Reis, Abdurrahim başkanımızın güzel sözleri ile sana cevap vermek istiyorum; ''Ya nasıl kalabilir ki yavv!!! O Florya'ya gitmemesi lazım kardeşim yavv!!! Diyecek ben bütün Galatasaray'lıların yüzüne bakamam bu akşam topluycak bavulunu doğru şey!!!''

Kardeşim o 12 yaşındaki insanın pp'inde ne işi var ya gördükçe nasıl insanlar yönetiyor siteyi diyorum cidden tam ergence

CyClETRXcAAIqWD.jpg:large

Hodzam. :(

Sen bu işi bırak olmuyor, beceremiyorsun, sana göre değil bu işler. Vukuatsız maçın yok hiçbir şey yapmasan değişiklik yapmayı unutuyorsun.

Fikrin degismedi. Kesinlikle yerine cok daha iyisi lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk

efendi adamı bizim ligte bişey yaparlar efendilik bizde sökmez...
hamza hoca da efendiydi diceksiniz şimdi ama o görüntü sadece hatırlayın 1 maçta en az 5 kez hakeme haklı haksız isyan ederdi hamza hoca..
bizim rikelink hocanın 0 dır yada hafızam beni yanıltıyor hocamız kuzu gibi kenarda..
bizim takıma sezon başından beri hakemlerin operasyon yapmasının büyük nedeni de riki hocanın kuzuluğu..
şu maçta mesela kenarda fatih hoca olsaydı o verilmeyen 2 penaltı + aleyhimize verilen ofsayt gol..bakışlarıyla tecavüz ederdi barış şimşek denen hakeme..
bu duruşuyla bize şampiyonluk getiremeyeceği için,
Türkiyede işler böyle yürüdüğü için
devre arasına kadar full kazansa bile yollanıp deli manyak psikopat bir teknik direktörle anlaşmamız gerektiğini düşünüyorum..
en uygunu biliç..hafta sonu kovulacak muhtemelen..

yiğidi öldür hakkını yeme bugünkü takım üzerindeki taktiksel etkisi belli oluyordu takımda değişen bişeyler vardı. böyle devam eder inşallah

prandelli döneminde yarıştan kopmadan hamzayı getirdiğimiz gibi yarıştan tam olarak kopmadan bu herifi kovup herhangi birini getirmek bizi toparlayacaktır

12p topla sonra defol git

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hodjamın arkasındayız sabri selçuk gitsin bakın bu takım nasıl şahlanıyor.

şaka bir yana devre arasına kadar ilk 3 te yer almayı başarmalı.

hic istemiyorum ama terim sezon sonuna kadar takimin basina acilen gelmeli

sampiyon oluruz direkt

sezon sonu 1 alman hoca gelmeli

transferi de o yapsin

Geri
Üst Alt