Jelena Dubljevic Galatasaray Odeabank'ta

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
B_20879_dubi_B.jpg

Galatasaray Odeabank, Jelena Dubljevic ile 1 + 1 senelik anlaşmaya varmıştır.

Devamı GSCPortal'da..

Hayırlı olsun takımımıza...

Giden oyuncular bizim için çok önemli kayıp ama bu senede iddialı bir takım kuruyoruz sanırım...

Müthiş transfer hayırlı olsun. Avrupanın en iyi 4 numara rotasyonu bizde (Sancho-Jelena).

Müthiş transfer hayırlı olsun. Avrupanın en iyi 4 numara rotasyonu bizde (Sancho-Jelena).

tbl de kadro nasıl olur sence son kurallar ışığında ya sancho ya bahar seçimi olacak sanırım.

4 numara jelena bahar sancho

5 numara nevriye bone

Sağlam kadro el de en iyi uzun rotasyonlarından biri bizde ama ligde nasıl bir yapı oluşacak sence bahar oynamazsa 3 numarada yetersiz kalırız baya

tbl de kadro nasıl olur sence son kurallar ışığında ya sancho ya bahar seçimi olacak sanırım.

4 numara jelena bahar sancho

5 numara nevriye bone

Sağlam kadro el de en iyi uzun rotasyonlarından biri bizde ama ligde nasıl bir yapı oluşacak sence bahar oynamazsa 3 numarada yetersiz kalırız baya

Murat Özyer Sancho Aralık ayında takıma katılacak dedi. O zamana kadar Dubljević'in yeri garanti Bahar'da sıkıntı olmaz.

Uzunlarımız çok iyi.

3 numarada Bahar-Deniz-Şebnem var. Deniz milli takıma yükselmiş bir oyuncu ama Bahar kadar katkı veremez. Dubljević'in 3 numarada oynayabildiği söyleniyordu koç mecbur kaldığı zamanlarda oynatabilir.

Ayşegül - Zellous - Bahar - Dubljević - Nevriye gibi bir 5 bekliyorum koçtan. Sancho dönünce karar vermek zor olacak.

Murat Özyer Sancho Aralık ayında takıma katılacak dedi. O zamana kadar Dubljević'in yeri garanti Bahar'da sıkıntı olmaz.

Uzunlarımız çok iyi.

3 numarada Bahar-Deniz-Şebnem var. Deniz milli takıma yükselmiş bir oyuncu ama Bahar kadar katkı veremez. Dubljević'in 3 numarada oynayabildiği söyleniyordu koç mecbur kaldığı zamanlarda oynatabilir.

Ayşegül - Zellous - Bahar - Dubljević - Nevriye gibi bir 5 bekliyorum koçtan. Sancho dönünce karar vermek zor olacak.

alba olsaydı el de final derdik rahatlıkla

şöyle bişey var biz albaya bagli hiç oynamadik. alba tam yerinde ön planda oldugu 1 maç oldu. oda ekaterinburgtu. bizim hocamizin sisteminde tam randiman veremiyordu. bizim hoca onu zaten işil zellous gibi 30-35 gibi bir süreyle hiç oynatmadi. alba iyi bir oyuncu dursun isterdim. bence işilin gitmesi bizim için daha fazla bir sorun.

Euroleague'de sınır olmadığı için yine iyi şeyler bekliyorum. Geçtiğimiz sezon tüm kulvarları 4 yabancı ve dar rotasyonla tamamladık. Bu sezon Bahar'ı da sayarsak 6 yabancımız var.

Geri
Üst Alt