# Jan Polak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Niyazi Çoban

Sarı Üye
Polak'ı resmen istedi

fotomac.com.tr / 22.07.2010 20:03

Galatasaray, Jan Polak için resmi teklif yaptı. Daha önce Anderlecht'ten ayrılmayı düşünmediğini açıklayan Çek ön liberonun menajeri Pavol Paska, Galatasaray'ın salı günü Anderlecht'e resmi teklif yaptığını açıkladı. Baros'un da menajerliğini yapan Paska, görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

Cevap: Jan Polak

Medyanın isim bulamadığı zaman her sene mutlaka ortaya attığı bir isim,gereksiz birisi ilgilendiğimiz hiç sanmıyorum..

cok gereksiz bir transfer, bize orta sahanin ortasinda deneyimli kariyerli birisi lazim, boyle ucuz isimlerle ugrasmamiz lazim

Büyük ihtimal bu adam gelecek.

Inshallah Gelmez..Anderlecht'deki taraftarlar bile sevinyor alacak cikti diye..bence yonetim daha bir kaliteli isim almali

ScoutGS'ye göre pazartesi transfer aciklanacakmis. Büyük ihtimal bu isim Jan Polak olacak.

Pfff Polak gelmesin, Sarp bile daha iyi :S

Bende aslantepe.biz sitesinde okudum. ScoutGS'de biri pazartesi transfer aciklanacak demis. Görevlilerden galiba.

Öyle bir yorum yok benim bildiğim. Geçen de twitterde biri scoutgs söyledi isminin son harfi y olan birini almışız diye bir dedikodu yaymıştı. 2 saat o tartışılmıştı forumda. :D

Bende aslantepe.biz sitesinde okudum. ScoutGS'de biri pazartesi transfer aciklanacak demis. Görevlilerden galiba.

Öyle bir yorum yok benim bildiğim. Geçen de twitterde biri scoutgs söyledi isminin son harfi y olan birini almışız diye bir dedikodu yaymıştı. 2 saat o tartışılmıştı forumda. :D

bu adamı napcaz yaa, barıştan m.sarptan fazla nesi var ??

Abartma olarak görülebilir ama bu kadar zamandan sonra gider bu kazmayı alırlarsa bu sezon maçları izlemeye ara vereceğim . Orta sahaya kıyın parayı , çok mu zor ? O kadar maddi kaynak oluştu elinizde . Bu sezon son şansı herkesin , başarısızlık durumunda Polat´a da, Rijkaard´a da ,Sezgin´e de güle güle . Bunun bilincinde hareket etsinler .

Cevap: # Jan Polak

ya gelmesin nolur orta sahayı kazmalarla dolduracaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt