#Javier Hernández Balcázar

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
1381010DI_MANCHESTER_UNITED_LR1.jpg

Javier Hernández Balcázar

Doğum Tarihi: 1 Haziran 1988

Doğum Yeri: Guadalajara, Meksika

Boyu: 1,75 m

Kilosu: 73

Pozisyon: Forvet

Oynadığı Takım: Manchester United ( İngiltere)

Piyasa değeri: 16.000.000 €

Sözleşme sonu:30.06.2016

Genç Dinamik bitirici dripling özelliği ve top tekniği iyi olan etkili bir santrafor yaşına göre tecrübeli drogba sonrası çok iyi olur diye düşünüyorum çift ayaklı olmasıda ona + değer katıyor oyuncuyu anlatmama gerek yok herkes biliyor zaten konuyu açma amacım scout'luk değil zaten oyuncunun scoutluk bir olayı kalmamış tamamiyle temenni bu sezon fazla şans bulamadığı içinde ayrılmayı düşünüyor bugün sabah sosyal medyada azizin deyimini kullandı :asd: konuşursam yer yerinden oynar yazdı ingilizler gitme tarzı mesajlar atıyor siz ne düşünüyorsunuz ?

Boyu kısa gelmesin :D

Şaka bir yana pivot forvet almayacaksak bu taraz adamlara yönelmemiz çok doğru olur.

Chicharito'nun dribling özelliği ve top tekniğinin yüksek olduğunu ilk defa duyuyorum.

Geçen gün söylediydim bunu 4-3-3 ileri üçlüsünü Bruma-Hernandez-Lucas gibi düşünsenize bir iki sene sonra. Pire gibi oradan oraya koşan teknik adamlar :D

Ama topu kaldırmamak lazım, havadaki topa dokunma şansları yok o boy ortalaması ile :D

Geçen gün söylediydim bunu 4-3-3 ileri üçlüsünü Bruma-Hernandez-Lucas gibi düşünsenize bir iki sene sonra. Pire gibi oradan oraya koşan teknik adamlar :D

Ama topu kaldırmamak lazım, havadaki topa dokunma şansları yok o boy ortalaması ile :D

al sana modern futbolun ileri 3lüsü işte dehşet olur

Bazen iyi sicriyor havaya :asd:

Problem degil, Ceyhun Reis bütün hava toplarnı alır.

* LG G2 Tapatalk *

Mario Balotellli'yi istiyorum ya..

Hernandez çok iyi oyuncudur tamam da bence Drogba'yı özellikle formdayken gördükten sonra onun gibi güçlü, takımı ileriye taşıyan stilde oyuncu almak daha mantıklı olur bizim takım için.

Hernandez tam bir fırsatcıdır. Topsuz alanda nerede duracagını cok iyi bilir, yakaladıgını affetmez. Balotelli bizim icin daha uygun olur, ama Hernandez de gelse is yapar kesin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hahahahaha.

Umut formdayken bile ondan pek farki yok, kalsin United'de.

Çok bayıldığım bir topçu değil, zaten istesek rahatlıkla alabiliriz muhtemelen. Yıldız falan değil ama kesinlikle.

Adam uçuyor adeta.

Son 12 maçta 15.golünü attı.

Real'e kiralanması çok şey kattı Chicharito'ya. Leverkusen de onun için en doğru adreslerden biriydi. ManU'da kulübede beklemektense en doğru şeyi yaptı.

Geri
Üst Alt