transferlerin alayı kötü oldu ya yönetimin transferi oldu hepsi hemen. yönetım dınlemedı oldu :asd:
ha bu arada transferlerde ağırlığını koyamayan hoca çöpleri temizlerken rajon kesti paso.

halen diyorum rijkerinkin hiç bi sucu yok 0 td bilgimle teklıf bana gelse bende atlarım. koskoca galatasay kaçmaz o fırsat.
sorun aylarca adam akıllı birini bulamayan eli götünde gezen köyağası kılıklı hırsızlarda

Yerine kim gelecek Kılıçdaroğlu mu?

Son 5 macta orta ikili surekli degisip sagbek sabri ise ve bu maclarin 3unde ayni sekilde patlama gucu olan adamin brumayi kullanamiyorsan. 1-2-3 bak ucuncu ayni sekilde mac.
Mal misin lan sen. Kontra oyun nedir lan

Eeee artık ''tekme'' yemenin zamanı geldi.

Vasfi reis bile biletini kestiyse olay bitmiştir.
üzülerek söylüyorumki riekerink bye

Sinirim geçmiyor, arkadaş ne bekledin Sabri' den, ne bekledin Serdar' dan, Cavanda' yı oyuna alırken amacın neydi, planın neydi!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başarılı olmanı çok istedim ama Sabriyi forvet oynatan adam defolup gitmeli

neyin pesindesin sen ya, adammisin sen? Bruma orta'da sneijder solda, ney yapiyorsun arkadas sen

yeter ya yeter

her mac boyle salak salak hareketlerinden biktik

Takim niye kosmuyor hoca aciklasana

Ayhan geldi yan pas'tan baska birsey yapmaz olduk ya

kafayi yiyecegim

Kotu transferler yine yonetimin olmus iyiler jorun..birakin bu isleri takim bu kadr kotu olacak takim segil

Olaya söyle bakalim: Advocaat takimin basina geliyor, Fener'in durumu ortada, gelen giden cakiyor. Bir kac hafta sonra puan toplamaya basliyor (hakem etkisi de var)

Simdi Advocaat mi iyi hoca olmus oluyor birden?

Bizde ise tam tersi: Iyi basliyor, simdi vasat. Hoca mi sorumlu yani?

Hep bu sekilde yorumluyoruz olaylari.

4 tane hocası sağlam veya iyi takımla maça çıktık 11 puan kaybettik. Başka bir şey söylemeye gerek yok. Bursa, Osmanlı falan puan alacak daha devre bitmeden liderle fark 15-20 olur.

riekerink, gaLatasaray takımının kıLıçdaroğLu'su. vasat, sinsi, çapsız, düzenin adamı. bu önemLi özeLLikLerLe, 100 yıL kaLır görevde.

Geri
Üst Alt