Adamin sucu yok... Eminim hadi belki de Jong, Eren ve Aziz i taniyordu... Eminim ne Cavandayi ne Sight nede Tolgayi almak istememistir...
Hatta adamin eline butce versen bu oyunculardan hic birini almazdi herhalde... Bakti TD oldu hemen kabul etti... Para yok felan fisman, No problem dedi... Ama tutmadi iste o dikis...
Ben en azindan bi sezon sonunu beklememizi dusunuyorum.. Hatta bana kalirsa 3 yil dursun en azindan... Bundan once kac tane TD gordunuz U14 u takip etmeyi birak adam birde cocuklara antreman veriyor... Sikin biraz disinizi bu adam yapiyi saglam temellere oturtuyor ama sabretmek lagzim...
Takimda 30 yas ustu (kiclarini ceviremeyenler) + ise yaramazlar
Sabri
Cavanda
Chedjou
Semih
Hakan B
Cenk Gonen
Sinan Gumus (yurt disina kiralik)
Sneijder
Selcuk
Hamit
de Jong
Sigthorson
Yani kadro tam soyle oluyor bunlari oynatmazsak ki bunlarin yedeklerinden bi Tolga var is yapacak...
Simdi diyeceksiniz Carole nerede Tolga nerede ? Arkadaslar bu 2 oyuncu GALATASARAY DA anca yedek olur...
Yani ise yarayan sadece 5 oyuncumuz var kadromuzda...
Vayyyy be yazdikca kadronun ise yaramazligini goruyorum... Bizden bi cacik olmaz arkadaslar, bu sezon icin hic heveslenmeyin diyecegimde Turkiyede yine Sampiyon olabiliriz ama seneye CL de kadroda revizyon sart oglu sart