GSC Haber Jankat Yılmaz: "Elimden geleni yapmaya çalıştım"

Arda Kerim

SIĞIRPRESS
Yönetici
Moderatör
1788038746724.webp

Jankat Yılmaz: "Taraftarımıza teşekkür ederiz. Desteklerini hiç esirgemediler, gayet güzel bir atmosfer vardı. İyi bir rakip vardı karşımızda. Önde baskıyı seven, ve daha çok uzun toplarla oynayan... Maçın başında alışamadığımız için adaptasyon süreci oldu. Toparlanınca daha rahat bir oyun oynadık bence. İkinci topları aldık. Takım arkadaşlarım sağ olsun ilk resmi maçımda beni motive etti, onurlandırdılar. Elimden geleni vermeye çalıştım. Taraftarımıza, takımımıza teşekkür ederim. 3 puan önemliydi. Önümüzdeki maçlara bakacağız."

Jankat Yılmaz: "Ben kendimi hazır tutmalıyım. Bugün gördüğünüz üzere bir şans doğdu. Bu şekilde olmasını istemezdim. Uğurcan abi sakatlık hissetti. Geçmiş olsun diyorum. Takımımız bana çok yardımcı oldu. Adaptasyon sürecim oldu. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Hatalarımıza bakacağız, ders çıkaracağız
.""

Günay boşa gurbo kontenjanı yiyeceğine yedekte sen dur işte CL'de.

ilkin günahı olmaz ama gelecekte yan toplarda çok daha kararlı olmalı. çizgide bekleyerek lider kaleci olunmaz. ama ayakları da, çizgi kaleciliği de çok güven vericiydi maça 11 başlayacağını 10 dakika kala öğrenen genç 1 kaleci için. eyüp'te de çok sağlam oynuyordu zaten. yolu bahtı açık olsun, 1 gün galatasaray'ın lider kaptanı olarak da görürüz inşallah.

Farkında olmadan bazen heyecan yapıyor müsait oyuncu varken korkup ileri vuruyor ama geçer o da forma şansı buldukça...

Kalecilikte değil ama topu oyuna sokmada Uğurcan’ı aradık. Ayaklarını daha güvenli kullanmalı, bugün topu oyuna sokmada zorlanma sebeplerimizden biri. Ama hocada da hata var, Uğurcan sakatlandıysa alternatif plan uygulasana..

Cok heyecanliydi, mertin mac icindeki yorumuna katiliyorum o yandan. Biraz daha pismesi lazim.

Ona ragmen ama pat diye maca cikilmadan " sen geciyorsun hadi bakalim" 3.5 attirmistir dogal olarak

1 tane topu iyi refleksle tokatladi, sonlara dogru yan top aldi bitane rahatlatti.

Ayaklarda panik var gibi ama

Elinden geleni yaptin kardes ama Günay sakatligi atlatinca okan buruk seni ücüncü kaleci yaparsa direkt devre arasi kac git burdan

Gunay’dan iyi kaleci oldugu kesin. Kupa maclarinda hep oynamali bu cocuk.Ayaklari da fena degil. Golden once cikardigi top iyiydi. Yedekte gubenebilecegimiz bi kaleci olmasi da iyi oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt