Hani güya altyapı sorumlusuydun gençlere çok önem veriyordun ya senin elinde pırıl pırıl Gökay Güney var Birhan Vatansever var iyileşirse Koray Günter var haydi çok ümitli olmasamda Umut G var Endoğan Adili var cibiliyetsiz herif Sneijder olmadan Tuzlaspor'u yenemiyon madem 34 yaşında Hamit'i 32 yaşında Sarbi yi oynatacağına kupada oynat gökay-Birhan orta sahasını

Hıı gençlere çok değer veriyor ya gider en kötü bozuk zeminlerde buzun üstünde oynatır Gökay'ı Birhan'ı hiç sakatlanır mı birşey olur'mu diye düşünmez burda düzgün zeminde maç yapacak olduğumuzda sür sahaya Hamit'i Sarbi'yi yerim öyle ayağı
Gerçekten yavaş yavaş soğudum nefret ettim senden be JoR sadece bu yazdıklarım için değil yaptığın herşey gözüme batıyor artık o efendi sessiz tavırlarından bile nefret ediyorum sen böyle sessiz kuzu olduğun sürece hep futbolcuların yönetecek bu takımı
Sarbi-Sinan-Hamit'in atara kalktığı bu klüpde Sneijder-Selçuk takımı yönetmiyor derseniz ben sadece gülerim buna takımıda yönetiyordur ne zaman oynayacağınada karar veriyordur istediği adamıda aldırıyordur bu ikili inanırım yani buna

Defol git la bu takımdan beden hocası bile demiyorum artık sana bizim bedenci senden iyi maç okuyordur

Ama hakkını yemiyim 10 numara 5 yıldız maç izler hemde enn güzel enn rahat yerden para vermediği gibi birde üstüne milyonlar kazanıyor ohh

Hani güya altyapı sorumlusuydun gençlere çok önem veriyordun ya senin elinde pırıl pırıl Gökay Güney var Birhan Vatansever var iyileşirse Koray Günter var haydi çok ümitli olmasamda Umut G var Endoğan Adili var cibiliyetsiz herif Sneijder olmadan Tuzlaspor'u yenemiyon madem 34 yaşında Hamit'i 32 yaşında Sarbi yi oynatacağına kupada oynat gökay-Birhan orta sahasını

Hıı gençlere çok değer veriyor ya gider en kötü bozuk zeminlerde buzun üstünde oynatır Gökay'ı Birhan'ı hiç sakatlanır mı birşey olur'mu diye düşünmez burda düzgün zeminde maç yapacak olduğumuzda sür sahaya Hamit'i Sarbi'yi yerim öyle ayağı
Gerçekten yavaş yavaş soğudum nefret ettim senden be JoR sadece bu yazdıklarım için değil yaptığın herşey gözüme batıyor artık o efendi sessiz tavırlarından bile nefret ediyorum sen böyle sessiz kuzu olduğun sürece hep futbolcuların yönetecek bu takımı
Sarbi-Sinan-Hamit'in atara kalktığı bu klüpde Sneijder-Selçuk takımı yönetmiyor derseniz ben sadece gülerim buna takımıda yönetiyordur ne zaman oynayacağınada karar veriyordur istediği adamıda aldırıyordur bu ikili inanırım yani buna

Renktaş mali blanço açıklandığı zaman alt yapıya yatırılan paraya bak 1 milyonu geçmiyor
o gazetelerin uydurma lafıdır
oyuncu çıkarmak istiyorsan yatırım yapmak zorundasın bunada para lazım

Renktaş mali blanço açıklandığı zaman alt yapıya yatırılan paraya bak 1 milyonu geçmiyor
o gazetelerin uydurma lafıdır
oyuncu çıkarmak istiyorsan yatırım yapmak zorundasın bunada para lazım

Reis para yok diye birşey yok Sneijderler Poldiler'den tut Tarıklara Olcanlara Hamitlere Selçuklara kadar ordan tut Polat'dan Aysal'a Dursun'a kadar herkes yedi yedi bitiremedi bu külübün parasını Cl'de oynarken üstüste 2-3 yıl dünyanın en çok gelir elde eden 20 takımından biriydik nereye gitti bu kadar paralar

Bütçe açılmak istese açılır genç oyunculara alt yapıya yatırım yapılar ama bizimkiler sakat veya ölü topçu peşinde koşar sürekli

Guiness rekorlar kitabina girebiliriz yakinda her sezon 3 hoca kovarak.

