Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.817
- 39.668
- 3.993
kötü oldu cünkü bunların stoper 2lisi agırdı ve yedeklerı yoktu bu herif hızlı oldugu için akeyi keser hertürlü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav halim kayıt bile edemeyecekler adamı. Sadece TR kupasinda oynatacaklar o da yeni kuralla. Hala kötü oldu diyosunkötü oldu cünkü bunların stoper 2lisi agırdı ve yedeklerı yoktu bu herif hızlı oldugu için akeyi keser hertürlü
ozaman iyi ,kupa icin kimleri kaydedecekler bilmiyorum daha dogrusu transfer haberlerini hiç takip etmıyorum ondan cogu şeydan bi haberim aslındaYav halim kayıt bile edemeyecekler adamı. Sadece TR kupasinda oynatacaklar o da yeni kuralla. Hala kötü oldu diyosun
Semedo-talisca-ederson dan 2 sini göndermek durumundalar gibi duruyorozaman iyi ,kupa icin kimleri kaydedecekler bilmiyorum daha dogrusu transfer haberlerini hiç takip etmıyorum ondan cogu şeydan bi haberim aslında
hep diyorum bunlar icin 2 kritik adam talisca ve asensio skor gucu bunlarda
stoperlerın ikiside patlamaya musait ve agırlar aynen bizim gibi jayden oynatılmayacaksa gayet iyi
dünkü macın 2.yarısındaki oyunla ucl de pragı bile yenemeyebılırler
Ederson imkansiz benceSemedo-talisca-ederson dan 2 sini göndermek durumundalar gibi duruyor
Bak gördün mü @Alper Altun, bırak opsiyon şartlarının gerçekleşmesini, transfer bile iptal oldu daha en başından.belki opsiyon şartları gerçekleşmeyecektir? neden hemen satılmış gibi düşünüyoruz ki? sonu bizim lesley gibi olacaktır muhtemelen.
ha, fb kontenjan açmış oldu, roma da muhtemelen 3 kuruşa kiralık olarak yedek pozisyonuna bir oyuncu eklemiş oldu.
bu transferin mantığı bu gibi duruyor.

herif 4 ay yok. CLnin son 2 maçı hariç kaçıracak zatenkötü oldu cünkü bunların stoper 2lisi agırdı ve yedeklerı yoktu bu herif hızlı oldugu için akeyi keser hertürlü
transferleri, aldıkları oyuncular için, sattıkları oyuncular için gösterdikleri/göstermedikleri bedeller, sakatlıkları her şeyleri hile hurda düzenbazlık. günahın tanımı resmen bu kulüp yav.Fenerbahçe, Oosterwolde'yi biseps femoris kasında "basit" bir lezyondan bahsedip İtalya'ya gönderirken Roma'nın yaptığı müteakip sağlık kontrollerinde, oyuncunun (konservatif tedavi yerine ameliyat olmaya karar verip vermemesine bağlı olarak) 2-4 ay sahalardan uzak kalma riski taşıyan, tendon seviyesinde daha ciddi bir sorun ortaya çıktı.
Böylece Trigoria'dan ilgili klinik raporlar hem İsviçre'ye hem de Finlandiyalı tendon sihirbazı Lasse Lampainen'e gönderildi.
Teşhis ise her iki uzmandan da başlangıçta Türkiye'den iletilenden farklı geldi.
La Gazzetta dello Sport