Buldular sessiz adamı dört bir yandan üstüne geliyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Her basın toplantısında gelen sorular karşısında cevap veremeyip rezil duruma düşüyor.

Ona rağmen her hafta ısrarla basın toplantısı düzenliyorlar.

Bana bıraksalar çok önemli maçlar dışında basın toplantısı düzenlettirmem Riekerink için.

bizim yonetim bi halta yaramaz ne adam akilli kendi taraftarini arkasina alabilir nede teknik direktorunu kollayabilir.

riko'dan once gitmesi gerekenler belli

Her basın toplantısında gelen sorular karşısında cevap veremeyip rezil duruma düşüyor.

Ona rağmen her hafta ısrarla basın toplantısı düzenliyorlar.

Bana bıraksalar çok önemli maçlar dışında basın toplantısı düzenlettirmem Riekerink için.
s
Rezil duruma düstügü fln yok. Avatarinda ki adam gibi terbiyesiz biri olmadigi icin profesyonelce teknik konulara cevap vermiyor. Basin toplantisinda kavga cikarmayi cok sever Terim.

s
Rezil duruma düstügü fln yok. Avatarinda ki adam gibi terbiyesiz biri olmadigi icin profesyonelce teknik konulara cevap vermiyor. Basin toplantisinda kavga cikarmayi cok sever Terim.

Bence düşüyor.

Basın toplantısı düzenliyorsun.

Sonra gelen sorulara kızıyorsun. Adamlar oraya ip atlamaya gelmedi sonuçta, soru sormaya geldiler.

Böyle iş mi olur? O zaman düzenleme daha iyi.

Gelen soruyu mu beğenmedin, yapıştır bir cevap; bir daha o muhabir sana soru soracak bir yüz bile bulamasın kendinde. Bu kadar.

Bence düşüyor.

Basın toplantısı düzenliyorsun.

Sonra gelen sorulara kızıyorsun. Adamlar oraya ip atlamaya gelmedi sonuçta, soru sormaya geldiler.

Böyle iş mi olur? O zaman düzenleme daha iyi.

Gelen soruyu mu beğenmedin, yapıştır bir cevap; bir daha o muhabir sana soru soracak bir yüz bile bulamasın kendinde. Bu kadar.
s
Öyle is olur tabi. Basin toplantisinda teknik konular konusulur. Alakasiz sorulara niye cevap versin, bunun rezil duruma düsmekle ne alakasi var? Bu dünyanin her yerinde böyle. Bi siz biliyorsunz sanki bu isleri.

Sacma sapan sorulara cevap vermemekle cok dogru yapiyor. Teknik konular icin düzenliyor o toplantiyi, ne demek düzenleme?

s
Öyle is olur tabi. Basin toplantisinda teknik konular konusulur. Alakasiz sorulara niye cevap versin, bunun rezil duruma düsmekle ne alakasi var? Bu dünyanin her yerinde böyle. Bi siz biliyorsunz sanki bu isleri.

Sacma sapan sorulara cevap vermemekle cok dogru yapiyor. Teknik konular icin düzenliyor o toplantiyi, ne demek düzenleme?

Galatasaray'da yeni kriz! Riekerink...

Tek ben bilmiyormuşum demek ki...

Teknik konularla da çok muhteşem konuşuyor zaten kendisi.

Sorulan her soruya cevabı aynı "Kazanmayı hak etmiştik, ne olduğunu anlamadım, kaybettik."
Bir de takımda sezon başında beri apaçık bir disiplinsizlik olduğu görülüyor, bu iki üç kere soruldu hepsini geçiştirdi.

Adamlar ne sorsun başka?

Galatasaray'da yeni kriz! Riekerink...

Tek ben bilmiyormuşum demek ki...

Teknik konularla da çok muhteşem konuşuyor zaten kendisi.

Sorulan her soruya cevabı aynı "Kazanmayı hak etmiştik, ne olduğunu anlamadım, kaybettik."
Bir de takımda sezon başında beri apaçık bir disiplinsizlik olduğu görülüyor, bu iki üç kere soruldu hepsini geçiştirdi.

Adamlar ne sorsun başka?
s
Fanatik haberini mi burda kaynak olarak gösteriyorsun? Sen buna inaniyorsan, kendi zeka seviyeni sorgula bence.

