Jayden Oosterwolde Sezonu Kapattı

Zaten adam (değil) stoperdi, sol bek değil. Sol bekte inanılmaz kötü bence, neyse şimdi saatli bomba çağlar, cam adamı becao, dengesiz djiku ve atom bombası Samete kaldılar

9 ay sakatlik ne lan? Dusundum de cok uzun sure, kariyeri bitti diyebilir miyiz? Hangi gunahin bedeli acaba?

Yalnız bu fener kadar ilahi adaletin net bir şekilde nokta atışı tescil ettiği başka bir kulüp yok, en materyalist inançsız adama bile ulan acaba mı dedirtecek veri çıkarıyorlar her sene. Bütün bunlara rağmen hala bir şeyleri kabul etmeyip ahlaksızlık onursuzluk yapıp suçu başkalarında arıyorlar. bunlarınki artık kötü yönetilmeyi geçtim evrensel bir güç tarafından kulakları çekiliyor. Bunlar para harcamayı bırakıp ilk önce caldıkları kupayı teslim edip yaptıkları şikelerden dolayı özür dileyip helallik istemedikleri sürece belleri doğrulmayacak

Gecmis olsun, umarim duzelir.

Gayet cirkef ve terbiyesiz bir samar oglani goruntusu cizmesi ayri yana, acil sifalar dilerim.

Sakatlığına üzüldüm açıkçası. Keşke Mert Hakan'ı yumruklayıp kadro dışı kalsaydı.

İlahi adalet tecelli etmiş febe kadrosunda para edebilecek ender oyunculardan biriydi. Güçlü bacağından sakatlanması da bonusu olmuş bundan sonra aynı seviyede oynaması zor.

Geçen sezon Olympiakos maçında sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı bu sene başı yine sakatlandı.

Bazı şeyler tesadüf olmuyor Trabzonspor maçında gereken cezayı almış olsa belkide bugün sakatlık yaşamayacaktı.

Geri
Üst Alt