Altyapı hocası ama kupa maçında 0 yetenek oynattı

Otorite konusunda bir 0. Oyuncular şımarırsa o oyunculara haddini bildirmen gerekiyor

Beşiktaş'tan sonra en güçlü kadroya sahibiz, boşuna bahaneler ile hocayı savunmayalim

Son düzenleme:
Demek ki öyle altyapı maclarını izleyip şov yapmakla hoca olunmuyormuş

En guzeli olmus. Umarim eleniriz tr kupasindan.

Bir heyecani olmadigini buradaki herkes biliyor. Bosa yapilan gereksiz bir organizasyon.

14 yaşındaki çocuğu bile A takımla idmana çıkaran, hatta hazırlık maçında süre veren adam, kupa maçlarında tek genci oynatmıyor. Ne oluyor da bu kadar değişebiliyorlar, yok yani cevabı yok resmen.

alt yapiyada gönderemezler artik, baksane bir tane oyuncu almadi alt yapidan kim buna güvenecek artik?

14 yaşındaki çocuğu bile A takımla idmana çıkaran, hatta hazırlık maçında süre veren adam, kupa maçlarında tek genci oynatmıyor. Ne oluyor da bu kadar değişebiliyorlar, yok yani cevabı yok resmen.

Yonetimin kuklasi ve oyuncularin oyuncagi olunca normal boyle degisim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yanpas geripasın efsanevi mucidi, teknik deha.

Bu takimda isi bitmistir NET.Derhal yerine baskasi gelmeli.

riekerinkle bu işin olmayacagını düşünüyorum bende arkadaslar ama söyle bir sorum olacak riekerinki oraya getirenlerin onu kukla gibi kullananların hic mi sucu yok onlar dogru düzgün bir hoca getiremediler simdi bütün suc riekerinke kaldı

riekerinkle bu işin olmayacagını düşünüyorum bende arkadaslar ama söyle bir sorum olacak riekerinki oraya getirenlerin onu kukla gibi kullananların hic mi sucu yok onlar dogru düzgün bir hoca getiremediler simdi bütün suc riekerinke kaldı
Artı olarak hiç mi futbolcular da sorun aranmaz da hep hoca sorunlu olur.

Bu takımın kaç tane kanser hücresi var yıllardır söküp atılmayan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Artı olarak hiç mi futbolcular da sorun aranmaz da hep hoca sorunlu olur.

Bu takımın kaç tane kanser hücresi var yıllardır söküp atılmayan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Reis
1)Dursun+Yancıları
2)JoR
3)Takımda bir işe yaramayan bir yığın topçunun
gitmesi lazım sırasıyla

Bu mac icin elestirmeye gerek yok haftada 1 mac yapan takimiz..avrupada olmamak tabi ki lig icin avantaj ama ara ara hafta ici mac tempoyu artirir o bakimdan tercih etmis olabilir hemen vurmayalim adama.

Olmayacağının binlerce sebebini sayabilirim ama tek bir şey bile yeterli.

Dün, geçtiğimiz hafta sol bek oynayıp Carole'den iyi performans göstermiş Linnes'i oynatmayıp, Cavanda gibi ayarsız ve futboldan bir haber herife o formayı vermesi bile yeterli sebep.

Adamin sucu yok... Eminim hadi belki de Jong, Eren ve Aziz i taniyordu... Eminim ne Cavandayi ne Sight nede Tolgayi almak istememistir...

Hatta adamin eline butce versen bu oyunculardan hic birini almazdi herhalde... Bakti TD oldu hemen kabul etti... Para yok felan fisman, No problem dedi... Ama tutmadi iste o dikis...

Ben en azindan bi sezon sonunu beklememizi dusunuyorum.. Hatta bana kalirsa 3 yil dursun en azindan... Bundan once kac tane TD gordunuz U14 u takip etmeyi birak adam birde cocuklara antreman veriyor... Sikin biraz disinizi bu adam yapiyi saglam temellere oturtuyor ama sabretmek lagzim...

Takimda 30 yas ustu (kiclarini ceviremeyenler) + ise yaramazlar

Sabri
Cavanda
Chedjou
Semih
Hakan B
Cenk Gonen
Sinan Gumus (yurt disina kiralik)
Sneijder
Selcuk
Hamit
de Jong
Sigthorson

Yani kadro tam soyle oluyor bunlari oynatmazsak ki bunlarin yedeklerinden bi Tolga var is yapacak...

1535753_Galatasaray_SK.jpg

Simdi diyeceksiniz Carole nerede Tolga nerede ? Arkadaslar bu 2 oyuncu GALATASARAY DA anca yedek olur...

Yani ise yarayan sadece 5 oyuncumuz var kadromuzda...

Vayyyy be yazdikca kadronun ise yaramazligini goruyorum... Bizden bi cacik olmaz arkadaslar, bu sezon icin hic heveslenmeyin diyecegimde Turkiyede yine Sampiyon olabiliriz ama seneye CL de kadroda revizyon sart oglu sart

Kötü bir dönem geçirdik ama bence şimdi seri yakalayacağız.
Önümüzdeki iki maç K.paşa ve Antep. İkisini de yeneriz ve mutlaka puan farkı kapanır.
Bundan dolayı JOR'a destek olmalıyız. Toparlayacaktır.

Hocam bu günde yan pas geri pas çalıştırmışsınızdır inş.

Sabriyi forvet oynatan adamdan bir halt olmaz. İyi düşünmüştüm futboldan anlıyor demiştim.. Ama bu adamda bi cacık olmaz. Sabriyi forvet oynatmasaydı hala kredisi vardı.. Acilen gitmeli.

Geri
Üst Alt