Bence bizim oyuncuların koşacak mecali olmadığı için mecburen pas yapmaya çalışıyorlar yoksa sistemli bir pas oyunu içerisinde bugünün koşullarıyla olabileceğimizi sanmıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence bizim oyuncuların koşacak mecali olmadığı için mecburen pas yapmaya çalışıyorlar yoksa sistemli bir pas oyunu içerisinde bugünün koşullarıyla olabileceğimizi sanmıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim oyuncularin halini bildigimiz icin mantikli geliyor bana bu yazdigin :D

Hoca sevdik saydık hala öyle ama aynı hataları yaparak farklı sonuçlar almayı beklemen ile beni yıldırdın. Senin gitmen bir şey değiştirmeyecek ama bu kadar kolay olmasaydı keşke daha radikal değişiklikler yapmalıydın, en azından o zaman arkanda durup kadro bu yönetimin suçu derdik ama sen ısrarla çürük elmalarla yoluna devam ediyorsun, o yolun sonunda ışık yok.

Jorcum biletini al git cunku bu yonetim seni yollamaz. Bari sen iyilik yap gitt

Sent from my iPhone using Tapatalk

Banada pas geldi arka arsaya yollayacağım şimdi ta Iğdıra kadar geri pas yapıcaz hocam

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlarım böyle rezil futbola.1 hafta bekliyoruz oynadığımız topa bak.hamza kalsaydı bari böyle rezil oynacaksak hiç değilse o var diye rezil futboldan fazlasını beklemiyorduk.

Pas oyununu kendisi maalesef çok yanlış anlamış :red:

Linnes'i 2 ufak hata yaptı diye 30 dakikada azarlayıp çıkardın.Aynısını Sabri'ye de yapsana yemiyor mu hoca bozuntusu bir an önce defolup gitmen dileğiyle.

Ulan senin mülayim tavırlarınada senin oynattığın futbolada oynattığın adamlarada varya şimdi

Yeter lan defol git artık

Bence olmayacak
Boşa kürek çekmeyelim hepimiz yorulduk kaç senedir.
Adam gibi takım ve teknik direktöre açız.

T@patalk ????

Korkudan yan pas geri pas yaptıran herif... ADAM MISIN?

Ama oyun felsefesi var beyler gelecek 10 sene beklememiz lazım

Bunu istemeyen klasik cahil türk futbol taraftarıdır :red:

Geri
Üst Alt