Çok pasif bir hoca ayrıca yerli çetesinden çok korkuyor.Olmayacak bununla belli.

Olmayacak hocam senle...
Selçuk ve Sabri fetişine sokayım ayrıca...

Bu arada semih serdar seçimi bana göre doğru yapsaydı golü yemezdik. Okadar boş bırakmazdı Mehmet'i orda

Ne bu Selçuk ve Sabri ısrarı hocam?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim gibi izliyor sanırım o da şuan. 20 dk kaldı hoca değişiklik yapacak mısın?

Josue ha

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi güle güle ya. Pısırık adamlardan bıktık kaç senedir. Yok mu arkadaş bizi semihten, sabriden, selcuktan kurtaracak azıcık kafası çalışan cesur bir td?

Türk futbol tarihinin en pısırık adamı beyefendi filan ama sahada taraftarlardan dahada güzel izliyorum maçı vip olarak hemde

Sana bundan sonra söyleyecek tek sözüm İSTİFA

ama suç senin değil hayatında a takım tecrübesi olmayan adamı kritik yılda Galatasaray'ın başına koyup ölü takımı şampiyon yap diye bekleyen Dursun'da

Tesekkur edip yollanmali. Bizimki bos bir pollyanna hayaliydi.

Hollanda futbolu bitmis biz gidip Alt yapi Hollandali hocasindan medet umuyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçen sene rezil durumda olmamızı sağlayan oyuncuları aynen oynatan adamdan ne beklenir.Aldığımız 6 maçın zaten 4ünü zor bela aldık bu da iyi oynattım da kazandık zannedip kadroyu bile değiştirmedi.rezalet oynayan oyuncuları kesmeye gücü yetmedi o kadar hoca tarifinden yoksun ki.al artık sabrini selçukununu semihini.haftaya %90 yeniliriz.
batdal yalçın gibi hava toplarında iyi oyuncular varken takımın belkide tek hava toplarında iyi olan savunmacısı çeduyu bu maç oynatmamak acizliktir.semihten sabriden selçuktan hala fayda göreceğini sanıp oynatan adamdan hayır gelmez.zaten anladıktan sonra iş işten geçmiş olacak.sene de gitmiş olucak.Sırf linnese yaptığı pislikten dolayı bu herifi iyi anmıyacağım ilerde.
bjk artık %95 şampiyon zaten iyi oynamadan kazanıyorduk belki haftalar ilerledikçe kadrodaki adamlara adaletli forma dağıtır diye bunu yapmayınca böyle patladık işte.geçen seneki gibi olacak.
takıma gelen yabancı hoca bil yerli sevici ne rezil bir teknik kadro lanet olsun hepsine.yardımcıları zaten komedi.haftada bir maç yapıyorsun onda bile takımı hazırlayamıyosun.
Artık ne olursa olsun desteklemem bu herifi.Adaletsiz herif.yerli çetenin kuklası olmuş.

Son düzenleme:
Her şey bir yana 10 hafta falan oldu, adam hala değişiklik yapıp yapmama konusunda skandal işler yapıyor. Sezon çöpe gitmek üzere. Sen rakibi iyi analiz edememiş veya futbolcularından verim alamıyorsan müdahale edeceksin. Yoksa orada beş kuruş para almadan bende durur izlerim. Şaka mı bu adam.

Kusura bakmayin ama rakipler Galatasarayı çözmüş. Takımı atesleyemiyorsan Başakşehir Trabzon'u yenemiyorsan yerin o koltuk değil. Fatih terim sevmesem de gelsin takımı rayına oturtsun.takimin maçı degistiremeyecegini herkes görüyor artık resmen uyuyoruz futbolcular ruhsuz dolaniyorlar sahada.kimse birnkendinize gelin demiyor.

Daha da maç izlemem bu ne ya

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçı izlemedim ama bu hocayla olmuyor. İçerde son 2 maçta 6 puan verdik ve iyi oyunda yok. Sürekli aynı golleri yiyoruz bu takım ne çalışıyor çok merak ediyorum. Ver brumaya oynasın diyor heralde

İstifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Geri
Üst Alt