Jelena Dubljević Galatasaray Odeabank Yolunda!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
B37763E2-2D71-47EC-995D-B794CCB068CDflexible.jpg

Galatasaray Odeabank, Karadağlı yıldız Jelana Dubljević transferinde son aşamaya geldi.

Geçen sezon Çek Cumhuriyeti temsilcisi ZVVZ USK Prag takımının formasını giyen 1987 doğumlu ve 1.88 boyundaki 4 numara, EuroLeague’de 17.1 sayı, 7.1 ribaund, 2.3 asist ve 1.3 top çalma rakamları ile Final 8 oynayan takımına katkı verdi.Avrupa’da pozisyonunun en üst düzey oyuncularından biri olarak kabul edilen Jelana Dubljevic, daha önce Buducnost Podgorica, Ros Casares, Rivas Ecopolis, Tarbes GB, Buducnost Podgorica ve Rivas Ecopolis takımlarında forma giydi.

Just Women’s Basketball

Çok iyi transfer olur.

Sancho Lyttle- Dubljevic-Bahar

Bone-Nevriye

Harika bir uzun rotasyonu.

Ama kısalar için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

begendigim bir oyuncu. 5. yabanci olur. hatta sancho geç gelecegi için fener maçinda oynar.

gerçi sancho gidermi diye düşünmeye başlamadim degil.

Diğer oyuncular gibi sözleşmeyi imzaladı fakat kulüp onaylamadı,maddi mevzulardan dolayı bekletiliyor.

Beğendiğim,sahaya karakter koyan oyunculardan,umarım sorun çıkmaz.

Avrupanın en iyi oyuncusu, resmi açıklama bekleniyormuş.

Avrupa'nın en iyi oyuncusu Alba Torrens'dir . Dubljeviç ise en iyi Avrupa'nın en iyi uzun forvetlerinden bir tanesidir .

Kadın Basketbol Transfer Haberleri konusunda yazmıştım ama buraya da yazayım . Dubljeviç analizim ;

Dubljevic Avrupa'nın en iyi 5 Power Forward'ından biri . Geçen sene Euroleague Women'de sayı kraliçeliğinde 17.1 sayı ortalamasıyla 3. oldu . PF oyuncular arasında en çok sayı atan birisi .

Ayrıca 4,7 ile kendisine en çok faul yapılan 2. oyuncu durumunda bulunuyor . Çok hızlı ve güçlü bir oyuncu . Aynı zamanda da potaya gitmeyi seven birisi . Serbest atışlarda gayet iyi . %87 ile serbest atış atıyor . Avrupa pasaportlu olması da bizim için çok büyük avantaj . Ama bu transferden anladığım kadarıyla Sancho bayadır bizimle olamayacak . Olsa bile Bahar Öztürk (Barbara Turner) ile aynı anda oynamayacaklar . Oynasalardı büyük ihtimalle Jelena Dubljevic transfer yapılmayacaktı diye tahmin ediyorum . Uzun rotasyonumuz kusursuz oldu . Şimdi büyük ihtimalle bir Avrupalı guard daha gelecek . Bu da bana kalırsa PG olacak .

3 numara oynayabilir mi acaba. Orada ciddi sıkıntımız var çünkü.

PG: Celine Dumerc-Nuria Martinez

SG: Zellous-Yerli

SF: Bahar Öztürk-Şebnem

PF: Sancho-Dubljevic-Bahar

C : Bone-Nevriye

Bence yine iyi takım oluruz 3 hariç.

Nuria Martínez, Ayşegül Günay, Shavonte Zellous, Bahar Öztürk, Deniz Çolakoğlu, Şebnem Kimyacıoğlu, Sancho Lyttle, Jelena Dubljević, Bahar Çağlar, Nevriye Yılmaz, Kelsey Bone.

Şimdilik kadro, tabi devşirme konusu ciddi sıkıntı.

dumerci nerden duydunuz. 3 oynayan birini isterim yerine.

Duyum değil istek diyelim :) Senelerdir gelmesini istiyorum . Işıl'ın gitmesiyle saf bir PG'miz kalmadı . Nuria Martinez var işte o da saf PG değil yani SG'den bozma PG gibi bir şey . O yüzden Dumerc'in gelmesi demek üst üste 2. Euroleague Champs + diğer kupalar demek :)

Geri
Üst Alt