Takım top oynamıyor boş adamın teki

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasarayda hoca olmak,futbolcu olmak ve para kazanmak bu kadar kolay olmamali,bizi bu heriflere mahkum eden hiyarların koyayim musait yerlerine.

7357a7b8dff186aab3ddc28f5f06820d.jpg
e3624e88aea20ac10935309c68b57701.jpg

yolcu abbas baglasan durmaz.forumdaki entel dimaalar begenmeyecek ama bize yerli hoca lazım.hamza bile başarılı oldu ki hamza bence çok kotu bir teknık adam.yerli teknik adamlar başarılı oluyor.italyanıydı hollandalısıydı tutmuyor.

onu almadı şunu koymadı olayını geçelim mesele bu değil sezon başladığından beri diyoruz takıma futbol oynatamıyor,pratikte bi hücum taktiği yok takımın savunma zaten malum.

Son 10 yilda oynanan kadikoydeki en silik ve ruhsuz futbol diyebiliriz pozisyon yok ama kadro kotu yav hoca napsin

Kadro kötü hoca da kötü. Maalesef gerçekler bunlar. Riekerink'i insan olarak çok temiz, düzgün, beyefendi ve sempatik biri olarak tanıdık. Çok da başarılı olmasını istedim lakin olmayacağı haftalar öncesinden belli olmuştu zaten. Hatta bjk maçını 2-0'dan verdiği gün kaderini belli etmişti. Kendisinin aldığı para belli, kariyeri belli. Bile isteye getirildi büyük risk alındı. Yine de her şeye rağmen öyle veya böyle 2 kupa kazandırdı. Kendisine teşekkür edip yollar ayrılmalı. İstiyorsa altyapı hocası olarak devam edebilir mutlu oluruz.

Hamza Hoca'ya çapsız diyorduk yav.

Riekerink ona rahmet okuttu.

Hamza hoca ile 1-1 berabere kalmıştık en azından Kadıköy'de.

kizamiyorumda adam alt yapi icin geldi capi bukadar iste ,gördük önemli maclari kaldiramiyor, yönetimede selam aylarca terimi bekleyip de alternativ bir hoca yedekte birakmadigi icin buna sarildilar.

Ben de gülmek isterdim de,takımın bulunduğu hali gözönüne alınca gülesim gelmiyor.

4 haftada bacağımıza sıktık yav inanılır gibi değil.Bütün sinerjiyi kaybettik.Şu maçı kazansak her şeye rağmen devam diyebilirdik,ama bu tüy dikmek oldu.

Iyi bir takim kurmadik Sarper. Ben dahil herkesin gozu boyandi. Ben biraz daha erken uyandim sizden olay bundan ibaret.

1- Eren Galatasarayin birinci forveti olamaz. Gozumuzu boyadi 2-3 artistlik gol atinca
2- Sneijder gecen seneden veriyordu error. Bu seneye sneijder ile baslanmamaliydi.
3-SInan gecen sene 2 depar atinca yine gozumuz boyandi. Cok ciddi fundamental eksikligi var cocukta. Takimda hala sag kanat oyuncusu yok.
4- Selcuk bileti 2 sene once kesilmeliydi
5- De jong yerine ayagi duzgun 2 yonlu bir orta saha alinmaliydi. Cok zor degil. Osmanlisporda bile var yani.
6- Cavanda gibi bir keresteyi alinmamaliydi.
7- 3 ay Denayer ile oyalanacagimiza ve Serdara 4.5 milyon verecegimize tecrubeli 30 lu yaslarda bir stoper alinsa yeterdi.
8- Sene basinda takimin agirligini kaldiracak hoca getirilmeliydi.

Takimimiz iyi degil . Cok fazla defomuz var. Fenerin de cok defosu var mesela ama onlar dogru oyunu oynuyorlar. Benim savunmam kuvvetli diyor. Veririm topu rakibe kazandigim toplarla dikine hizli cikarim taktigi cok dogru bir taktik onlarin takimi icin.

