Yahu kandırmayın kendinizi biz nerede iyi başladık, sezon başında skor aldık sadece. Galatasaray'da şu değişti, şöyle bir gelişme oldu dedirtecek herhangi bir durum söz konusu değil.
Rastgele oynuyoruz, Terim'e Arda ve tayfası laf çakıyor hücumda taktik ne diye, JOR'u görseler küfrü basarlar herhalde. Oyun okuma yok, reaksiyon yok. Saldım çayıra futboluyla Bruma'nın hünerine baktık hepi topu, bir de Eren fark yarattı ilk haftalarda.

Takıma hiçbir şey katamadı bunca zamana kadar.oyuncu kalitesi tartışılır,yıldız denen topçularda vasat ötesi,kendi tecrübe zayıflığıyla birlikte son derece ruhsuz,mücadele gücü olmayan,hiçbir şey üretemeyen ve sistemsiz ne yaptığını bilmeyen bir oyuncu grubu izliyoruz.
Hoca göndermek her zaman kolaydır.bir bedel ödenecekse yönetim,td,oyuncu bazında bir adım atılmalı

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:
Kadro mükemmel değil ama Fenerinki mükemmel mi? Kahrolası Dersimspor bile daha iyi oynardı Fenere karşı

PTT 1.lig takımı gibi oynadık.

Halbise üçlü orta saha ile oynasaydık durum değişebilirdi, en azından orta sahayı kontrol edebilirdik

Son yılların en vasat orta sahası olan fenere yenildik

Olaya söyle bakalim: Advocaat takimin basina geliyor, Fener'in durumu ortada, gelen giden cakiyor. Bir kac hafta sonra puan toplamaya basliyor (hakem etkisi de var)

Simdi Advocaat mi iyi hoca olmus oluyor birden?

Bizde ise tam tersi: Iyi basliyor, simdi vasat. Hoca mi sorumlu yani?

Hep bu sekilde yorumluyoruz olaylari.

bizim iyi basladigimiz nerden cikti
skorlar goz boyuyordu o ara, yine dandik top oynuyoduk yan pas yan pas
advocat net iyi. Once man u maci simdi de biz. Gerci avci daha iyi oynatmisti bsehiri ama fbyi toparladigi ortada

Riekerinke degil ama baskanada saglam küfür etmek lazim.
Hangi hoca gelirse gelsin bu takimi kimse calisdiramaz, hatta JOR'un istedigi transferlerin hic birisi yapilmadigini düsünüyorum.
Parada yok, bari sezon sonuna kadar bekleyelim bu sezonda bitti zaten.

Olaya söyle bakalim: Advocaat takimin basina geliyor, Fener'in durumu ortada, gelen giden cakiyor. Bir kac hafta sonra puan toplamaya basliyor (hakem etkisi de var)

Öyle çünkü fenerin yenildiği maçlardan sonra Advocaat futbolculara bi güzel geçirdi. Burada futbolcuları suçluyor falan dedi millette kimi suçlayacak adam? Adam dişini gösterdi futbolculara şimdi ipe ipe oynuyorlar. Bizde sonuçtan bağımsız sene başından beri kötüyüz zaten yenerken de kötüydük. Takım da Riekerink'i kimsenin salladığını sanmıyorum gerisi futbolcuların iş ahlakına kalıyor ama o da çoğunda yok zaten görüldüğü gibi. Bruma avrupaya gitmek istiyor o yüzden yırtınıyor, Muslera iyi ama onun dışında Selçuk, Sneijder, Sabri, falan biz zaten burada kalıcıyız ne olacak hoca değişir diye düşünüyordur çoğu çünkü bu zamana kadar hep öyle oldu.

Hocam sana haksizlik yaptik. Senin kapasiten capin belli. 38 numara giyen adama 45 numara ayakkabi verdik. E yuruyemez tabii. Sen bugun birak birsey degismez yine. Bu takim bu sene ilk 5 e giremez.

İyi niyeti ve çalışma azmi takdire şayan fakat sezon başında da söylediğim gibi bu yaşına kadar hiçbir kariyeri olmayan adamı takımın başında tutarak ona da yazık ettik bize de.

Serdar Aziz'e vereceğimiz parayla taş gibi hocalar getirebilirdik.

Advocaat sezon başladığında geldi adamın bir anda takımı toparlaması mı bekliyordun? Hemde ligi bilmeyen bir hocanın? Ha ben başarılı olabileceğini düşünmüyorum da yine de Dick'in iyi hoca olup olmadığı ilk geldiği 5-6 maça bakıp anlaşılmaz adam takımla hazırlık kampı geçirmedi, çalıştırmadı.

Riki bey ise takımla hazırlık kampı geçirdi geçen seneden devraldı transferleri o yaptı sonuç kendisini getirdiği bile söylenen Sneijder'in performansı Galatasaray kariyerinin en düşüğünde kesecek, satacak diye yaygara kopardığınız yabancı düşmanı Hamza bile Sneijder'den daha fazla verim alıyordu, Poldi'den daha fazla verim alıyordu. Ayrıca biz sene başından beri rezalet oynuyoruz 1-2 maçın 45 dakikalık bölümleri hariç. Tamamen Bruma ve Eren'i rakipler çözene, Tolga lige alışana kadar kazandık.

Merak ediyorum Tolga'nın mesela ilk 3 hafta koşu mesafesi ile oynadığı son 3 maçta koşu mesafeleri aynı mı? ortalaması en az 1 km düşmemişse ben bir şey bilmiyorum. Havasından mıdır suyundan mıdır bilmem Florya'ya gelen tın tın uyuşuk futbola 1 ayda alışıyor. De Jong dikine oynuyor sürekli dedik adam 2 maçta hemen değişti o da başladı top çevirmeye

Kazanmaya gidiyoruz diyodun.hacı kazanmaya gitmeseydiniz napacaktınız acaba merak ediyorum.Lan sokaktan 11 tane adam bulup sahaya çıkarsam daha organize daha mücadeleci takım yaparım.O sıçtığımın antremanlarından ne çalışıyonuz birader siz.Ne konuşuyonuz bugün şöyle yapacaz böyle yapacaz diye.Ya da maçtan sonra ne konuştunuz biz şunu yaptık bunu yaptık diye.Hiç mi bişey yapmaz bi takım ya.Deli edeceksiniz adamı anasını satayım.1 tane şut çekemez mi bi takım ya.Ulan Alanyaspor kadar olamıyonuz şu sıçtığımın stadında be.

Dünya Elit Hocasi degil, ama cok bellediniz, Selcuk oynayinca degisecek bisey mi olacakti, yada Yasin <> Sinan ?

Takim bukadar, aci ve gercek bu. Sen yazin 4,5 a Serdar a bayiorsun, ancak ilk yarinin sonuna dogru yetisiyor. Cavanda neye ? Takimda gitmesi gerken oyuncunun sayisi inanilmaz yüksek.

Selçuk poldi wesley 3ünden ikisi oynamadı takım yine hucum yapamadı bu masalı da bi kenara bırakalım artık

Antremanlarda özel olarak stoperlerin kendi aralarında paslaşması ve onların musleraya dönmesini çalıştırıyo herhalde,koskoca klübü ahbap cavuş ilişkisiyle bi kukla yönetiyo şaka gibi.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam sana haksizlik yaptik. Senin kapasiten capin belli. 38 numara giyen adama 45 numara ayakkabi verdik. E yuruyemez tabii. Sen bugun birak birsey degismez yine. Bu takim bu sene ilk 5 e giremez.

İçim kan ağlayarak da olsa katılıyorum bu sefer.Tek hedef Türkiye Kupası olacak gibi duruyor geçen yılki gibi.

Geri
Üst Alt