jayden oosterwolde

Sira buna da gelecek. Dün karaktersizligini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yapılan faulü gördüm, ayağı nasıl kırılmamış mucize(!)

...... Sahtekarı

çok büyük karaktersiz. geçtiğimiz yıllarda da benzer hareketlerde bulunup kart görmez idi. sonra sacma sapan bir pozisyonda çaprazları kopardı.

Skriniar, Talizca ve bu her pozisyonda yerdeler. Her maç iki üç sarılık faulü var.

fbliler Toreira için klip yapıyordu. Bunun pozisyonlarından uzun metrajlı film çıkar.

Şu herifin herhangi bir maçı tamamlayabilmesi başlı başına incelenmesi gereken sosyolojik bir olgu

Gerçekten kolay kolay hiçbir futbolcudan tiksinmedim, bu herif şerefsizin önde gidenidir.

Fener'de Lugano falan vardı, Lugano da çirkef ve agresifti ama samimi söylüyorum ki ne nefret ederdim ne başka bir şey. Bizdeki Melo gibiydi işte. Ve iyi stoperdi.

Bu herif hem berbat bir stoper, hem leş bi karakter.

Gerçekten kolay kolay hiçbir futbolcudan tiksinmedim, bu herif şerefsizin önde gidenidir.

Fener'de Lugano falan vardı, Lugano da çirkef ve agresifti ama samimi söylüyorum ki ne nefret ederdim ne başka bir şey. Bizdeki Melo gibiydi işte. Ve iyi stoperdi.

Bu herif hem berbat bir stoper, hem leş bi karakter.
Fenerli diye demiyorum bu herifin incelenmesi lazım abi normal değil kırık bu herif. Duran dan bir farkı yok abi kesinlikle.

Geri
Üst Alt