Yani is isten gectikten sonra hepimizin akli basina geldi.

Kadro iyi degil de bursanin vs cok mu iyi adamlar 3 mac kirmizi . Digo halde maci geriden gelip aldilar.
Sacmalik bence o olay.
Hazirlik donemi ilr su an arasinda inanilmaz bir 180 derecelik fark var.
Bu oyun mentalitemizden kaynakli bir durum. Yazinda top bizde kalsin istiyorduk ama topu defanstan kanatlara o kadar hizli geciriyorduk ki rakip bekler hata yapmak zorunda kaliyordu. Brumanin kupa finalinde beck'i mal etmesini hatirlayin defalarca defalarca mal etti. Nedeni cok basitti bruma orta saha cizgisinden al topu 3 kisiyi calimla degildi. Bruma kos ve gec idi. Topu onune atiyorduk ve yardiriyorduk. Takim hizla ileri cikabiliyordu bu sekilde.
Iyi kotu bir duzende atak yapiyorduk. Su an o kadar boktan ki bruma gecsin iste'ye dondu is. Herkes kafasina gore bir yerlerde bir seyler yapiyor.
Bakiyorsun sabri rakip ceza sahasinda dolaniyor, carole gereksiz calim deniyor. Orta sahalar ilerde sut cekiyor falan

Hagi bile Kadikoyde efsane top oynatmisti. Pino falan cok iyiydi o sekilde mucadele edip kaybetsek gram uzulmem ama dun sahada berbat bir takim vardi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro iyi degil de bursanin vs cok mu iyi adamlar 3 mac kirmizi . Digo halde maci geriden gelip aldilar.
Sacmalik bence o olay.
Hazirlik donemi ilr su an arasinda inanilmaz bir 180 derecelik fark var.
Bu oyun mentalitemizden kaynakli bir durum. Yazinda top bizde kalsin istiyorduk ama topu defanstan kanatlara o kadar hizli geciriyorduk ki rakip bekler hata yapmak zorunda kaliyordu. Brumanin kupa finalinde beck'i mal etmesini hatirlayin defalarca defalarca mal etti. Nedeni cok basitti bruma orta saha cizgisinden al topu 3 kisiyi calimla degildi. Bruma kos ve gec idi. Topu onune atiyorduk ve yardiriyorduk. Takim hizla ileri cikabiliyordu bu sekilde.
Iyi kotu bir duzende atak yapiyorduk. Su an o kadar boktan ki bruma gecsin iste'ye dondu is. Herkes kafasina gore bir yerlerde bir seyler yapiyor.
Bakiyorsun sabri rakip ceza sahasinda dolaniyor, carole gereksiz calim deniyor. Orta sahalar ilerde sut cekiyor falan
Rakipler Galatasarayı zamanla çözdü. Brumayı kitlemeye başladılar ve durduk

Suçlu bulmuyorum şahsen Jor'u. Taraftarın ve yönetimin aşırı desteğinden sonra gelinen bu noktada kendisi adına üzülüyorum sadece.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanın yaptığı değisiklikler kötü olabilir.Ama sorun hoca da felan degil kimse k.bakmasın.Adam sabri haric neredeyse herkesin istediği 11 le basladı.

Ünal Aysal döneminde zarar etmişiz ya şimdi kar mı yapıyoyoruz.10 tane adam deneyeceğine 1 tane dogru dürüst adam alırsın adam gibi oynarsın.Ortada bi basarı varsa oda Aysal dandır.

Bizim yönetim kücük paralarla büyük basarılar yakalarız kafasını yasıyor.Kısacası kedi olsun suda yüzsün diyolar.

Köklü yapılandırmaya gitmezsen bu takımı daha zor günler bekliyor.Takımda çöp kaynıyor.Yerlerinde olsam devre arası eldeki oyuncuları göndermenin planlarını yapardım.Sene sonuna kadar oyuncular kiralardım.Bi şekilde bu seneyi kurtarırdım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt