Jayden Oosterwolde, Roma'da

oosterwolde iyi futbolcu, bence yanlis yaptilar yollayarak.

Bu adamın yüzünü görünce aklıma icardi ve şampiyonluklarımız geliyor. Gitmesine üzüldüm winner hafızamızdan eksilme demek

Son düzenleme:
Oyuncu satmayı beceremiyoruz

Gerekirse menajerin kucağına oturup popo sallamak gerek

Yüzünü görünce bünyeme miğde bulantısı hissiyatı veren bir ezik. Hiç özlemeyeceğim, inş. geri dönmez.

Hala FB nin sattığı oyunculara özenip oyuncu satamıyoruz diye hayıflanıyoruz.

Oysaki FB menejerlerden söz alıp ihtiyacı olmadığı adamları alıp sonra menejer sözü ile satıyor.

FB nin satışlarının FB ye futbol olarak bir katkısı yok

Semedo ve edersonu gondermek varken bunlarda en cok is yapan jayden ve taliscayi gönderiyor mallar
Ederson arap ligi hariç başka hiçbir yere gidemez o maaşla

Arap ligine onlarca brezilyalı gitti fikir almıştır onlardan. İstanbulda bonuslarla 13–14 alıyorken oraya en az 20ye giderim demiştir.

Zaten geçtiğimiz sezon sonu gidicem tavırları yapıyodu sonra heralde fikirleri alınca vazgeçti istanbulu da beğendiyse gitmez burdan 🤣

Solbekken stoperde daha iyi olur demiştim ilk zamanlar

Simdi de diyorum ki zaman zaman dengesiz olsa da en iyi stoperleri gitti

Bu şeref yoksunu her maç kırmızı kartlık bir hareket yapıyordu skriniar ile birlikte bundan kurtulduk sıra skriniar da

Kaldı 11
Başka birisini almak için en az 2 kişi daha gitmeli.
U23 durumlarını bilmiyorum

Oosterwolde: "Beni zorla gönderdiler"

Oosterwolde: "Beni zorla gönderdiler"

Burada muhteşem zaman geçirdim demiş.

Muhteşem zaman dediği:
3.5 senede 4 Gs şampiyonluğu,
Derbilerde hezimet,
Pasta üzerine oturtulma,
Dalga geçilme,
Son olarak da çükünün görünmesi. :asd:

Gerçekten muhteşem zaman geçirmiş burada. :D

Burda yaptiklarini yap da gor ebeninkini it herif. Kirmizi kart manyagi yaparlar seni orda yaptigin hareketlerden dolayi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlar en ufak başarıları yok iyi kötü istedikleri tüm oyuncularını rahatlıkla satabiliyorlar. Biz 4 yıl üst üste şampiyon olup son ŞL son 16 ya kalıyoruz futbolcu satma konusunda dünyanın en kötü kulübüyüz.

Takımda ulaşır ulaşmaz ayrı ama, piyasada potansiyelini koruyan genç oyuncular alıyorlar. Kısaca yetiştirici kısmını çok ilerletemeseler de, potansiyelini koruyorlar. Çok sövülen Archie şu an satıyorum dese, en kötü 10M Euro verirler. Bizimkiler de topçusuna aşık olup, turşusunu kuruyor.

Geri
Üst Alt