Dostum belki sen futbolu bile bilmezken biz point guard lık yapıyorduk. Ben kendi fikrimi söyledim dikkat edersen. Katılıp katılmamak sorun değil, insanların fikirlerine saygı duy. Benim gözümde Avrupa'da Naumoski ve Jasikevicius, Nba de ise Magic Johnson ve Jason Kidd idoldür. Git hakaretlerini başka yerde yap, ona buna muhalefet olup durma .Ha illa insanlıktan anlamıyorum, çocukça davranıcam diyorsan, yaşın hatırlamaya yeterse, internetten araştırıp araştırıp konuşmayacaksan ve tabiki istersen seninle 1989 - sonrası NBA ve Avrupa basketbolu hakkında bir konuşalım. Kimin kafası güzel göstereyim sana.
Bu işler öyle sabahtan akşama kadar klavye başında ahkam kesmeye benzemez. Ben şu an Çin'de master yapıyorum, sen ve senin gibiler gibi boşa geçirecek zamanım çok olmuyor klavye başında, foruma giriyorum bakıyorum ne var ne yok, bazen görüşlerimi yazıyorum ve çıkıyorum. İnsanlara saygılı olmayı, rakip takım güzel transfer yaptığında çamur atmamayı, birileri kendi takımından bir oyuncuyu beğendiğinde sırf farklı olmak için muhalefetlik yapmamayı öğrenmelisin. Eğer sen ailenden bu terbiyeyi almadıysan bu yaşa kadar kimse sana bu terbiyeyi veremez zaten. Ama gün gelir sana söylediğin lafları çok güzel yedirirler, konuşacak kelime bulamazsın. Benden sana tavsiye tamam mı güzel dostum.
*Dİp not da geçeyim de sonra kuş karga laflarını yemeyeyim. Kendimi bildim bileli Galatasarayı desteklerim ama gözü gör bir taraftar olarak değil.