aynı biz lan :D

CxuukrwXAAAfKMo.jpg

CxuukwCWEAEVIWa.jpg

Teknik Direktörün görevinin sadece kadro cikarmak oldugunu düsünüyorsunuz. Mesele onun oynayip, bunun oynamasi degil. Takim potansiyalinin cok altinda oynuyor. Ligin en kötü kadrosuna sahip takimi bile su an 1 puan önümüzde.
Riekerink tarzi hocalar hep lig maratonu ciddiye girmeden kraldir, sonrasi ise malum. Bu gelenek degismiyor bir türlü.

Hasan Ali´yi senin rakibin, senin Carole´i kullandigindan iyi kullaniyor. Alper, Neustädter, Josef orta sahasi ile is yapiyor. BJK´de Atiba, Tosic, Necip, Cenk gibi adamlardan verim alarak oynuyor... Bunlari sayiyorum, cünkü bozde oynasalar cöp oglu cöp olur gözlerinizde.

Iyi bir teknik direktörlük oyuncularin performansini yukariya cekmeyi kapsar.

İçim kan ağlayarak da olsa katılıyorum bu sefer.Tek hedef Türkiye Kupası olacak gibi duruyor geçen yılki gibi.

Benim icim kan falan aglamiyor. Cunku 1 ay once icim kan aglamisti. Burada sen dahil herkese anlatmaya calistim. Su trabzona kendi evinde yenilen takimdan bir bok olmaz dedim. Bundan sonra tek bir cikis yolu var. Takimin basina tecrubeli bir hoca getirip bekleyeceksin. Puan kaybederlerse derbiler ikinci yari evimizde yakalayabiliriz

Ben Bielsa diyorum.

Teknik Direktörün görevinin sadece kadro cikarmak oldugunu düsünüyorsunuz. Mesele onun oynayip, bunun oynamasi degil. Takim potansiyalinin cok altinda oynuyor. Ligin en kötü kadrosuna sahip takimi bile su an 1 puan önümüzde.
Riekerink tarzi hocalar hep lig maratonu ciddiye girmeden kraldir, sonrasi ise malum. Bu gelenek degismiyor bir türlü.

Hasan Ali´yi senin rakibin, senin Carole´i kullandigindan iyi kullaniyor. Alper, Neustädter, Josef orta sahasi ile is yapiyor. BJK´de Atiba, Tosic, Necip, Cenk gibi adamlardan verim alarak oynuyor... Bunlari sayiyorum, cünkü bozde oynasalar cöp oglu cöp olur gözlerinizde.

Iyi bir teknik direktörlük oyuncularin performansini yukariya cekmeyi kapsar.

Engin Baytar Emre Colak kanatlariyla sampiyon olmaktir teknik direktorluk.

Linnes ne yaptı lan sana.soyunma odasında taciz mi etti?

karabük maçında onun önünde sinanı oynattın bugün oynadığı gibi rezil oynadı sinan 3 adam linnes'e bindirince adam dağıllır tabi.sesin de sadece norveç çocuğuna çıkıyor.
sende adalet diye birşey yok hocalık yok.şimdi bu yenilginin nedeni olarak selçuk oynamamasını bile düşünürsün sen çünkü çapın bu.

kuzey avrupa düşmanlarını silkeleyeeğiz.

Mancini zamani topu oynuyoruz bu adamla.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı izlemedim. Yalnız şu var ki bir teknik direktörü, teknik direktör yapan en temel unsurlardan biri saha içindeki gidişata/duruma/olaya müdahale edebilmesidir. Onun dışında yapılan antrenman - taktik hazırlıklar ve basın toplantıları tamamen işin detay kısımlarıdır. Abi bu adamın çok net oyun okuma becerisi olmadığı açık ve yönettiği kulüp Avrupa'da inişli çıkışlı ismi yeri olan Galatasaray. İnsan ne yapacağını da bilemiyor abi. Bu tip adamları Lisbon, Zagreb, Stuttgart veya Dortmund'da falan tesise almazlar ki, bu adam Ajax'da altyapı direktörlüğü yaptı. İnanılmaz.

Eski mesajlari okuyordum da buna sesli guldum Sarper:D

Ben de gülmek isterdim de,takımın bulunduğu hali gözönüne alınca gülesim gelmiyor.

4 haftada bacağımıza sıktık yav inanılır gibi değil.Bütün sinerjiyi kaybettik.Şu maçı kazansak her şeye rağmen devam diyebilirdik,ama bu tüy dikmek oldu.

Hocanında suçu var elbet ama
Adıl sorun genel kurul ve yönetimde
Bu kadar iş bilmez adamı bir araya nasıl getirmeyi başardılar helal olsun bu sene de çöpe gitti
Bu zihniyetle yönetilirsek 2 geri 2 ileri

Mücadele ederek gol şansı bularak kaybetsek fazla eleştirilecek birşey olmayacaktı ama PTT 1. Lig takımı gibi oynadık bugün.

Alanyaspor bile Saracogluda daha iyi oynadı

Son düzenleme:
Arkandayız hocam

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt