Bu sümsük herifi nerden buldunuzda alt yapıya getirdiniz lan?

Maçi alamadigin gibi fb ibb maci beraberede bitmedi som agizli capsiz

Takimin basinda olmasi kendi talebi degil yönetimin aciziyitenin sonucudur. Mevcut durumda en az suclanmasi gereken kisi. Görevine son verilmesi ve yerine muhtesem bir teknik direktör getirilmesi bu basiretisiz yönetim üzerindeki taraftar baskisini azaltirsa, yaziklar olsun öyle taraftara.

karabükü yeneceğiz dedi yenildik

fb berabere kalsın dedi o da yendi

faydan olmadığı gibi ne dersen tersi çıkıyor

kapa çeneni bari angut herif

macin üzerinden 1 gün geçti aklıma hâlâ eyyamci ile bu antrenör bozuntusu geliyor.

Kendisi türk futbolunda gördüğüm en beyefendi aynı zamanda en kalın kafalı insan.

Ve bu durum beni daha çok sinirlendiriyor.

Şimdi özeti izlemek zorunda kaldım
Sümsük gibi oturuyosun pis futbol fakiri

TapaTalK

Bunlarin seni kovacagi yok.
Sevdigimiz bir abimizsin ne olur bem bu isi beceremiyorum de ve asil yerine gec.

yarın saat 13:00 itibariyle kovulacak

Normal bir yönetim olsa bununla sezona başladıkları için önce bunu kovup ardından istifa etmeleri gerekirdi.

Cidden öyle bir noktadayız ki 2 derbiyi evimiz de oynayacağız diğer maçları da havaya girersek kazanacak gücümüz var acilen birşeyler yapılması gerekiyor. Takımı havaya sokacak bir teknik adamın gelmesi gerekiyor.

Sahadaki topçular bile değişiklik olsun bir şeyler olsun kanatlardan atak yapıyoruz tonla faul alıyoruz Eren bari girsin ileriyi ikileyelim diye beklerken bu çapsız bizle beraber maçı izliyor.
Cidden olmaz. Derhal derhal.

Gitti mi arkadaşlar kandırmayın Galatasaraylıları

Geri
Üst Alt