Jason Denayer Söz Verdi

cavanda denayer ched carole

şu 4 lüye bak bunların arasına girmeye korkar rakip forvet.

Serdari oynatirlar bence ne de olsa kazigin en babasi.

valla serdar semih hakan benim için 3 üde aynı standartta oyuncu birbirlerinden fazlaları yada eksikleri olduğunu düşünmüyorum bu 3 lü dışında sakat korayı bile oynatsalar kabulum korayın sakatlığı olmamış olsa belki herşey daha iyi olacaktı.

valla serdar semih hakan benim için 3 üde aynı standartta oyuncu birbirlerinden fazlaları yada eksikleri olduğunu düşünmüyorum bu 3 lü dışında sakat korayı bile oynatsalar kabulum korayın sakatlığı olmamış olsa belki herşey daha iyi olacaktı.

Benim gözümde de Koray hem Semih den hem de Balta dan daha iyi bir stoperdi zaten. Yazik oldu cocuga zaten sans bulamiyordu bu sakatlik simdi onu daha da geriye sürükleyecek. Potansiyeli yüksek biri Koray, Semih ile zaman kaybedilecegine ona sans verilmeliydi 1-2 senedir.

Manchester City futbol direktörü Txiki Begiristain birçok teklif alan Denayer'in şu an kalacağını söylemiş.

City Watch sur Twitter : "A lot of clubs have asked about availability of Jason Denayer however the defender was told he is staying for now by Txiki. [@SunMartinB]"

txikidenayer.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt