İstifa bey mi diyicez artık

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allahını seven şunu kovsun.

Yakasından tutup sürükleye sürükleye dışarı atsınlar, çok sinirliyim.

3.degisiklik nerde hocaaaa

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sabri?
Semih?
Selcuk?

Pasiflikten ölcek gitcek.Daha ne oyuncusuna soz gecirebiliyor ne yonetime ne yardimcilari Ayhan ve Orhan'a ne medyaya vs.. Anca biz yalandan Riekerink bey diyip duralim.Fizik kondisyon olarak takimin icine etmis yazin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tek kelime söylemem kendisine. suç bunun değil banada teklif gelse 0 td bilgisi ile kabul ederim. suç 8 ay 9 ay td bulmayıp temmuz ayında damdan düşer gibi kendisini o koltuğa getirende. suç mikrofono benzeyen herşeye demeç veren kıronun önde gideniyken dişlerine bile başkanlık öncesi bakım yapamayan görevi sadece riva ve floryayı satmak olan şahıslardır.
iliğinizden kemiğinizden çıksın inş.

istifa et senin çapın değil galatasaray gerçi seni bize layık gören yönetim asıl suçlu ne biliyim lan valla bende kafayı yedim artık iyice soğudum artık herşeyden

Galatasaray TD'sinin bi karizması olur.

Sende selçuk ve sabri takıntınla sınıfta kaldın hoca tüm sempatiyi aldın götürdün kusura bakma artık bu taraftarı yanına zor çekersin

5 veya 6. hafta gibi istifasi istenir diye dusunuyodum ama 10. haftalari gordu reyiz

Neler söylüyorsunuz arkadaşlar? Riekerink Bey desenize.
:asd2:

Eleştirdiğimizde alınan jorcılar nerede

Bunu uzun zaman söylüyoruz: takımın ciddi sorunları var ve bu sorunlar her maç geri dönüyor

Herşeyi Nazif / Dursuna suçlamak saçmalık. Bu kadro senin, sen bu takımın hocasısın

Alinan oyunculari istemeseydin transfer döneminde ağzını açmaliydin.

Adamın taktik bilgisi de yüksek değil

Başak rahatlıkla gol şansı buldu.

Hala kovulsun demiyorum ama sorunları çözmezse gidici. Artık yeter be

Takımın hafta içi rakibini analiz ettiğini söyleyemez yemisim alan savunmanızı adamlarda hepi topu 2 tane topa vuracak adam var ha bire carole ve Sabriyle kaldılar hava toplarında

Ultraslanın destek vermesinden belliydi zaten seninle olmayacağı.

10 hafta oldu. Bu takım set hücumu yapamıyor. Organize atak gelistiremiyoruz. Her maç Bruma yıldız olamaz. Hadi Avrupa'da da oynasak hücum setleri çalışmaya fırsat bulamıyoruz diyeceğim de e Avrupa'da da yokuz. Ama organizasyon namına bir şey göremedik 10 maçtır. Bunun da en büyük sebebi takımın başında altyapı hocasının olması. U14'te yaptırdığı gibi "sen şut çek", "sen çalım at" falan diyor herhalde.
Haftaya puan farkının 9 olması çok muhtemel. 11. haftada ligden kopuyoruz anasını satayım iyi mi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt