Ilk yarida bir ara Barca gibi pas yapiyorduk. Bu kadar organize sekilde pas yaptigimizi hatirlamiyorum. En buyuk sikintimiz kilit paslarla acamiyoruz defanslari

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ilk yarida bir ara Barca gibi pas yapiyorduk. Bu kadar organize sekilde pas yaptigimizi hatirlamiyorum. En buyuk sikintimiz kilit paslarla acamiyoruz defanslari

o zamanla olacak bir sey ama volkan. arti biraz oyuncularin futbol iq'lariyla alakali. mesela yasin ve sabri gibi iq'lari yerlerde olan adamlar yerine poldi ve akilli bir sag bek (cavanda konusunda cok emin degilim daha) oynarsa cok daha gelisecektir bu.

Hocam arkandayız çok başarılı olursun inşallah.

Hocammm adamsın ve canımsınn.

Değişimleri geç yapma sıkıntın vardı onuda atlattin. Harikasın .

Bu maçta devre arası biri yerinde, diğeri zorunlu 2 değişiklik yapınca son değişikliği 90 da yapar dedim yanılttı. Tam zamanında oyuna müdahale etti ve hareket getirdi. Umarım bu huyu kalıcı olur değişiklikleri her zaman tam zamanında olur.

Birde Selçuk bu hafta gol attı o yüzden onunla ilgili birşey diyemem ama bir sonraki maça Sabri yerine Cavanda, Yasin yerine Poldi ile başlamazsan pis söverim

Iki tane dogru degisiklik yaptin hoca, güzel bir hareket.

Çok müthis bi espiri patlattin, tebrikler.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Arkadaş 50 dk sabır gösteremeyen "taraftarlar" var demek aramızda... mesela;

Böyle mal 11'ler çıkarmaya devam edersen ilerisi karanlık.
sabri yasin selçuk devam hoca devam sendende bir cacık olmaz
Sabriyi oynatan adama saygi duymam.
Bir an evvel fatih terimle anlaşılmalı.
FT Sabri'yi oynatmadı mı??? Saygı duymadığın adamı nasıl TD olarak öneriyorsun???

Hani Fatih Terim'i sevmeyen biri değilim. Kendisi bir Galatasaray efsanesi ama şimdi buradan vurup Milli takıma nasıl gittiği belli hocayı şu halde direkt istemek de müthiş bir mantık ve zeka gerektiriyor ki itiraf ediyorum bende bunun kırıntısı yok açıkçası...

neyse, önce kabarıp köpüren maya yarım saatte şu duruma geliyor;

Maçı bitirdiğin 11le devam edersen arkandayımhoca bey.

Katıldığım düşünceler;

Helal olsun hocam o enkazdan 1 yıl sonra şampiyonluğa oynayan takım kurdun
resmen düsman gibiler anasini satim. Bir puan kayibini yasayalim abooooooooooo yakarlar buralari. Onlarada Rierking beyi ögreticez
hocam düşmanların tetikte, adaletli ol ve Selçuk, sabri ve Yasin'i çıkar. Özellikle Selçuk ve Sabri'yi devrearasında çıkar.
Hocamizin basligini kirletmezseniz sevinirim

Fırsat verin şu adama... Dick Advocaat gelseydi buraları da göremezdik şükredin... Her zaman dediğim gibi, Galatasaray'da hesaplar maçın devre arasında değil sezon sonunda görülmelidir...

Son düzenleme:
Arkadaş 50 dk sabır gösteremeyen "taraftarlar" var demek aramızda... mesela;

FT Sabri'yi oynatmadı mı??? Saygı duymadığın adamı nasıl TD olarak öneriyorsun???

Hani Fatih Terim'i sevmeyen biri değilim. Kendisi bir Galatasaray efsanesi ama şimdi buradan vurup Milli takıma nasıl gittiği belli hocayı şu halde direkt istemek de müthiş bir mantık ve zeka gerektiriyor ki itiraf ediyorum bende bunun kırıntısı yok açıkçası...

neyse, önce kabarıp köpüren maya yarım saatte şu duruma geliyor;

Katıldığım düşünceler;

Fırsat verin şu adama... Dick Advocaat gelseydi buraları da göremezdik şükredin... Her zaman dediğim gibi, Galatasaray'da hesaplar maçın devre arasında değil sezon sonunda görülmelidir...
beni niye alintiladin tam anlamdim simdi

Ct0-wMMXgAAeSHi.jpg

defans hattinin genel dagilimi ve kademe anlayisina hic etkisi olmamis hocanin, ters bir maca denk gelirse tarumar olabiliriz type-shit

gerci sarbi-chopjou-balta hattindan en fazla ne beklenebilir huh

Serhat Ulueren | Galatasaray'in eski yöneticisi ile konustum. Kendisi bana Terim'in kendisini kovdurmak istedigini, böylece 7 milyonu alip Galatasaray'a gelmek istedigini söyledi.

Serhat Ulueren | Terim zaten su an ceketini gönderse Riekerink'in yerine gelir.

Bu serefsiz hiyar isler hep iyi gidince bizim hakkimizda bu tip olumsuz haberler cikariyor.

Serhat Ulueren | Galatasaray'in eski yöneticisi ile konustum. Kendisi bana Terim'in kendisini kovdurmak istedigini, böylece 7 milyonu alip Galatasaray'a gelmek istedigini söyledi.

Serhat Ulueren | Terim zaten su an ceketini gönderse Riekerink'in yerine gelir.

Bu serefsiz hiyar isler hep iyi gidince bizim hakkimizda bu tip olumsuz haberler cikariyor.

Serhat'i ciddiye almamak lazim. Reyting ugruna makatindan bile uydurur o

Geri
Üst Alt