Saydığın adamlar 2 maçta anlar Selçuk ve Sabri gibilerin ne mal olduğunu.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meselede orda zaten.

Bu adamların ne olduğunu Riekerink te çok iyi biliyor.
ama bunların yedekleri de en az bunlar kadar yeteneksiz.

Transfer yaparken bile hocaya sen kimi istersin diye sormadilar.

Riekerink benim gözümde iyi bir antrenör ama kötü bir teknik adam.

Kendisine acilen iyi bir yardımcı bulmamız lazım ve devre arası istedigi 3 oyuncu gönderip ,kendi bulduğu 3 oyuncuyu getirmesine izin verilmeli.

SARI-KIRMIZI

Son düzenleme:
Önümüzdeki 3 hafta kaderini belirler, çok önemli maçlar var.

Bir hafta takımı ozluyorum. Tek isteğim iyi futbol izlemek. Tabii iyi futbolla takım kazanırsa super olur. Ama bugun gördüm ki, bu takım beni mutlu degil, mutsuz ediyor, hasta ediyor, kufurbaz ediyor. Kısacası Riekerink Efendi seninle olmuyor. Sorry.

Sosyal medya açısından yanıldığımı itiraf etmeliyim.

a3YdoAQ_700b.jpg

prandelli'nin gömdüğü, hamza'nın, denizli'nin ayakta bile tutamadığı, mental olarak hepten tükenmiş bir kadroyla takımı şampiyonluk yarışında tutmaya devam ediyor. geçen seneden tek farkı eren ve tolga ki onların kapasitesi de sınırlı. eleştirilecek yönleri var elbette. başta sinan ve linnes'i hemen çizmesi. ama sezona bu kadro ve başka bir teknik direktörle başlasaydık bugün ilk 4'e girip giremeyeceğimizi konuşuyor olurduk.

kendisini kurtardığı düşünülen bruma'nın da sezon başında satılmasını engelleyen ve ona hata yapsa dahi topla oynama özgürlüğünü veren de kendisidir, hatırlayalım.

ekşi- müthiş analiz

Son düzenleme:
yaptığı 2 değişiklikten sonra takım dinamizm ve tempo kazandı 10 numara hamle yaptı..
sonrasında poldiyi çıkarıp josue yi alması da gayet yerindeydi..
önceki maçlardaki kötü hamleleri sonrası rikelink hocamı itin şeyine sokanlar bugünkü değişikliklerine tek kelime etmiyor..

Öğrenmekle öğrenmemekle alakalı bir şey değil benimkisi,bir umut bir şanstı sadece.

Iyi niyetini, umutlu olmani seviyorum sarper kardesim, ama burada seninkisi kerhanede, bakire aramak oldu maalesef. :D
Istersen PM at, sana daha ayrintili yazarim bazi seyleri. Riekerink beyin konusunu kirletmeyen daha fazla.

Iyi niyetini, umutlu olmani seviyorum sarper kardesim, ama burada seninkisi kerhanede, bakire aramak oldu maalesef. :D
Istersen PM at, sana daha ayrintili yazarim bazi seyleri. Riekerink beyin konusunu kirletmeyen daha fazla.

Bu kadar sabırsız olunmaz.Üzülerek okuyorum yazılanları.

Bekliyorum PM'ini. :D

prandelli'nin gömdüğü, hamza'nın, denizli'nin ayakta bile tutamadığı, mental olarak hepten tükenmiş bir kadroyla takımı şampiyonluk yarışında tutmaya devam ediyor. geçen seneden tek farkı eren ve tolga ki onların kapasitesi de sınırlı. eleştirilecek yönleri var elbette. başta sinan ve linnes'i hemen çizmesi. ama sezona bu kadro ve başka bir teknik direktörle başlasaydık bugün ilk 4'e girip giremeyeceğimizi konuşuyor olurduk.

kendisini kurtardığı düşünülen bruma'nın da sezon başında satılmasını engelleyen ve ona hata yapsa dahi topla oynama özgürlüğünü veren de kendisidir, hatırlayalım.

ekşi- müthiş analiz

Analiz güzel, ama hamza konusunda dürüst degil.

