Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
sSelçuk poldi wesley 3ünden ikisi oynamadı takım yine hucum yapamadı bu masalı da bi kenara bırakalım artık
Agizina saglik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sSelçuk poldi wesley 3ünden ikisi oynamadı takım yine hucum yapamadı bu masalı da bi kenara bırakalım artık
İçim kan ağlayarak da olsa katılıyorum bu sefer.Tek hedef Türkiye Kupası olacak gibi duruyor geçen yılki gibi.
Teknik Direktörün görevinin sadece kadro cikarmak oldugunu düsünüyorsunuz. Mesele onun oynayip, bunun oynamasi degil. Takim potansiyalinin cok altinda oynuyor. Ligin en kötü kadrosuna sahip takimi bile su an 1 puan önümüzde.
Riekerink tarzi hocalar hep lig maratonu ciddiye girmeden kraldir, sonrasi ise malum. Bu gelenek degismiyor bir türlü.
Hasan Ali´yi senin rakibin, senin Carole´i kullandigindan iyi kullaniyor. Alper, Neustädter, Josef orta sahasi ile is yapiyor. BJK´de Atiba, Tosic, Necip, Cenk gibi adamlardan verim alarak oynuyor... Bunlari sayiyorum, cünkü bozde oynasalar cöp oglu cöp olur gözlerinizde.
Iyi bir teknik direktörlük oyuncularin performansini yukariya cekmeyi kapsar.
Dursun başkan efsane kadro kuruyor sana hocam.
Senin de görevin,bu takımı şampiyon yapmak artık,zahmet olmazsa.![]()
Eski mesajlari okuyordum da buna sesli guldum Sarper![]()