Hep gidenin arkasından ah vah çektik.

Bazı beyinsiz taraftarımız var o bazıları, 'ft gitsin ne oynatıyo ne yapmış ft kim daha avrupai adamlar lazım bize yeahh ' diyip diyip durdular.

Allah belamızı verdi kaç senedir g.tü başı toparlayamadık.

Daha kaç acı tecrübe yaşayacağız ?

Bu adamın direkt 6 şampiyonluğa doğrudan etkisi var Galatasaray demek fatih terim demek.

Bam bam bam. Evet öyle, evet ona ihtiyacımız var.

TapaTalK

FATIH TERIM yoksa GS yok!!!!
bunu birtürlü kabullenemedik!

İmparator ve ordusu .. images-26.webp

Gönderdiğimiz adam Hamza, Bursaspor'un içine ediyor; yerine getirdiğimiz adam Riekerink bizim takımın içine ediyor. Bu kulüp neden Fatih Terim'den başka hoca bulamıyor anlamıyorum.

Karabuk macindan sonra riekerink: " macta ikinci yari golu atmaliydik firsati kacirdik.KOTU OYNAMADIGIMIZI DUSUNUYORUM.En azindan 1 puani haketmistik. " demistir yuzsuz

Gercek mi bu adam ya resmen adam boyle oynariz daha diyor riekerink denen karaktersizini yollayin artik

tudora bakiyorum kendine guvenen karizma lider REIS bi herif goruyorum her lafini bilincli secen

buna bakiyorum sunepe, allah razi olsun rizkim 900 bin euro elimden gelen bu abey dercesine gorunen bir malzemeci

Yönetim buna para vermiyor deniyor, ilk defa haklı buldum rezil yönetimi.Daha bu riekerink beyin bize para vermesi lazım resmen cocuk bakıcısıyla karambole gidiyoruz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue Selcuk dururken Yasin'i niye cikardin kaabiliyetsiz herif?

Sezon sonu onunla çalışmayı düşünmüyoruz söylersen böyle olur tabiki. Adamın umrunda değil artık takım.

Daha önce umrundaydi yani. Beşiktaş maçını bu yeteneksizinin yüzünden kaybetmedik mi?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O maçı Chedjou yeteneksizinin yüzünden kaybettik.
Daha öncede zaten oyuncu değiştirmesini bilmiyordu ama artık hırsınıda kaybetti.

İstifa ulan adam olmayan şahıs.

sahanın en iyisi yasini çıkarıp en berbatı josueyi son 5 dkya kadar sahada neden tutmuş mantıklı 1 cümle söyledi mi

tudora bakiyorum kendine guvenen karizma lider REIS bi herif goruyorum her lafini bilincli secen

buna bakiyorum sunepe, allah razi olsun rizkim 900 bin euro elimden gelen bu abey dercesine gorunen bir malzemeci

Aynen R'das cok potansiyelli bir TD acilen kendisini takımımıza kazandırmalıyız

Ayriyetten şunu da belirtelim, cüzi miktarlara katkı sağlayacak transferler yapıyor. Bunu da takdir ettim

Bizde ki mali imkanlarla daha güzel işler yapacağına eminim

Son düzenleme:
daha yolun başındayken ne olacağı belliydi boşa kaybedilmiş bi sezon daha

Geri
Üst Alt