GSC Haber Jankat Yılmaz: "Benim için hangisi daha iyi olur planlamasını yapacağız ve sonuca varacağız"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Jankat Yılmaz: "Henüz Galatasaray tarafıyla bir irtibatımız olmadı. Gelecek planlaması yapmadık ama bonservisim Galatasaray'da. Yeni sezon başında döneceğim. Daha sonra konuşacağız, benim için hangisi daha iyi olur planlamasını yapacağız ve sonuca varacağız.

Ben ne hissediyorum, Galatasaray ile benim için ne uygunsa konuşulacak. Oynamak önemli ama Galatasaray, "Şöyle düşünüyoruz" derse onun da değerlendirmesini yaparız."[A Spor]

Vizyonu olan cocuk seneye gunayin önünde 2.kalecisin denilmesi ama hocamizin gençlere bakışı malum

Buda Fenere giderse ilerde sasirmam

Ugurcanin yedegi olarak kalsin , 2. kaleci bu olsun Gunay yerine

Uğurcan'ın arkasında 2. kaleci olarak değerlendirilmesi gayet makul. Kupa ve ligde en az 10 maç kullanılacak şekilde planlama yapılabilir. Umarım olmaz ama Uğurcan'ın uzun sezonda sorun yaşama durumu da olabiliyor maç sayısı artabilir. Uğurcan-Jankat ile devam edilmeli Günay bu sezon tüm gereken anlarda zayıf performans gösterdi. Ligde Samsun ve Paşa maçları kötüydü, Süper kupada Fener maçında ilk golü çok basit yedi kupa gitti. Kupada da Gençler maçında vasatı aşamadı 2. goldeki hatası olmasa çevirebilirdik çünkü oyuna Osimhen girmişti. 2 kupada direkt olumsuz etkisi oldu ligde de katkı sağladığını söylemek zor.

Felaket umutluyum bundan. Bir sene daha eyüp yapsin

Daha yaşı genç. Kiralık olarak bir yerlerde oynamalı.

2 senedir ozel hocayla çalışıyormuş, vizyonu olan insan herzaman kendini belli ediyor ,yuruyedur çocuk

Oynamaya devam etmesi icin tekrar kiralik gonderilmesi lazim. Gelisimi icin en dogrusu bu.

Yedek kaleci dedigin tecrubeli olmalidir o yuzden Jankat icin erken daha.
Buna katiliyorum.

Fakat bizde ayri bir problem var. Gokdeniz de o yuzden kalmayacak.

Inanmiyorlar kulube, ben burada oynayamam sure alamam gelisemem agzimla kus tutsam diye.

Futboldan para kazanacak bunlar, GS yokda kapiyi acana kacacaklar. Fener olur bjk olur trabzon olur. Hangisine ikna olurda giderler. Kisaca bizim sportifimiz bu cocuklari gelecek ile ilgili guven vermiyor. Yoksa boyle konusmazlar boyle tavir almazlar.

Uğurcan varken TR kupası + ligde 2-3 maç oynayacak max. Avrupa listesine yazarken avantaj olsa da kendi gelişimi için 1-2 sezon daha oynayacağı bir yere kiralık gitmesi daha doğru olur.

21 yaşında bir kalecinin yedek kaleci olması bence doğru değil gelişmesi için oynaması gerekiyor, iyi bir takıma kiralamak veya belli bir bedele geri alma hakkı ile satış bile yapılabilir. nico paz olayı gibi olabilir. Ama bence en iyisi Süper ligde orta sıralarda bir takıma kiralamak 3-4 yıl sonra uğurcan formdan düşerse onun yerine geçebilme şansı var.

Ben hazır,olmuş topçu seviyorum

Bunları kiraya veriyorsun oldu mu olmadı mı orada takip etmekle falan uğraşıyorsun bir de
Kiralamış olmak için kiralarsan zaten olmaz. Sözleşmeyi ona göre yapıp takip etmek gerekir. Bizdeki gençler o konfor alanından çıkmadı yıllarca. Gidip oynayanların hepsi kendi çapında gelişti ama.

Kiralamış olmak için kiralarsan zaten olmaz. Sözleşmeyi ona göre yapıp takip etmek gerekir. Bizdeki gençler o konfor alanından çıkmadı yıllarca. Gidip oynayanların hepsi kendi çapında gelişti ama.
İnsanın doğasında konfor alanından çıkmamak vardır

Apartmanda büyüyen pek de bir zorluk görmemiş neslin tavrı çok doğal,öyle büyüyen herkesin tavrı benzer olur

Mourinho'nun "Lampard 23 yaşında kocaman adamdı,şimdi 30 yaşındakiler bile çoluk çocuk" demesinin altında da bu yatıyor zaten

Leş gibi kaleci kerem den yediği iki golde yenecek gol değil istediğin yere git serbest
Şu Kasımpaşa da ilk kez oynayan çocuk bile bundan iyi kaleci altyapıyı komple kapatsak zerre uzulmem

Geri
Üst Alt