Ilklerin takimi Galatasaray.

Riekerink gitse yerine Seyyah Hikmet Karaman falan gelecek. Gezdiği Anadolu takımlarındaki evlatlarını alacak dolduracak bizim takıma. 2-3 sene onlar gitsin diye uğraşacağız sonra. İlla Bu Riekerink gidecekse yerine deneyim sahibi, taktik bilgisi yüksek ve yıldız futbolcuları idare edebilecek bir hoca gelsin ki değişiklik yaptığımıza değsin diyorum

Her Allah'ın günü bir yerde bombalı saldırı yaşayan ülkenin, ekonomik sıkıntılar yaşayan ve Avrupa'dan men cezası almış bir takımına hiçbir kariyerli yabancı hoca gelmez.

1) Adam canını seviyordur, niye canı için risk alsın? Ülkenin en modern stadlarından biri bile terör saldırısının kurbanı oldu. Yarın yeni hedefin TT Arena olmayacağının bir garantisi var mı yok.

2) Ha diyelim imkansızı başardık Mourinho'yu getirdik. Bu adam transfer isteyecek. İstediği yüksek maliyetleri transferleri yapabilecek miyiz? Hayır. En fazla Trabzonspor'la aramız bozulmasın diye Trabzon çöplerine gereksiz bonservisler ödeyip takıma getireceğiz.

3) Selçuk, Sabri, Semih, Cavanda ve yeni Trabzon çöpleriyle birlikte takım vasat futbol ortaya koyacak. Mourinho istifa diye bir yerimizi yırtıp yeni hocanın peşinde koşacağız.... Döngü başa dönecek.

Gerçekçi olmak gerekirse şu aşamada takıma gelse gelse daha önce ülkede çalışmış bir yabancı hoca gelebilir. Slaven Bilic en yakın aday gibi duruyor. O da West Ham'da devam edecek gibi. Başka gelmek isteyecek yok. Frank Boer'ler falan gelmez yukardaki ilk madde.

Rotayı yerlilere çevirince

Yerliler arasında takıma görmek istediğim hocalar:

Ersun Yanal. (Gelmez. Fenerbahçe'nin başına geçmek için fırsat kollayan Fenerli hoca.)
Reşit Akçay (İstanbul takımlarına kesinlikle gitmeyeceğini söyledi)
Fatih Terim (Gelse bile artık hoca başarıya doymuş gibi duruyor. Yüzüne bakınca o eski hırsı o eski açlığı göremiyorum)

Her şeyi toplayıp çıkarınca Riekerink'le idare edelim seneye yazın tekrar bir durum değerlendirmesi yaparız çıkıyor benim için.

C0gVlKDWQAE785v.jpg

E benim paramda cebime girmese bende calisdirmazdim. ULAN DURSUN

Biraz olsun yüreğin varsa Selçuk'un yerine İsmail Berk veya Sinan'ı alıp, 4-4-2'ye dönerek 3. ve 4. golü ararsın.

BAM BAM BAM!

Senin hocaligina tukuriyim.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değişiklik yapmayınca ekstra puan vereceklerini mi sanıyorsun ulan Riekerink?!

Skor 4-5 olmuş ama hala değişiklik yok. Yeter be kardeşim. Defol git.

Tebrikler hocam güzel bir galibiyetti.

Semih Selcuk ve Sabriyi islak odunla döversen sevinirim. Ya da gece uyurken bunlarin odasina ayi kapani kur belki sakatlanirlar da kurtuluruz.

Geri
Üst Alt