saat 1300 'ı bekleyin
umutlandirip-utandirmayin--i307311-1200x630.jpg

bu adama kesinlikle kızmayın takımı küme düşürse de anlık kızgınlıkla küfürler ediliyor ancak düşünürsek
denizli gidince dünyada ve hatta ülke içinde bir sürü td varken gel kardeşim takımı uzaktan izle nisandan sonra işbaşı yap kadronu kur denmedi hele haziran ayında yaşananlar tam trajedi
benim iki teorim var
birincisi: fatih terim den başka td bilmedikleri için acaba gelir mi diye hayal kurdular adam defalarca olmaz demişti ama anlamadılar anlamak istemediler yurt dışında da hiç bağlantıları yok kimseyle görüşemediler mecbur kaldılar çaresizlikten

ikinci teorim ise; fm hastası gerçek dünyadan kopmuş bir mehmet özbek menecercilik oynamak istedi riekernik sadece figür ayıp olmasın diye her şeyi planlayan takımı kuran mehmet özbek futbolcuları da yanına aldı(oyuncular çok konuştu harika hoca kalsın çok seviyoruz sözleri gazete çıktı) lokum gibi beyefendi hoca laylay lom ile rahat şampiyonluk gelecek mehmet özbek de kendini tatmin edecekti ama şimdilik olmadı
kalede muslera olduğu sürece ligin de kalitesizliği ortadayken biz yine dokuz doğurarak leş futbolla şampiyon olabiliriz işte o zaman basın şakşakcılığa başlar dik durdu falan atarlar giderler havada uçuşur
ilk avrupa maçında da 4-5 olur gerçeklerle yüzleşene kadar

Neyin savunmasını isteyecekler ?

Hayatında profesyonel takım yönetmemiş adamdan MOURİNHO performansı mı bekliyorlar ?

Adamın elindeki kadro gerçekten leşşh Sneijder-Bruma-Muslera'yı çıkar bu kadro kümede kalmaya oynar

İlk başta defolup gitmesi gereken yönetim sonra sıra JoR'e gelir

Y bey de bundan sonra dursun kadar sucludur kadro lesh de t bey daha leshh

Cücü bildiğin elimizdeki maçı alıp Karabük'e verdi. Hocaya kızamıyorum ki.

Hocanın zaten deplasmanlardaki anlayışı 0-1'e yatmaktı. Takımın ekonomik durumu malumken şahsen yarım sıfır olsun kazanalım mantığındayım ben. Cücü penaltı uydurup maçı 1-1'e getirdi. İkinci bulalım derken açık verip kaybettik.

Karabük tribünleri gerçekten deplasmanı yaşattı bize. Çok merak ediyorum iki hafta sonra aynısını Hakemtaş maçında yapacaklar mı?

Takimda ayakta kalan mucadele eden pozisyona giren bir tek yasin varken onu cikarmak neyin kafasi? Hadi onu cikardin neyse josue selcuka nasil katlandin cift forvete gecmek icin niye gol yemeyi bekledin?

Neden hala istifa etmiyor bu adam neden hala takimin basinda duruyor ? Arkadaslar bir sonraki macimiza gidenler protesto etsin. Twitter de sesimizi duyurallim JOR ISTIFA

umutsu için tam primlik dönem. yönetimler arasında çatışmalar devrilme olasılığı gündemde olan bir başgan kovulmak üzere olan bi td kırmızı bi koltuk tanrı ve tanrıdan sonra umutsu

başına bişey mi geldi acaba bu dönemleri sektirmezdi

@Salih Şahin
@Umutsu Şahin
yada herneyse adı

Bu hafta gene Linnes oynamazsa ne maç izlerim, ne de konuşurum. Yaralarım azdı senin yüzünden zottirik

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sırf Linnes'i oynatmadığı için bile kovarım bu çapsızı.

Bu adama fazla yükleniliyor. Kendisi de haberlerde gördüğüm üzere Galatasaray'da koltuk sevdalısı olmadığını, istediği an istifa edebileceğini söylemiş zaten.

Sezon başında hiçbir teknik direktör Galatasaray'ın başına gelmezken yükü omuzladı. Onun için bile saygıyı hak ediyor. Takımın FFP yüzünden eli kolu bağlı, adam akıllı transfer yapamıyor. Dursun'un yaptıkları da malum zaten.

O yüzden ben hala arkasındayım, şampiyonluğa da inanıyorum. Lucescu, FT ya da Mancini falan gelmeyecekse eğer sonuna kadar Riekerink Bey diyeceğim. :hat:

Bu adama fazla yükleniliyor. Kendisi de haberlerde gördüğüm üzere Galatasaray'da koltuk sevdalısı olmadığını, istediği an istifa edebileceğini söylemiş zaten.

Sezon başında hiçbir teknik direktör Galatasaray'ın başına gelmezken yükü omuzladı. Onun için bile saygıyı hak ediyor. Takımın FFP yüzünden eli kolu bağlı, adam akıllı transfer yapamıyor. Dursun'un yaptıkları da malum zaten.

O yüzden ben hala arkasındayım, şampiyonluğa da inanıyorum. Lucescu, FT ya da Mancini falan gelmeyecekse eğer sonuna kadar Riekerink Bey diyeceğim. :hat:

Hangi yuku omuzladi, hangi td yi istedik de gelmedi , ayrica bu adam gecen sene 200 bin euro kazanirken bu sene 900 bin euro kazaniyo koltuk degilde para sevdalisi , oyuna etkisi 0 , saygi meselesine gelirsek daha oyunculari saygi duymuyo otorite 0

Fuat Akdağ: "Şu anda Galatasaray yönetiminin yerli bir teknik direktör arayışında olduğu konuşuluyor. (NTV Spor)

Geri
Üst Alt