Jawai Galatasaray'la Yeniden Anlaştı!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
fft104mm2603353.jpg

Geçtiğimiz sezon geçirdiği beyin embolisi nedeni ile sezonu erken kapatan Avustralya'lı pivot Nathan Jawai konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.

Detaylar GSC Portalda

Olumsuz bakıyorum.

Hayırlı olsun. Jawai'ye güvenip yola çıkamayız. 4 ve 5 oynayabilen 1 yabancı daha lazım.

Bu olmadı işte . Eğer pivota bir yabancı daha alınacaksa okey ama Jawai-Furkan 70-75 maçı kaldıramaz . Jawai'nin de 9 ay önce ölümden döndüğünü ve hala sakat sakat oynadığını düşünürsek Jawai'nin çok yararlı olmayacağı kanaatindeyim .

GSBasket Forum'unda Aron Baynes ismi konuşuluyordu . Ne kadar doğru bilmiyorum ama bizim takım için ilaç olurdu . Keşke o gelseydi . PF-C oynar , bitiriciliği iyi , ribaund alır , orta mesafesi vardır . Eğer bütün sene Jawai-Furkan ile oynayacaksak olmaz . Rezilleri oynarız C'de .

Açıkçası ben de çok sıcak bakmıyorum kendisine.

Risk alınacaksa keşke Jamont Gordon için alınsaydı. Pivot'a da iyi bir takviye yapılsaydı diye düşünüyorum.

Ama Panenkaspor güvenilir bir kaynak maalesef. :(

Zaten sağlıklı zamanında 20 dk süre alıyordu şimdi 15 dk oynarsa iyi.

Yanına sofo da gelecekse olur. Furkanla beraber ucu 40 dkyi anca doldururlar.

Rotasyonda 10 dakika anca süre alır. Yönetim bu transferle uzun işini kapatırsa hayatının hatasını yapar. Gerçi beklenir bizimkilerden

Pek takip etmiyorum ama Jawai ile devam etmek bana pek mantıklı gelmiyor. Yarın bir sorun daha çıkarsa ne olacak?

Birde hazır basketbol bölümüne yazıyorum Hawkins olayı hep içimde kaldı eminim o problem yaşanmasaydı herşey farklı olurdu.

Eğer Jawai alınırsa yanına mecbur atletik bir uzun almak durumundayız çünkü Furkan-Jawai 40 dakikayı çıkaramazlar

Bu adam geçen sezonun başında sezonu kapatmadı mı? Nasıl olur da artık bu adama güvenilip yola çıkılır anlamıyorum.

Doktorlar oynayabilir raporu vermiş.Milli takımında da oynuyor şuan fakat performansı eskisi gibi değil tabi.Hayırlısı olsun

Geri
Üst Alt