Erzincan elazig tuzla gibi bir grupta ikinci yapti son maca kadar cikmayi garantiletmedi.
Onda da basarisizdir.

Kizini kovaladinlar Rie

Tuzlasporun hocasi bizde daha iyi isler yapar bu adamdan

JoR'in gitmesi basit iş ne olsa

Önemli olan Dursun&Nazifoğlu'nun gitmesi

Hangi yuku omuzladi, hangi td yi istedik de gelmedi , ayrica bu adam gecen sene 200 bin euro kazanirken bu sene 900 bin euro kazaniyo koltuk degilde para sevdalisi , oyuna etkisi 0 , saygi meselesine gelirsek daha oyunculari saygi duymuyo otorite 0

Abdullah Avcı
Lucescu
Fatih Terim
Lucien Favre

Bir iki isim daha vardı ama aklıma gelmedi.

Şenol ya da Dick 1.5 milyon'dan aşağı almıyorken 900 bin'e laf etmem açıkçası.

Koltuğu bıraksa alacağı paranın nerdeyse yarısını da bırakmış olacak biliyor musunuz? Adama rica ettiler geçti. Adama meslektaşlarının aldığının yarısını verdiler kabul etti.

Yönetim kariyersiz birini getirirken otorite sorununu göz artı etmişse Riekerink Beyin suçu nedir?

Abdullah Avcı
Lucescu
Fatih Terim
Lucien Favre

Koltuğu bıraksa alacağı paranın nerdeyse yarısını da bırakmış olacak biliyor musunuz? Adama rica ettiler geçti. Adama meslektaşlarının aldığının yarısını verdiler kabul etti.

Yönetim kariyersiz birini getirirken otorite sorununu göz artı etmişse Riekerink Beyin suçu nedir?

Ne yani prof larla pratisyen ler ayni maasi mi alsin hic bi basarisi olmayan adamla karsilatirdigin adamlara bak iyi kotu cv sinde basarilari var adamlarin y.beyin neyi var 6a sinifindan ahmete top oynamiyi ogretiyo hadi cv yi de gectim hic bisey vaad etmio oynattigi top y. Beyin sucu da y olmak bu kadir basit bi denklem o istedigimiz de bize gelmeyen adamlarin ismi bile gundeme gelmemistir her gazete haberine inanma dursuna da inanma

Son düzenleme:
Abdullah Avcı
Lucescu
Fatih Terim
Lucien Favre

Avci gelsin iki gun sonra herkes kufreder,Lucescu yu unutun artik,Terim in gelmesine karsiyim ama basarisiz olacagindan degil her basariszligimizin ardindan fikir uretme kitligimizi aşmak adına Favre iyi fikir lakin ben.keske Blanc gelse derim diger taraftan hic kimsenin yazdigini görmediğim bir zamanlar Lyon a harika top oynatan ama iklimi cok farkli İskocya da ayni basariyi yakalayamayan Paul Leguene benzer iklimde basarili olabilir ki kendisi de yeni bir cikis isteyecektir.

Not:suan nerde,basarili mi bilmiyorum gerci

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah Avcı
Lucescu
Fatih Terim
Lucien Favre

yaw
he
he

Ne yani prof larla pratisyen ler ayni maasi mi alsin hic bi basarisi olmayan adamla karsilatirdigin adamlara bak iyi kotu cv sinde basarilari var adamlarin y.beyin neyi var 6a sinifindan ahmete top oynamiyi ogretiyo hadi cv yi de gectim hic bisey vaad etmio oynattigi top y. Beyin sucu da y olmak bu kadir basit bi denklem o istedigimiz de bize gelmeyen adamlarin ismi bile gundeme gelmemistir her gazete haberine inanma dursuna da inanma

Abdullah Avcı ve Favre bizzat kendileri açıkladı reddettiklerini. Resmi gazete ile karşılaşınca inanmayın, ülkemizi kötülüyorlar diyen bir dayı vardı. Ona benzemesin durum :)

E tamam, Riekerink çok kötü teknik direktör gelecek vaad etmiyor. Riekerink de ayrıca kendisi istendiği an giderim dedi. E buyrun getirsinler daha iyisini o zaman ikinci devreye onla devam edelim? niye getirmiyorlar? Kime gitseler olmaz cevabını aldıkları için olabilirler mi?

İstesek de istemesek de devreyi Riekerink beyle sürdüreceğiz. Ben ona sonuna kadar Bey deyip destek olacağım. Şu aşamada köstek olmanın faydası yok.

Abdullah Avcı ve Favre bizzat kendileri açıkladı reddettiklerini. Resmi gazete ile karşılaşınca inanmayın, ülkemizi kötülüyorlar diyen bir dayı vardı. Ona benzemesin durum :)

E tamam, Riekerink çok kötü teknik direktör gelecek vaad etmiyor. Riekerink de ayrıca kendisi istendiği an giderim dedi. E buyrun getirsinler daha iyisini o zaman ikinci devreye onla devam edelim? niye getirmiyorlar? Kime gitseler olmaz cevabını aldıkları için olabilirler mi?

İstesek de istemesek de devreyi Riekerink beyle sürdüreceğiz. Ben ona sonuna kadar Bey deyip destek olacağım. Şu aşamada köstek olmanın faydası yok.
Y.bey bile kendisine bu kadar inan miyo , yani sen buna nasil inaniyosun koskoca Galatasaray istese bu cocuk bakicisinin yerine adam alamaz mi , demek ki dursun basganinin y. Bey den bi cikari var

Hoca lütfen Linnesi sag bekde kullan artık rica ediyorum. 19.hafta geldi ve beşiktaş derbisinden beri bunu bekliyoruz 14 hafta oldu be

Boyle kek mac bulmussun Linnese Garye sans verelim moral bulsunlar demiyor y bey

6 attığımız maçta bile küfürü yedi.

Artık ''player change'' pankartı şart.

Geri
Üst Alt