He teknik konulara iyi cevap veriyormu tartisilir, sorgulayabilirsin, elestirebilirsin. Sorun yok.

Ama alakasiz sorulara cevap vermiyor, rezil oluyor demek sacmaligin dibidir bir kere. Kimse vermez o toplantilarda.

Disiplinsizlik sorusunu 2 basin toplantisinda cevapladi, ben net olarak dinledim. Hala sorulunca artik cevap vermemesi de normal.

Her hafta sana ayni soruyu sorunca sen cevaplarmisin peki? Zaman kaybi.

Biraz mantikli yaklasin konulara.

Senin cok savundugun Terim 4 aydir Arda konusuna cevap veremiyor, birde yetmemis gibi kiviriyor. Onu da elestir hadi. Cünkü tam senin elestirdigin seyleri Terim yapiyor iste.

s
Fanatik haberini mi burda kaynak olarak gösteriyorsun? Sen buna inaniyorsan, kendi zeka seviyeni sorgula bence.

He teknik konulara iyi cevap veriyormu tartisilir, sorgulayabilirsin, elestirebilirsin. Sorun yok.

Ama alakasiz sorulara cevap vermiyor, rezil oluyor demek sacmaligin dibidir bir kere. Kimse vermez o toplantilarda.

Disiplinsizlik sorusunu 2 basin toplantisinda cevapladi, ben net olarak dinledim. Hala sorulunca artik cevap vermemesi de normal.

Senin cok savundugun Terim 4 aydir Arda konusuna cevap veremiyor, birde yetmemis gibi kiviriyor. Onu da elestir hadi. Cünkü tam senin elestirdigin seyleri Terim yapiyor iste.

Sizin ne haddinize benim zeka seviyemi sorgulamak merak ettim.

İlgili haberi nerdeyse bütün büyük spor gazetelerinde aratıp görebilirsiniz, ilk sırada fanatik çıkınca ordan aldım koydum buraya.

Neyse, Allah'tan forumda güzel bir engelleme özelliği var da bir daha sizinle muhatap olmayacağım.

s

:005: :hat:

Sizin ne haddinize benim zeka seviyemi sorgulamak merak ettim.

İlgili haberi nerdeyse bütün büyük spor gazetelerinde aratıp görebilirsiniz, ilk sırada fanatik çıkınca ordan aldım koydum buraya.

Neyse, Allah'tan forumda güzel bir engelleme özelliği var da bir daha sizinle muhatap olmayacağım.
s
Ben senin zeka seviyeni sorgulamadim. Kendin sorgula dedim. Türk basinini kaynak olarak göstermek inandirici degil bir kere.

Keske Terim olayina ayni sekilde yaklassan da inandiriciligin kalsa.

Son düzenleme:
Disiplin konusunu gecin,melo kirmizi kart yedikten sonra Terim'i itti varmi bundan ötesi

Melo ceza almadi ki normali de bu,her oyuncu'nun karekteri farklidir yedigi karttan dolayi yapmis oldugu bir hareketti

Oyundan cikan oyuncu gülerek cikiyorsa sorun var demektir

Riekerink'e yapilan elestirilerde biraz da oyuncularin payi var

Bizim oyun anlayisimizla (pas oyunu) oynayan büyük takimlara göz atmakta fayda var

Mancity ve barca da bol bol pas yapan takimlar,ayrica bizim gibi basit paslarda yapiyorlar ama aradaki fark bireysel yetenekler

Bu sistemde hucum oyuncularin bireysel yetenekleri ön plana cikmadigi zaman pozisyon üretmekte zorlanirsin

Nasil ki barca Messi olmayinca veya Suarez ve neymar formsuz olunca pozisyon üretemiyor,bizde de durum ayni

Ilk haftalarda kazandigimiz maclarda oyuncularimiz formaydi,eren fantastik gol atmisti bruma bjk derbisinde 5 kisiyi calimlayip gol atmisti veya antalya macinda bruma'nin podolski'ye attirdigi gol

Hucum oyuncularin formsuz ise bu sistemde basari cok zor,ya hucuma takviye yapilmasi lazim yada oyun plani degismeli

Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

haydi hep beraber

Siradaki gelsin bundan da bir cacik olmuyacak anlasildi, sabri gibilerini kadro disi birakan hoca gerekli bu düzeni bozmak icin

Kadroyu nazif kuruyor buna niye kızıyorsunuz?

Geri
Üst Alt