Jardel: "Yakında Galatasaray'a dönüyorum diyebilirim"

Bizden ayrildiktan sonra kokaina filan baslamisti bir ara

Yoksa bizdeyken bayagi iyiydi

ne topçuydu yahu o kadar iyiydiki sadece rakipleri değil takım arkadaşları bile sevmezdi.

hqdefault.jpg

Erman toroğlu jardel zamanında toptancı sebze halinde kabzımallık yapardı.... Efsane bir de jardel yorumu vardı:

'' Jardel bana gelip iş istese; şööle bi baksam, güvenip de kasa taşıtmam arkadaş... Ama tıkır tıkır goller atıyo adam, nasıl iş anlayamadım gitti..'' şeklinde ;D

Haginin para sevdası olmasa, futbolu bırakınca ömrü boyunca bizim altyapıda görev alabilirdi.
Ama o huzurlu yeterince parayı değil, sanki ihtiyacı varmış gibi çok çok parayı istediğinden gitti...

Para sevdasi olan adam yillarca altyapida calisir mi ? Para sevdasi olan adam Tempra ya mi biner ?

Efsanemizi yanlis tanitmayalim.

Hala golcü deyince aklıma gelen ilk isimlerden Jardel ...

Fenerli çok iyi arkaşdaşım var jardel o kadar etki bırakmıştı ki hem biraz esmer olmasından hem de götünü kaldıramamasına rağmen enterasan goller atmasından ona süper mario derdik hala da lakabı budur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

futbol adam gol atsın diye icat edilmişti sanki

Real Madrid'in kocası.

galatasarays-mario-jardel-celebrates-scoring-the-winning-goal-in-picture-id650908646

97.jpg

tumblr_mjpboqxgTc1r52c4ko1_1280.jpg

Emre Jardel e tokat atmış deniyordu zaten hemen hemen bütün gollerini ilk yarı attı ikinci yarı 1 veya 2 gol atmıştı takıma küsmüştü Cem Uzan ın hediyesiydi.

Geri
Üst Alt