyse oyuna girmedigi tüm maclarda, Sinan gibi oyuncuya ihtiyacimiz vardi. Bir oyuncuya mac basi 3 dakika vererek, kendini kanitlamasi beklenilemez. Bunun bize de faydasi yok. Bundan sonra Podolski de girecek kadroya. Kupa maclarini bekleyeceksek, Sinan icin kaybedilmis bir sene olacak yine. Bizimde Sinan´a en azindan joker olarak ihtiyacimiz var. Riekerink´in tek eksigi su ana kadar, yedek oyuncularini hazirlayamamasi. Ve bizim gecen senelere nazaran, cok daha genis kadromuz var. Josue takima daha erken integre olsaydi, mesela o pozisyonda afalamazdi.

Ne yaparsa yapsin sahada olan 4-5 oyuncu var hala kadroda zaten... Riekerink Sinan´dan fayda cikaramazsa, üzülürüm.

Ama bur gercek var.

Bizimkiler 2 yildir oynamayan hamiti neden almiyor , bu yil oynadigi maclarda hic bir olumlu katki saglamayan Sinan neden alinmiyor diyoruz sirf Riekerinke vurmak adina.

Aynen. Yedek kulubende ne var ki millet neden degisiklik yapmiyorsun diye parcaliyor
Kendini

Ham-IT ve Yasin'i bile kesemeyen Sinan...

çocuklar bile biliyor
sarper serkanı seviyor

Ama bur gercek var.

Bak şimdi hocam tamam Riekerink'in yaptığı bazı olumlu işleri söylüyor ama bir yazıda ana fikir ağır basar her zaman adamın ana fikri 8jk nin bizi normalde paramparça edeceği ama işte stoper hatası ilk 11 yanlışlığı şans eseri 1 puan almışız. Bizim medyada bu herif de dahil 1 tane adam gibi adam yok maalesef .Adamın başlığı stoper faturası ama Chedden bahsetmiyor bile . Diyor ki 8jk maçı alacaktı zaten 8jk nin stoperleri diyor yürüyerek gelen ???? Bruma dan anlamsız bir gol yediler diyor, Sanki 8jk nin golleri Ched in yüzünden olmamış da über top oynayıp atmışlar gibi.

Geri
Üst Alt