bu böyle gitmez hücum gücümüz çok düşük mutlaka radikal bi taktik değişikliğine gitmeli topa sahip olma sevdasından vazgeçmesi lazım en azından pas rekoru kıracak kadar boş beleş pas yapmaya gerek yok. hücumda tempoyu,baskıyı çok yükseltmemiz lazım şuan resmen hücum kabızı bi takımız.

ekşi- müthiş analiz

prandellinin gömdüğü takım prandelli gittiğinde de şampiyonluk yarışına ortaktı ve yine tek farklı galibiyetlerle ıkına ıkına maç kazanarak şampiyonluğa ortaktık ve yine sahada kötü bi futbol vardı. açıkçası çok fazla fark göremedim prandelli dönemi ile bu dönem arasında ,sadece tek bi fark var o dönem avrupada olduğumuz için rezil futbolumuzu avrupalılar affetmiyordu şuan avrupada değiliz bu riekerink için büyük şans yoksa yine bu futbolla avrupada 4 yediğimiz maçları görmek zor değildi.

Jan Olde Riekerink bu takimda Feldkamp´dan beri en iyi teknik direktörlük performansi gösteren yabanci hocadir. Adam can ve bas ile calisiyor en azindan. Herseyi cok kolay zannediyorsunuz, onu kes, bunu kes. Teknik Direktörlük ilk 11 cikarmaktan, oyuncu degistirmeden, cok daha kapsamli bir görevdir. Yoksa ilk 11´i 9 yasindaki yegenim de kurar.

Sürekli TD degisiyor, büyük bas bir hoca olmadigi sürece, ve sampiyonluk yarisindan kopmadigimiz sürece, devam etmekte fayda var. Sampiyon yapamaz isede, fazla degisiklik olmaz, ve ondan sonra gelen hoca, belki daha iyisini yapar.

Ayni Bilic - Senol olayi gibi.

prandellinin gömdüğü takım prandelli gittiğinde de şampiyonluk yarışına ortaktı ve yine tek farklı galibiyetlerle ıkına ıkına maç kazanarak şampiyonluğa ortaktık ve yine sahada kötü bi futbol vardı. açıkçası çok fazla fark göremedim prandelli dönemi ile bu dönem arasında ,sadece tek bi fark var o dönem avrupada olduğumuz için rezil futbolumuzu avrupalılar affetmiyordu şuan avrupada değiliz bu riekerink için büyük şans yoksa yine bu futbolla avrupada 4 yediğimiz maçları görmek zor değildi.

Yalniz Prandelli döneminde anadolu kulüpleri de affetmiyordu. Sivas maci SoS vermisti, 4-5 yigeceimiz maci kazandik. Sonra IBB ile Trabzon canimiza okudular.

Valla bakiyorumda millet kendini zorluyor Riekerink'i savunmak icin. Kotuyse elestireceksin. Isik gormuyorsan istifa bile diyebilirsin.

Bana hikaye falan anlatmayin. Umarim yanilirim ama burada 2-3 hafta sonra Riekerink istifa diye benden fazla yazarsiniz. Onemli olan zamaninda tepki gostermek...

Bir takim her hafta kotuye gidiyorsa o td'den umudu kesmelisin. Oda yetmezmis gibi oyuncusundan korkan ayni zamanda hucumsal olarak vasat alti. Sezonun son maclari olur sampiyonluga 3-4 mac
Kalir kotu oynarak kazanirsin cunku sadece skor onemlidir ama sene basinda cekirge misali bir ziplar iki ziplar sonra biri gelir tokadi cakar

Ermanmin dedigi gibi senin oyuncun mac sonrasi(Yasin) ben sol tarafta daha iyi orada daha verimliyin diyebiliyorsa otorite problemi var

Sene sonu kargalarin haykirisini gormek istiyorsaniz devam edin Riekerink Bey romantikligine. Bende dedim zamaninda ama gerisini getiremedi , nefesi yetmedi.

He olur yanilirim bende mutlusu olmaz ama durum cok vahim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
hoca ilk defa cok üzdün ve sinir etti beni.. Neyse olabilir sana güvenmek istiyoruz seninle basarili olmak istiyoruz üzme hocaaa bizi

Geri
Üst Alt